Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Leeds United Brighton İddaa Tahmini 15.05.2022

İngiltere Premier Lig’de düşme hattında yer alan Leeds United evinde, Brighton ile karşı karşıya gelecek Mücadelenin saat 16.00’da başlayacağını ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Leeds United ile Brighton zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Betroad oranlarını ele alacak olursak Leeds United galibiyetinin 2.60, beraberlik tercihinin 3.55, Brighton galibiyetinin ise 2.72 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Leeds United Düşme Hattında

Leeds United adına tehlike çanları çalmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta içi Elland Road’da Chelsea’yi konuk eden Leeds United, sahadan 3-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Danie James’in gördüğü kırmızı kart ile yaklaşık 60 dakikalık bölümü 1 kişi eksik oynadılar. Everton’ın puan aldığı haftayı mağlubiyet ile geçen Jesse Marsch’ın ekibi, Premier Lig’de düşme hattında yer alıyor. Bu hafta iç sahada konuk edecekleri Brighton karşısında 3 puan almaları şart. Maç öncesinde Leeds United’da Luke Ayling ve Daniel James kart cezalısı. Patrick Bamford ve Stuart Dallas ise sakat.

Brighton Dikkat Çekti 

Brighton, geçtiğimiz hafta sonu önemli bir galibiyet aldı. AMEX’de konuk ettikleri Manchester United’ı 4-0 mağlup etmeyi başardılar. Müthiş bir performasn gösteren Graham Potter’ın ekibi, 3 puan almayı hak etti diyebiliriz. Bir önceki hafta ise Wolverhampton deplasmanında 3-0 kazandılar. Premier Lig’de oynadığı son 2 maçta 7 gol bulan ve kalesini gole patan Brighton’da moraller yerinde. Bu hafta ise Elland Road’da Leeds United’ın konuğu olacaklar. Maç öncesinde Brighton’da Jeremy Sarmiento’nun sakatlığı sebebiyle forma giyemeyeceğini belirtelim.

Leeds United – Brighton Maç Bilgileri

Leeds United – Brighton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından Türkiye saati ile 16.00’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Elland Road Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leeds United’da Luke Ayling ve Daniel James kart cezalısı. Patrick Bamford ve Stuart Dallas ise sakat. Brighton’da Jeremy Sarmiento’nun sakatlığı sebebiyle forma giyemeyeceğini belirtelim.

Leeds United'ın 11’i Belli mi?

Leeds United’ın muhtemel kadrosu: Illan Meslier, Robin Koch, Pscal Struijk, Diego Llorente, Junior Firpo, Mateusz Klich, Robin Koch, Daniel James, Jack Harrison, Raphinha, Rodrigo

Brighton'ın ilk 11’i Belli mi?

Brighton’ın muhtemel kadrosu: Robert Sanchez, Tariq Lamptey, Joel Veltman, Adam Webster, Marc Cucurella, Pascal Gross, Aaron Connoly, Enock Mwepu Alexis Mac Allister, Leandro Trossard, Neal Maupay

İddaa Tahmini

Leeds United’ın kalan 2 haftada maksimum puan alması gerekiyor. Bu hafta kaybetmeleri halinde küme düşmeleri kesinleşebilir. Tabi bunun için Burnley ve Everton’ın haftayı galibiyet ile kapatması gerekiyor. Leeds United evinde, en az 1 puan alacaktır.

İddaa Oranı: 10 (ç), Oran 1.34

Betroad Oranı: 10 (ç), Oran 1.52

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Leeds United, Elland Road’da yine kazanamadı. Brighton ile 1-1 berabere kaldılar ve düşme tehlikeleri devam etti.