TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fatih Karagümrük Sivasspor Bahis Tahmini 20.02.2022

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Fatih Karagümük evinde, Sivasspor’u konuk edecek. Mücadele saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Fatih Karagümrük ile Sivasspor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Rexbet oranlarını ele alacak olursak Fatih Karagümrük galibiyetinin 2.60, beraberlik tercihinin 3.50, Sivasspor galibiyetinin ise 2.85 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Fatih Karagümrük’de Önemli Eksik

Fatih Karagümrük, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Antalyaspor deplasmanından 3-0’lık mağlubiyet ile döndüler. Düşme hattındaki Antalyaspor’a kaybeden İstanbul ekibi, son 4 maçta 3. Yenilgisini yaşadı. Ligin formsuz takımlarından biri olan Fatih Karagümrük, bu hafta Sivasspor ile kozlarını paylaşacak. Maç önceinde Fatih Karagümrük’de takımın en önemli oyuncusu Aleksandar Pesic, sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.

Sivasspor Evinde Kazandı

Sivasspor’un 4 maçlık kazanamama serisi sona erdi. Geçtiğimiz hafta sonu son sırada bulunan Yeni Malatyaspor’u konuk eden Sivasspor, rakibini 2-1 ile geçti. Devreye 1-0 geride giren ama ikinci yarıda bulduğu gollerle 3 puanı alan Sivasspor, Süper Lig’de 4 maç aradan sonra galibiyet ile tanıştı. Bu sezo Süper Lig’de 8. Galibiyetini alan Rıza Çalımbay’ın ekibi, bu hafta Fatih Karagümrük deplasmanında da 3 puan arayacak. Maç öncesinde Sivasspor’da Ahmet Oğuz ve Leke James sakat. Mustapha Yatabare ise kart cezalısı.

Fatih Karagümrük – Sivasspor Maç Bilgileri

Fatih Karagümrük – Sivasspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da Beın Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fatih Karagümrük’de takımın en önemli oyuncusu Aleksandar Pesic, sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek. Sivasspor’da Ahmet Oğuz ve Leke James sakat. Mustapha Yatabare ise kart cezalısı.

Fatih Karagümrük'ün ilk 11’i Belli mi?

Fatih Karagümrük’ün muhtemel kadrosu: Emiliano Viviano, Vegar Hedenstad, Ervin Zukanovic, Salih Dursun, Caner Erkin, Jimmy Durmaz, Kristijan Bistrovic, Lucas Biglia, Ahmed Musa, Emre Mor, Fabio Borini

İddaa Tahmini

Sivasspor, maçın favorisi olan taraf ama Fatih Karagümrük, iç sahada etkili sonuçlar alabilen bir takım. Üstelik son 5 maçlarının da karşılıklı gol yok şeklinde bittiğini belirtelim. 3 gol barajının aşılmayacağı bir karşılaşam olur.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.62

Rexbet Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.80

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Sivasspor, deplasmanda kaybetti. Fatih Karagümrük’e 1-0 mağlup oldular ve sahadan puansız ayrıldılar.