Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Hoffenheim Freiburg İddaa Tahmini 30.04.2022

Almanya Bundesliga‘nın 8. sırasında yer alan Hoffenheim ile 5. sıradaki Freiburg, 30 Nisan Cumartesi akşamı karşı karşıya gelecek. Türkiye saat ile 19:30’da sahne alacak maçın yayın ekranı beIN SPORTS 3 ve tivibu SPOR 2.

Betroad, Hoffenheim galibiyetine 2.40, beraberliğe 3.75, Freiburg galibiyetine ise 2.80 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.17, beraberliğe 3.25, konuk ekibe ise 2.50 oran veriyor.

Hoffenheim’dan Üst Üste Kayıplar

Hoffenheim evine 1 puanla döndü. Almanya Bundesliga’nın 31. haftasında Frankfurt deplasmanına konuk olan Sebastian Hoeness’in öğrencileri, 1-0 öne geçtiği maçta üstünlüğünü korumayı başaramazken, 2-1 geriden gelerek 2-2’lik beraberlikle 1 puanı hanesine yazdırdı. Almanya Bundesliga’da tam 6 haftadır maç kazanmayı başaramayan Hoffenheim, bitime 3 hafta kala 8. sıraya kadar geriledi. Konferans Ligi potasıyla puan farkı 4’e çıkarken, son 6 haftaya kadar harika performanslar sergileyen Hoffenheim’ın, eski günlerine geri dönmeye ihtiyacı var. Ev sahibinde Avrupa umutları günden güne azalıyor.

Freiburg Şampiyonlar Ligi Hedefinde

Almanya Bundesliga’da son 3 haftaya girilirken, konuk ekip Freiburg, Şampiyonlar Ligi umutlarını koruyor. Son 3 haftadan 2 galibiyet, 1 beraberlikle 7 puan toplamayı başaran Freiburg, 5. sırada yer alırken, Leipzig ile arasındaki puan farkını 2’ye indirmeyi başardı. Frankfurt deplasmanında alınan2-1’lik galibiyetin ardından, Bochum’u iç sahada 3-0 mağlup eden, Mönchengladbach ile 3-3 berabere kalan Freiburg, iç sahada 2 maçtır kaybetmezken, deplasmanda ise 4 maçtır yenilmiyor. Üst sıraların iddialı takımları arasında yer almayı başaran Christian Streich’in öğrencileri, bu kritik virajda hata yapmak istemiyor.

Hoffenheim – Freiburg Maç Bilgileri

Hoffenheim – Freiburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 3 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele PreZero Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hoffenheim takımında Stefan Posch kart cezalısı. Havard Nordtveit, Ermin Bicakcic, Chris Richards ve Marco John sakat. Freiburg cephesinde ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Hoffenheim’ın 11’i Belli mi?

Hoffenheim’ın muhtemel kadrosu: Philipp Pentke, Kasim Nuhu, Akpoguma, Stiller, Dennis Samassekou, Raum, Gacinovic, Vogt, Kramaric, Dabbur, Ihlas Bebou.

Freiburg’un ilk 11’i Belli mi?

Freiburg’un muhtemel kadrosu: Benjamin Uphoff, Gulde, Koray Günter, Lienhart, Kübler, Woo-Yeong, Grifo, Haberer, Sallai, Nils Petersen, Vincenzo Grifo.

İddaa Tahmini

Son 3 haftadan namağlup çıkmayı başaran ve Şampiyonlar Ligi potasıyla puan farkını 2’ye indiren Freiburg, Hoffenheim deplasmanında kazanarak, Leipzig’in puan kaybetmesini bekleyecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.50

Betroad Oranı MS 2, Oran 2.80

Maç Sonucu: 3-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Almanya Bundesliga’da 32. haftaya iki takımında golcüleri damga vurdu. Tam 7 kez filelerin havalandığı maçta, Freiburg 4 golle galip gelmeyi başarırken, ev sahibi Hoffenheim ise 3 gole mağlup olduğu maçla birlikte düşüşünü sürdürdü. Kazananları tebrik ederiz.