İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 27.02.2022

27 Şubat Pazar günü için Fransa Ligue 1 ve Almanya Bundesliga mücadelelerini kupon olarak derledik. Değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Augsburg – Dortmund: MS 2, 1.41 (iddaa) – 1.62 (Bets10) ; 27 Şubat Pazar günü İddaa fikstüründe bizleri bekleyen Almanya Bundesliga 24. hafta mücadelesinde, Augsburg ile Borussia Dortmund kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 19:30’da başlayacak maçın yayın ekranı beIN SPORTS 3 ve tivibu SPOR 2. Almanya Bundesliga’da 23. hafta sona erdiğinde, Play Out hattından kurtulmayı başaramayan Augsburg, geçtiğimiz hafta evinde ağırladığı Freiburg’a 2-1 kaybetti. Maça kötü başlayan Markus Weinzierl’in öğrencileri, henüz 3. dakikada 1-0 geriye düşerken, beraberlik golünü bulsa da rakibine direnemedi. Son 8 haftada 1 galibiyet alarak, Play Out hattından kurtulma fırsatlarını değerlendiremeyen ev sahibi, Bundesliga sahnesinde zor günler geçiriyor. 2 haftadır deplasmanda kaybeden Augsburg, kötü gidişatına iç sahada son vermek istiyor. Galibiyete ihtiyacı olan ekip, bu hafta liderin en yakın takipçisi Dortmund’u evinde konuk edecek. Sezonun ilk yarısında Augsburg rakibine deplasmanda 2-1 kaybetmişti. Borussia Dortmund gözünü Almanya Bundesliga şampiyonluğuna dikti. konuk ekip Şampiyonlar Ligi’ne gruplarda veda etmesinin ardından, UEFA Avrupa Ligi’nde Son 16 bileti için Play Off mücadelesi verirken, Rangers’a evinde 4-2 kaybettikten sonra, deplasmanda alınan 2-2’lik beraberlik yeterli olmadı. Sakatlıkarla boğuştuğu bu zorlu dönemde hedeflediği Avrupa başarısını yakalayamayan Dortmund, Almanya Bundesliga’da ise haftayı 6-0’lık Mönchengladbach zaferiyle noktaladı. Lider ile arasındaki 6 puan farkı koruyan ve tamamen rotasını lige çeviren Dortmund, sakatlarında takıma dönmesiyle birlikte, şampiyonluk yarışındaki iddiasını sürdürecektir. Almanya Bundesliga’ya odaklanan ve şampiyonluk yarışının içerisinde kalmak isteyen Dortmund, lider ile arasındaki 6 puan farkı koruyacak ve deplasmandan 3 puanla çıkacaktır.

Bochum – Leipzig: MS 2, 1.46 (iddaa) – 1.65 (Bets10) ; Almanya Bundesliga’da 27 Şubat Pazar günü 24. hafta heyecanı yaşanırken, günün ilk maçında Bochum ile Leipzig karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 17:30’da sahne alaca mücadelenin yayın ekranı beIN SPORTS 3 ve tivibu SPOR 2. Almanya Bundesliga’da 22. haftaya iç sahadaaldığı 4-2’likBayern Münih galibiyetiyle dikkat çeken Bochum, Stuttgart karşısında galibiyetlerine devam etmeyi başaramasa da, geçtiğimiz hafta deplasmandan aldığı 1-1’lik beraberlikle yenilmezlik serisini 4 maça yükseltmeyi başardı. Son 4 haftada 3 beraberlik, 1 galibiyetlik bir performans grafiğiyle 11. sıraya yükselen ve küme düşme hattı ile arasındaki puan farkını açarak rahat bir nefes alan Thomas Reis’in öğrencileri, Bayern Münih sürprizinin ardından, Leipzig karşısında da sürpriz bir galibiyeti hedefliyor. Bochum’un düşme hattı ile arasındaki puan farkı 7’ye yükseldi. Leipzig cephesinde Domenico Tedesco etkisi devam ediyor. Sezon ortasında teknik adam değişikliğine giden Leipzig, yeni hocasıyla formda. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Hertha Berlin deplasmanında rakip kaleye yarım düzüne gol göndermeyi başaran konuk ekip, haftayı 6-1’lik harika bir zaferle kapatırken, lider Bayern Münih deplasmanında alınan 3-2’lik mağlubiyetin ardından, 2’de 2 yapmayı başardı. Leipzig sezonun ikinci yarısında en formda takımlar arasında başı çekerken son 6 haftadan 5 galibiyetle çıkmayı başardı. 4. sıraya kadar yükselen konuk ekip, 6 haftada tam 19 gol attı. Nkunku geçtiğimiz haftaya attığı gollerle damga vururken, Tedesco yönetiminde en iyi performansını ortaya koyan Leipzig, 24. hafta öncesi güven tazeledi. Teknik adam değişikliğiyle birlikte sezonun ikinci yarısında yükselişe geçen Leipzig, son 2 haftada aldığı farklı galibiyetlerle güven vermeyi başarırken, Bochum deplasmanında da kazanma alışkanlığını sürdürecektir.

Monaco – Reims: MS 1, 1.32 (iddaa) – 1.46 (Bets10) ; 27 Şubat Pazar günü Monaco sahasında Reims’i konuk edecek. Türkiye saati ile 15:00’te başlama düdüğü çalınacak olan Fransa Ligue 1’in 26. hafta mücadelesini beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz. Fransa Ligue 1’de 25. hafta geride kalırken, 10 galibiyet, 8 beraberlik, 7 mağlubiyetle 38 puan toplamayı başaran Monaco, kendisine 6. sırada yer bulmayı başarırken, UEFA Avrupa Ligi B Grubu’nda ortaya koyduğu namağlup performans grafiğiyle lider olarak Son 16 biletine uzandı. Avrupa’da daha etkili olan ev sahibi, Fransa Ligue 1’de ise istikrardan uzak kaldı. Geçtiğimiz sezon ligin son haftasına kadar şampiyonluk yarışının içerisinde kalmayı başaran Monaco, şuanda ise liderin 21 puan gerisinde yer alıyor. Philippe Clement göreve son 6 haftada gelirken, ev sahibi yeni hocasıyla sadece Montpellier’e deplasmanda 3-2 kaybetti. Konuk ekip Reims, Fransa Ligue 1’de sezonun ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapamadı. Son 7 haftada 1 galibiyeti bulunan ve o galibiyeti de ligin en zayıf halkası Bordeauxx karşısında alan Oscar Garcia’nın öğrencileri, Nantes deplasmanında aldığı 1-0’lık mağlubiyetin ardından evinde Brest’i konuk ederken, 25. haftayı 1-1’lik beraberlikle noktaladı. 4. dakikada Faes takımını 1-0 öne geçirmeyi başarırken, geri kalan 85 dakikada hiçbir varlık gösteremeyen konuk ekip, mağlubiyetten zor kurtuldu. 28 puanda kalarak, düşme hattının 7 puan üzerine gerileyen ve sezonun ikinci yarısında zor günler geçiren Reims, Monaco deplasmanında kötü gidişata dur demek istiyor. Teknik adam değişikliğinin ardından Fransa Ligue 1 sahnesinde kolay maç kaybetmeyen Monaco, iç sahada konuk edeceği Reims karşısında haftayı 3 puanla kapatacak ve galibiyetlerine geri dönecektir.

Toplam İddaa Oranı: 2.71

Bets10 Bahis Oranı: 3.90