Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Atalanta Salernitana İddaa Tahmini 02.05.2022

İtalya Serie A Ligi’nde 35. haftanın kapanış mücadelesi, 2 Mayıs Pazartesi akşamı Türkiye saati ile 21:45’te, Atalanta ile Salernitana arasında oynanacak. Ligin alt ve üst sıralarını yakından ilgilendiren mücadeleyi S Sport 2 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz.

Bets10, Atalanta galibiyetine 1.28, beraberliğe 6.00, Salernitana galibiyetine ise 11.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.50, 2.5 Alt 2.60 olarak verilmiş.

Atalanta Kazanmak İstiyor

İtalya Serie A Ligi’nde zor günler geçiren Atalanta, 3 maçlık mağlubiyet serisine Venezia deplasmanından 3-1’lik galibiyetle çıkarak zor vermeyi başarırken, geçtiğimiz hafta ise erteleme maçında Torino ile sahasında 4-4 berabere kaldı. Mücadeleye erken bir golle başlayan Atalanta, henüz 4. dakikada 1-0 geriye düşerken, Muriel ve Roon ikilisi ev sahibini 2-1 öne geçirdi. Üst üste savunmada yapılan hatalar golle sonuçlanırken, bir kez daha geriye düşen Atalanta, 4-2’den skoru 4-4’e getirmeyi başardı. Son 2 haftadan 4 puan alan Gian Piero Gasperini’nin öğrencileri, UEFA Avrupa Ligi potasındaki Lazio ile puan farkını 4’e indirdi. Atalanta’nın son 4 haftada galibiyetlere ihtiyacı var.

Salernitana Lige Sıkı Sıkı Tutundu

Salernitana, İtalya Serie A Ligi sevdasından kolay kolay vazgeçmiyor. Lige yeni yükselen konuk ekip, ilk 31 haftada en zayıf halka olmaktan kurtulmayı başaramazken, kötü gidişata çare olarak göreve gelen Davide Nicola kısa süreli performansıyla takımını en alt sıradan kurtarmayı başaramadı. Son 3 haftada ise Sampdoria, Udinese ve Fiorentina’yı mağlup etmeyi başaran Salernitana, düşme hattının üzeri ile puan farkını 3’e indirmeyi başarırken, Venezia ve Genoa’yı geçmeyi başardı. Önünde 5 maçı bulunan konuk ekip, galibiyetlerine Atalanta deplasmanında devam etmek ve düşme hattından kurtulmak istiyor. Son haftalarda çok etkili ve dirençli bir Salernitana ile karşı karşıyayız.

Atalanta – Salernitana Maç Bilgileri

Atalanta – Salernitana Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Azzurri d’Italia Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atalanta’da bu hafta Giuseppe Pezzella ve Josip Ilicic’in sakatlıkları devam ediyor. Salernitana’da Mamadou Coulibaly ve Joel Obi’nin sakatlıkları bulunuyor.

Atalanta’nın 11’i Belli mi?

Atalanta’nın muhtemel kadrosu: Marco Sportiello, Pezzella, Hans Hateboer, Rafael Toloi, Maehle, Koopmeiners, Pasalic, Pessina, Freuler, De Roon, Muriel.

Salernitana’nın 11’i Belli mi?

Salernitana’nın muhtemel kadrosu: Vid Belec, Gyömber, Radu Dragusin, Jaroszynski, Federico Fazio, Andrea Schiavone, Capezzi, Kechrida, Di Tacchio, Bonazolli, Djuric.

İddaa Tahmini

Bir tarafta UEFA Avrupa Ligi için kazanmak isteyen Atalanta, diğer tarafta ise ligde kalmak isteyen Salernitana var. İki takımda galibiyete ihtiyacı olduğu zorlu mücadelede, iki takımında karşılıklı goller bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.74

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.90

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Devre arasına Ederson’un golüyle 1-0 önde girmeyi başaran Salernitana olurken, ev sahibi Atalanta ise beraberliği 88. dakikada Mario Pasalic’in golüyle beraberliği yakaladı. Kazananları tebrik ederiz.