İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 27.02.2022

27 Şubat Pazar günü için Fransa Ligue 1 sahnesinde bizleri bekleyen 26. hafta mücadelelerini kupon olarak hazırladık. Bol şanslar.

Lyon – Lille: MS 1, 1.58 (iddaa) – 1.80 (Bets10) ; Fransa Ligue 1’de 26. hafta mücadeleleri sahne alırken, 27 Şubat Pazar günü fikstüründe bizleri Lyon ile Lille arasında sahne alacak dev bir derbi bekliyor. Parc Olympique Lyonnais Stadı’nın ev sahipliği yapacağı karşılaşmayı futbol severler Türkiye saati ile 22:45’te, beIN SPORTS 2 ekranlarından canlı izleme şansına sahip. 25 haftadan topladığı 38 puanla Fransa Ligue 1’in 8. sırasında yer alan Lyon, bildiğimiz gibi UEFA Avrupa Ligi A Grubu’ndan namağlup lider çıkmayı başarmıştı. Avrupa başarasını lige taşımakta zorlanan ev sahibi, göreve sezon başında gelen Peter Bosz ile artık yükselişe geçmek istiyor. Son 4 haftayı üst üste derbilerle geçiren Lyon, bu hafta ise Lille derbisinde boy gösterecek. İç sahada çıktığı Marsilya ve Nice derbilerinden 3’er puan almayı başaran ev sahibi, deplasmanda çıktığı Monaco ve Lens derbilerinden ise sadece 1 puan çıkarabildi. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Lens deplasmanında 1-0 geriden gelerek Tino Kadewereile beraberliği yakalayan Lyon’un deplasman kabusu devam ederken, Peter Bosz önderliğinde sergilenen iç saha performansı ise güven veriyor. Fransa Ligue 1’in son şampiyonu Lille, yeni sezona Jocelyn Gourvennec yönetiminde başlarken, Fransa Ligue 1’de aradığını bulamadı ve Şampiyonlar Ligi başarısıyla teselli buldu. Gruptan lider çıkarak Son 16 biletini cebine koyan konuk ekip, Chelsea deplasmanında hiçbir varlık gösteremezken, 2-0’lık mağlubiyetle işini fazlasıyla zora soktu. Rövanş maçına önümüzdeki hafta çıkacak olan Lille, rotasını büyük ölçüde devler sahnesine çevirmiş durumda. Fransa Ligue 1’de haftayı golsüz Metz beraberliğiyle noktalayan ve 25 hafta sonunda 36 puanla 11. sırada yer alan konuk ekip, ligden büyük ölçüde umudunu kesti diyebiliriz. Avrupa umutları dahi günden güne azalan Lille, son 4 haftadan sadece 4 puan çıkarabildi.Son haftalarda derbi performansıyla göz dolduran Lyon, Şampiyonlar Ligi’nde zorlu bir maça çıkacak olan Lille karşısında iç saha avantajını iyi değerlendirerek 3 puana uzanacaktır.

Angers – Lens: MS 2, 2.15 (iddaa) – 2.58 (Bets10) ; Angers evinde Lens’i konuk ediyor. 27 Şubat Pazar günü fikstüründe yer alan Fransa Ligue 1’in 26. hafta mücadelesi, beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 17:00’de naklen yayınlanacak. Angers cephesinde düşüş devam ediyor. Fransa Ligue 1’de tam 4 haftadır mağlup olan Gerald Baticle’nin öğrencileri, son olarak Nice deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle döndü ve 25 hafta sonunda 13. sıraya kadar geriledi. Son 4 haftada 2 gol atabilen ve 3 maçı boş geçen Angers, son haftaların zayıf halkaları arasında yer alıyor. Kalesinde ise tam 9 gole engel olamayan ev sahibi, hem savunma hem de hücum performansıyla güven vermekten uzakta. Alt sıralara gerileyen ve Avrupa hedefini büyük ölçüde kaybeden Angers, 25. hafta itibariyle ligde kalma mücadelesi verecek. Evinde ağırladığı Lyon karşısında gol perdesini erken açan Lens, yakaladığı ilk fırsatta Jonathan Clauss ile 1-0 öne geçmeyi başarırken, ilk yarı kalesinde ilk tehlikeli fırsatı 44. dakikada veren ekip, devre arasına 1-1’lik beraberlikle girdi. İkinci yarıda iki ezeli rakipte dişe diş bir mücadele sergilerken, maçta eşitlik bozulmadı. 2 hatadır devam eden gol ve galibiyet hasretine Bordeaux karşısında aldığı 3-2’lik zaferle son veren Lens, gol yollarındaki kötü gidişata çare bulmasıyla birlikte yükselişe geçti. 37 puanla 9. sırada yer alan Lens, bu hafta kazanarak Ligue 1’de 6. sıraya yükselme şansına sahip. 2 haftadır yükselişte olan Lens, Fransa Ligue 1’de son 4 haftanın en zayıf performans grafiğine sahip olan Angers karşısında, galibiyet adına denenmeye değer taraf.

Troyes – Marsilya: MS 2, 1.56 (iddaa) – 1.78 (Bets10) ; Fransa Ligue 1’de liderin en yakın takipçisi olarak yoluna devam eden Marsilya, 27 Şubat Pazar günü Troyes deplasmanına konuk olacak. Türkiye saati ile 19:05’te sahne alacak maçın yayın ekranı beIN SPORTS 4. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Troyes, Fransa Ligue 1’in son 2 haftasında en zayıf halka olmaktan kurtulamadı. Brest deplasmanından 5-1, Rennes deplasmanından ise 4-1’lik mağlubiyetlerle dönen ev sahibi, yeni hocasıyla zor günler geçirmeye devam ediyor. Savunmada 180 dakikadır tam anlamıyla vasat bir oyun planı ortaya koyan Troyes cephesinde, göreve 6 hafta önce gelen Bruno Irles’in tahtı kısa sürede sallanmaya başladı. Son 6 haftada 1 galibiyeti bulunan ev sahibi, geçtiğimiz hafta aldığı mağlubiyetle birlikte düşme hattından sadece averaj farkıyla uzak kalabildi. Lige adapte olmakta zorlanan yeni temsilci Troyes, bu hafta sezonun ilk yarısında 1-0 kaybettiği Marsilya ile karşı karşıya gelecek. UEFA’nın yeni organizasyonu Konferans Ligi’nde Qarabağ engelini farklı galibiyetlerle geçmeyi başaran Marsilya, Son 16 biletini cebine koydu. İç sahada 3-1 mağlup ettiği rakibini deplasmanda ise 3-0 mağlup eden Jorge Sampaoli’nin öğrencileri, Azerbaycan temsilcisi karşısında harika bir performans ortaya koydu. Fransa Ligue 1’de ise haftayı iç sahada alınan 3-1’lik Qarabağ galibiyetinin ardından 2-0’lık Clermont mağlubiyetiyle noktalayan Marsilya, liderin 3 puan kaybettiği haftada mağlup olarak, puan farkını 10’a indirme şansını kaçırdı. Qarabağ deplasmanında aldığı galibiyetle güven tazeleyen ve hala Ligue 1’de liderin en yakın takipçisi olarak yoluna devam eden Marsilya, son haftaların zayıf halkası olarak gösterilen Troyes karşısında 3 puanı hedefliyor. Fransa Ligue 1’de lider PSG’nin ardından ilk 25 haftanın en iyi performansını ortaya koyan Marsilya, Clermont mağlubiyetinin ardından, Troyes deplasmanında eski günlerine geri dönecek ve haftayı 3 puanla kapatacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 5.29

Bets10 Bahis Oranı: 8.26