Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Brighton Liverpool İddaa Tahmini 12.03.2022

İngiltere Premier Lig’de üst üste puan kayıpları yaşayan Brighton evinde, Liverpool karşısında sürpriz arayacak. Karşılaşma saat 15.30’da start alacak ve S SPORT kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Liverpool bugün Brighton karşısında maçın net favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi Brighton galibiyetine 6.30, beraberlik tercihine 4.70, Liverpool galibiyetine 1.52 oran veriyor. 

Brighton 4 Maçtır Mağlup

Brighton’ın mağlubiyet serisi, geçen hafta Newcastle United karşısında da devam etti. St. James Park’ta Newcastle United’a konuk olan Brighton, sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Premier Lig’de oynadığı son 4 maçtan da mağlubiyet ile ayrılan Graham Potter’ın öğrencileri, düşüşe geçmiş durumda. Bu hafta ise AMEX’de Liverpool’u konuk edecekler. Maç öncesinde Brighton’da Enock Mwepu’nun sakatlığı sürüyor.

Liverpool’dan Üst Üste Galibiyetler

Liverpool, geçtiğimiz hafta sonu Premier Lig’de önemli bir galibiyet aldı. Anfield’da konuk ettikleri West Ham’ı Sadio Mane’nin golüyle 1-0 mağlup ettiler. Bu galibiyet ile 2. Sıradaki yerini koruyan Liverpool, lider Manchester City’nin 6 puan gerisinde yer alıyor ama Liverpool’un 1 maçının da eksik olduğunu belirtelim. Üst üste 7 maçtır sahadan galibiyet ile ayrılan Jurgen Klopp’un öğrencileri, bu hafta Brighton karşısında da 3 puan arayacak. Maç öncesinde Liverpool’da Roberto Firmino’nun sakatlığı sürüyor.

Brighton – Liverpool Maç Bilgileri

Brighton – Liverpool Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 15.30’da başlayacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele AMEX Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brighton’da Enock Mwepu’nun sakatlığı sürüyor. Liverpool’da Roberto Firmino’nun sakatlığı sürüyor.

Brighton'ın İlk 11'i Belli mi?

Brighton’ın muhtemel kadrosu: Robert Sanchez, Tariq Lamptey, Joel Veltman, Adam Webster, Marc Cucurella, Pascal Gross, Aaron Connoly, Jakub Molder, Alexis Mac Allister,, Leandro Trossard, Neal Maupay

Liverpool'un ilk 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Trent Alexander Arnold, Ibrahima Konate, Virgil Van Dijk, Andrew Robertson, Fabinho, Jordan Henderson, Naby Keia, Luis Diaz, Sadio Mane, Mohamed Salah,

İddaa Tahmini

Liverpool, son haftalarda üst üste galibiyetler alıyor. Geçen hafta Anfield’da West Ham’ı tek golle geçtiler. Bu hafta Brighton karşısında da kazanırlar ve zirve takibini sürdürürler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.36

Best10 Oranı: MS 2, Oran 1.52

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Liverpool, galibiyet serisini devam ettirdi. Brighton deplasmanında 2-0 kazandılar lider Manchester City’nin takibini sürdürdüler.