İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 27.02.2022

İtalya Serie A Ligi’nde 27. hafta heyecanı yaşanırken, 27 Şubat Pazar günü için 3 mücadeleyi kupon olarak derledik. Bol şanslar.

Torino – Cagliari: KGVAR, 1.75 (iddaa) – 1.88 (Bets10) ; S Sport 2 ekranlarından 27 Şubat Pazar günü naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi 27. hafta mücadelesinde, Torino evinde Cagliari’yi konuk edecek. Maçın başlama saati 14:30. İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta konuk olduğu Juventus deplasmanından 1 puanla dönen Ivan Juric’in öğrencileri, galibiyet hasretini 4 maça çıkarsa da, özellikle derbinin ikinci yarısında sergilenen futbol, Torino’nun toparlanmaya başladığını bizlere gösterdi. 1-0 geriden gelerek ikinci yarıda 1-1’lik beraberliği yakalayan Torino, puanını 33’e yükseltirken, 10. sırada yer aldı. Son 4 haftayı 2 beraberlik, 2 mağlubiyetle geçiren ev sahibi, geçtiğimiz hafta Juventus karşısında galibiyeti kaçırırken, bu hafta Cagliari karşısında bir adım daha ileriye giderek, kazanmak istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde son 4 haftadan 3 beraberlik, 1 galibiyetle namağlup çıkmayı başaran Cagliari, düşme hattının üzeri ile puan farkını kapattı. Son 4 haftada zorlu bir fikstürle karşı karşıya kalsa da, küme düşme tehlikesini yakından hisseden Walter Mazzarri’nin öğrencileri, kaybetmemeyi başardı. Fiorentina, Empoli ve Napoli ile berabere kalan ekip, Atalanta deplasmanından ise galip çıktı. Son olarak Napoli’yi evinde konuk eden Cagliari, rakibine lider olma şansı vermezken, mücadelede galibiyeti kaçıran taraftı. Son 5 dakikaya 1-0 önde giren konuk ekip, üstünlüğünü korumayı başarmasa da, iyi bir sınav verdi. Geçtiğimiz hafta aldıkları beraberlikler ve sergiledikleri futbollarla dikkat çeken Torino ve Cagliari, etkisini bu hafta sürdürecek ve zorlu mücadelede skor üretmeyi başaracaktır.

Lazio – Napoli: MS 2, 2.09 (iddaa) – 2.40 (Bets10) ; 27 Şubat Pazar günü İtalya Serie A Ligi’nde bizleri Lazio ile Napoli arasında sahne alaca dev derbi bekliyor. İki ezeli rakibin 3 puan mücadelesi Türkiye saati ile 22:45’te başlarken, S Sport 2 ekranlarından yayınlanacak. UEFA Avrupa Ligi sahnesinde Porto geçtiğimiz hafta Lazio’nun Son 16 umutlarına son verdi. İlk maçta konuk olduğu Porto deplasmanından 2-1’lik mağlubiyetle dönen Lazio, iç sahada konuk ettiği rakibiyle 2-2 berabere kaldı. Sarri ve öğrencileri tur biletine çok yaklaşsa da, 1-0’lık üstünlüğünü koruyamadı. İyi bir iç saha mücadelesi ortaya koyan Lazio, tam 5 maçtır yenilmediği İtalya Serie A Ligi’ne yorgun ve moralsiz dönüyor. Napoli derbisi öncesi yorgun düşen Lazio, sezonun ilk yarısında 4-0 kaybettiği ezeli rakibinden ilk maçın intikamını almak istiyor. Son 5 haftayı 3 galibiyet, 2 beraberlikle kapatan ev sahibi, Avrupa fikstürünün başlamasıyla birlikte, ligde konuk olduğu Udinese deplasmanından 1-1’lik beraberlikle döndü. Napoli son 4 maçından galibiyet çıkaramazken, önce İtalya Serie A Ligi’nde lider olma şansını kaçırdı, ardından Avrupa Ligi’ne veda etti. Avrupa Ligi fikstürünün başlamasıyla birlikte düşüşe geçen Napoli önce ligde İnter ile 1-1 berabere kalarak UEFA Avrupa Ligi’nde Barcelona deplasmanına konuk oldu. Camp Nou’dan 1-1’lik beraberlikle dönen Luciano Spalletti’nin öğrencileri, ligde 1-1’lik Udinese beraberliğiyle lider olma şansını kaçırırken, hafta içinde ise 4-2’lik Barcelona mağlubiyetiyle Avrupa’ya veda etti. Son 16 bileti için ligde liderlik koltuğunu feda eden Napoli, Avrupa’da aradığı başarıyı bulamadı. İtalya Serie A Ligi’nde liderin 2 puan gerisinde kalan konuk ekip, Lazio deplasmanında kazanarak, yarışın içerisinde var olmaya devam etmek istiyor. Yeniden kazanarak İtalya Serie A Ligi’nde lider olma şansına sahip olan Napoli, fırsatı bir kez daha kaçırmayacak ve derbi galibiyetiyle liderlik içi önemli bir adım atacaktır. Napoli deplasmanda kazanır.

Spezia – Roma: MS 2, 1.58 (iddaa) – 1.82 (Bets10) ; 27 Şubat Pazar günü İtalya Serie A Ligi’nde 27. hafta heyecanı yaşanırken, Türkiye saati ile 20:00’de, alt sıralardan kurtulamayan Spezia evinde Roma’yı konuk edecek. Maçın yayın ekranı S Sport 2. Spezia cephesinde savunmadaki kabus devam ederken, ev sahibi adım adım küme düşme potasına doğru ilerliyor. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Bologna deplasmanında maça etkili başlayan ve 1-0 öne geçen Thiago Motta’nın öğrencileri, henüz ilk yarıda üstünlüğünü koruyamazken, savunma hattı ev sahibin bir kez daha mağlubiyeti getirdi. Evine 2-1’lik yenilgiyle dönen Spezia’nın düşme hattı ile arasındaki puan farkı 4’e indi. 26 maçta yediği 48 golle ligin en zayıf 2. savunma performansını ortaya koyan ev sahibi, Roma karşısına 3 maçlık galibiyet hasretiyle çıkacak. Genç isimler Roma’yı ipten aldı. Evinde ağırladığı Hellas Verona karşısında ilk 20 dakikayı 2-0 geride kapatan Roma, devre arasına kadar kötü gidişata çare bulamazken, sahneye Jose Mourinho çıktı ve yaptığı 2 değişiklikle takımına 1 puanı getirdi. İki genç ismi sahaya süren tecrübeli hoca, Cristian Volpato ve Edoardo Bove’nin golleriyle takımını mağlubiyetten kurtardı. İtalya Serie A Ligi’nde son 3 haftayı Genoa, Sassuolo ve Hellas Verona beraberlikleriyle geçiren Roma, 26 hafta sonunda 8. sıraya kadar gerilerken, üst sıralardan adım adım uzaklaşıyor. Şampiyonlar Ligi umutlarıyla göreve gelen Mourinho ile Roma, Avrupa Ligi hedefinden dahi şuana kadar uzak. 3 haftadır beraberliklerle yetinen Roma, kabusa formsuz Spezia deplasmanında son verecek ve haftayı galibiyetle kapatarak, yeniden üst sıralara tutunacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 5.77

Bets10 Bahis Oranı: 8.21