TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Alanyaspor Trabzonspor İddaa Tahmini 20.02.2022

Spor Toto Süper Lig’de üst üste 7 maçtır kaybetmeyen Alanyaspor iç sahada, lider Trabzonspor’u ağırlayacak. Mücadele saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından takip edilebilecek.

Alanyaspor ve Trabzonspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Alanyaspor kazanır 3.05, beraberlik 3.45, Trabzonspor kazanır ise 2.40 olarak açıklanmış.

Alanyaspor’da Hedef İlk 4

Alanyaspor’da moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta sonu Kasımpaşa’ya konuk olan Alanyaspor, sahadan 2-2’lik berabnerlik ile ayrıldı ve yenilmezlik serisini sürdürdü. Üst üste 7 maçtır kaybetmeyen Francisco Farioli’nin öğrencileri, ilk 4 umutlarını sürdürüyor. Fenerbahçe ve Başakşehir’in kazandığı haftada 2 puan bıraktılar. Bu hafta ise iç sahada, lider Trabzonspor ile karşı karşıya gelecekler. Maç öncesinde Alanyaspor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Visca Atıyor Trabzonspor Kazanıyor

Trabzonspor’da yüzler gülüyor. Süper Lig’de üst üste galibiyetler alan Bordo Mavililer, galibiyet serisine bir yenisini daha ekledi. Geçtiğimiz hafta Konyapsor’u konuk eden Trabzonspor, Edin Visca’nın golleriyle 2-1 kazandı ve 3 puanın sahibi oldu. Üst üste 3 maçtır kazanan ve 9 maçtır kaybetemeyen Trabzonspor, 2. Sıradaki Konyaspor ile puan farkını 12’ye çıkarttı. Üstelik Cuma günü Konyaspor’un mağlup olmasıyla Trabzonspor puan farkını daha da açabilir. Bu hafta Alanyaspor’a konuk olacak Trabzonspor’da Stefano Denswil sakat.

Alanyaspor – Trabzonspor Maç Bilgileri

Alanyaspor – Trabzonspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bahçeşehir Okulları Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Trabzonspor’da Stefano Denswil sakat.

Alanyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Alanyaspor’un muhtemel kadrosu: Marafona, Tayfur Bingöl, Miha Mevlija, Fatih Aksoy, Christian Borja, Efkan Bekiroğlu, Emre Akbaba, Daniel Candeias, El Mami Tetah, Efecan Karaca, Wilson Eduardo

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Dorukhan Toköz, Vitor Hugo, Hüseyin Türkmen, Tymoteusz Puchacz, Berat Özdemir, Marek Hamsik, Antonio Bakasetas, Anthony Nwakaeme, Edin Visca, Andreas Cornelius

İddaa Tahmini

İki takımda hücumda üretken. Alanyaspor’da Wilson Eduardo, son haftaları boş geçmiyor. Trabzonspor’da ligin en üretken hücum hattına sahip. Gollü bir maç izleriz. İki takımdan da gol bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.53

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.66

Maç Sonucu: 0-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Trabzonspor’da galibiyet serisi devam etti. Alanyaspor’u 4-0 mağlup eden Karadeniz ekibi, üst üste 4. Galibiyetini elde etti.