Real Sociedad Real Betis İddaa Tahmini 03.02.2022

İspanya Kral Kupası çeyrek final maçında Real Betis deplasmanda, Real Sociedad’ın konuğu olacak. Anoeta’da oynanacak karşılaşma saat 22.00’de Tivibu Spor 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Real Sociedad ile Real Betis zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Rexbet oranlarını ele alacak olursak Real Sociedad galibiyetinin 2.10, beraberlik tercihinin 3.50, Real Betis galibiyetinin ise 3.60 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Real Sociedad Sürpriz Yaptı

Real Sociedad, bir önceki turda sürpriz yapmıştı. Anoeta’da konuk ettikleri Atletico Madrid’i 2-0 mağlup etmeyi başardılar ve çeyrek finale yükseldiler. Çeyrek finalde ise Real Betis’i konuk edecekler. La Liga’da ise Şampiyonlar Ligi umutlarını sürdüren Bask ekibi, son oynadığı karşılaşmada Getafe ile golsüz berabere kaldı. La Liga’da oynadıkları son 3 maçta mağlubiyet yaşamadılar. Bu hafta ise Kral Kupası mesaisine çıkacak olan Real Sociedad, Real Betis karşısında tur arayacak. Maç öncesinde Real Sociedad’da Carlos Fernandez ve Nacho Monreal’in sakatlıkları bulunuyor.

Real Betis Tur Peşinde

Real Betis’de moraller yerinde. 2 hafta önce La Liga’da Espanyol’a konuk olan Real Betis, rakibini 4-1 mağlup etmeyi başardı ve çıkışını sürdürdü. La Liga’da oynadıkları son 3 karşılaşmada 7 puan topladılar ve 3. sıradaki yerini korudular. Bu hafta ise Kral Kupası çeyrek finalinde, Anoeta’da Real Sociedad’a konuk olacaklar. Bir önceki turda Sevilla’yı 2-1 ile geçmeyi başaran Real Betis, Real Sociedad deplasmanında da tur arayacak. Maç öncesinde Real Betis’de Martin Montoya ve Claudio Bravo’nun sakatlıkları var.

Real Sociedad – Real Betis Maç Bilgileri

Real Sociedad – Real Betis Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de Tivibu Spor 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anoeta Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Sociedad’da Carlos Fernandez ve Nacho Monreal’in sakatlıkları bulunuyor. Real Betis’de Martin Montoya ve Claudio Bravo’nun sakatlıkları var.

Real Sociedad'ın ilk 11’i Belli mi?

Real Sociedad’ın muhtemel kadrosu: Real Sociedad’ın muhtemel kadrosu: Alex Remiro, Zaldua, Gorka Elustondo, Le Normand, Aihen Munoz, Roberto Lopez, Igor Zubeldia, Martin Zubimendi, Adnan Januzaj, Rafinha, Alexander Isak

Real Betis'in 11’i Belli mi?

Real Betis’in muhtemel kadrosu: Joel Robles, Hector Bellerin, Victor Ruiz, Marc Bartra, Alex Moreno, Aitor Ruibal, Nabil Fekir, Antonio Sanabria, Cristian Tello, Sergio Canales, Borja Iglesias

İddaa Tahmini

Real Sociedad, bir önceki turda Atletico Madrid’i devirmeyi başardı. Real Betis ise Sevilla’yı elemişti. Anoeta’da gollü bir karşılaşma izleriz. İki takımdan da gol beklentim var.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.64

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.83

Maç Sonucu: 0-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Sociedad, iç sahada hiçbir varlık gösteremedi. Real Betis’e farklı kaybettiler ve Kral Kupası’na veda ettiler.