Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Brentford Burnley Bahis Tahmini 12.03.2022

İngiltere Premier Lig’de alt sıraları yakından ilgilendiren bir karşılaşma. Burnley deplasmanda, Brentford’a konuk olacak. Mücadelenin saat 18.00’da başlayacağını ve S SPORT kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Brentford ile Burnley takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Brentford galibiyetine 2.15, beraberlik tercihine 3.30, Burnley galibiyetine ise 3.75 verildiğini görüyoruz.

Brentford Nefes Aldı

Brentford, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Norwich City deplasmanından 3-1’lik galibiyet ile döndüler. Ivan Toney’in 3 gol atarak yıldızlaştığı karşılaşmadan 3 puan ile dönen Brentford, Premier Lig’de 8 maçlık galibiyet hasretine de son vermiş oldu. Bu galibiyet ile puanını 27 yapan Thomas Frank’ın öğrencileri, düşme hattı ile puan farkını da 6’ya çıkarttı. Bu hafta iç sahada Burnley’i konuk edecek Brentford’da Josh Dasilva kart cezalısı.

Burnley Evinde Kaybetti

Burnley, geçtiğimiz hafta içi Turf Moor’da konuk ettiği Chelsea’den puan almayı başaramadı. Rakibine 4-0 kaybettiler ve kötü gidişat devam etti. Premier Lig’de oynadığı son 3 maçta sadece 1 puan alabilen Sean Dyche’ın ekibi, topladığı 21 puan ile düşme hattında yer alıyor. Bu hafta konuk olacakları Brentford deplasmanında puan almarı önemli. Everton’ın Wolverhampton ile karşılaşacağını düşünürsek, Burnley’in alacağı 1 puan kümede kalma açısından da umutları arttırabilir. Maç öncesinde Burnley’de Dale Stephens ve Erik Pieters’ın sakatlıkları sürüyor.

Brentford – Burnley Maç Bilgileri

Brentford – Burnley Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Brentford Community Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brentford’da Josh Dasilva kart cezalısı. Burnley’de Dale Stephens ve Erik Pieters’ın sakatlıkları sürüyor.

Brentford'un ilk 11’i Belli mi?

Brentford’un muhtemel kadrosu: David Raya, Rico Henry, Charlie Goode, Ethan Pinnock, Mathias Jensen, Christian Norgaard, Vitaly Janelt, Mad Sorensen, Sergi Canos, Bryan Mbeumo, Ivan Toney

Burnley'in ilk 11’i Belli mi?

Burnley’in muhtemel kadrosu: Nick Pope, Erik Pieters Ben Mee, Phil Bardsley, Matthew Lowton, James Tarkowski, Ashley Westwood, Dale Stephens, Maxwell Cornet, Jay Rodriguez, Wout Weghorts

İddaa Tahmini

Burnley, bana göre maçın favorisi. Kümede kalmak adına ellerinden geleni yapıyorlar. Ivan Toney’e önlem alırlarsa, bu maçtan puan çıkartabilirler. Burnley kaybetmez.

İddaa Oranı: 02 (ç), Oran 1.52

Bets10 Oranı: 02 (ç), Oran 1.77

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Burnley, üst üste mağlubiyet yaşamaya devam ediyor. Brentford deplasmanında da 2-0 kaybeden Burnley’de kümede kalma umutları azalıyor.