UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Lazio Porto İddaa Tahmini 24.02.2022

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play Off Turu‘nun ilk maçından mağlubiyetle dönen Lazio, 24 Şubat Perşembe akşamı evinde Porto’yu konuk edecek. Türkiye saati ile 20:45‘te başlama düdüğü çalınacak mücadelenin yayın ekranı EXXEN.

Rexbet, Lazio galibiyetine 2.32, beraberliğe 3.65, Porto galibiyetine ise 3.15 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.98, 2.5 Alt 1.90 oran kazandırıyor.

Lazio Evine Mağlubiyetle Döndü

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play Off Turu’nda mücadele veren Lazio, bu sezon Avrupa sahnesinde çıktığı 7 maçtan sadece 2 galibiyet alabildi. Lokomotiv Moskova dışında hiçbir rakibine üstünlük kuramayan Maurizio Sarri’nin öğrencileri, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Porto deplasmanında 1-0 öne geçmeyi başarırken, 90 dakika sona erdiğinde evine 2-1’lik mağlubiyetten kurtulamadı ve avantajı rakibinin ellerine verdi. İlk yarıda öne geçtikten sorna tüm oyun hakimiyetini rakibine kaptıran Lazio, İtalya Serie A Ligi’nde 5 maçtır rakiplerine 3 puan fırsatı vermese de, Avrupa performansıyla güven vermekten uzak kaldı. Mağlubiyetin yanı sıra, ilk maçta ortaya koyulan futbol ev sahibinin Son 16 biletinden ne kadar uzak olduğunu bizlere gösterdi.

Martinez ve Mario Porto’yu Sırtladı

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play Off Turu’nun ilk maçında Toni Martinez ve Joao Mario işbirliği Lazio karşısında Porto’ya galibiyeti getirdi.  Erken bir golle 1-0 geriye düşen Sergio Conceiçao’nun öğrencileri, kısa sürede oyun hakimiyetini ele alırken, önce ilk yarıda beraberliği yakaladı, ardından ikinci yarıda fişi çekti. Martinez’in gollerinin asistleri Mario’dan gelirken, konuk ekip hücum hattında iyi bir sınav verdi. Portekiz Premier Ligi’nde namağlup liderliğini sürdüren Porto, Şampiyonlar Ligi’nde Son 16 bileti için yeterli olamasa da, Avrupa Ligi’nde Son 16 bileti için dev bir adım attı. İlk maçta skorun ve oyunun hakimi olmayı başaran Porto, İtalya deplasmanında yeniden kazanmak istiyor.

Lazio – Porto Maç Bilgileri

Lazio – Porto Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 20.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lazio takımında Francesco Acerbi ve Manuel Lazzari sakat. Porto cephesinde ise Wilson Manafa’nın sakatlığı bulunuyor.

Lazio’nun ilk 11’i Belli mi?

Lazio’nun muhtemel kadrosu: Thomas Strakosha, Luiz Felipe, Gabarron, Hysaj, Zaccagni, Cataldi, Milinkovic-Savic, Marusic, Felipe Anderson, Pedro, Ciro Immobile.

Porto’nun ilk 11’i Belli mi?

Porto’nun muhtemel kadrosu: Diogo Meireles, Pepe, Mbemba, Mateus Uribe, Vitor Ferreira, Otavio, Evanilson, Vieira, Taremi, Sanusi, Joa Mario.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, iki takımda ilk maçtaki performanslarıyla gol adına güven vermeyi başardı. Avrupa’da yoluna devam etmek isteyen Lazio ve Porto, hatanın telafisi olmadığı bu zorlu mücadelede gol bulmayı başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.62

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Gol düellosundan kazanan çıkmadı. İki takımında karşılıklı goller attığı mücadele 2-2’lik beraberlikle sonuçlanırken, ilk maçın galibi Porto deplasmanda kaybetmeyerek tur biletine uzandı. Kazananları tebrik ederiz.