Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Torino Roma İddaa Tahmini 20.05.2022

Torino evinde Roma‘yı konuk edecek. İki ezeli rakip İtalya Serie A Ligi‘nin son haftasında karşı karşıya gelirken, 20 Mayıs Cuma akşamı Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak olan mücadele, S Sport Plus ekranlarından yayınlanacak.

Bets10, Torino galibiyetine 3.60, beraberliğe 3.75, Roma galibiyetine ise 2.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.75, 2.5 Alt 2.10 olarak verilmiş.

Torino Son Haftalarda Etkili

Torino cephesinde Avrupa umutları uzun süre önce İtalya Serie A Ligi’nde sona erse de, Jıvan Juric’in öğrencileri son haftalarda bu sezonki en iyi performans grafiğini ortaya koydu. Son 8 haftada sadece Napoli’ye kaybeden Torino, bitime 1 hafta kala 50 puanla 10. sırada yer alıyor. Son 8 haftadan 4 galibiyet, 3 beraberlik, 1 yenilgi alan ev sahibi, sezonun ilk yarısı deplasmanda 1-0 mağlup olduğu Roma’yı evinde konuk edecek. Torino son haftalarda hedefsiz kalsa da, hem hücum hattında hem de savunmada iyi performanslar ortaya koydu. Sezonu iç sahada galibiyetle kapatmak isteyen Torino, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Hellas Verona deplasmanından 1-0’lık galibiyetle, moralli dönmeyi başardı ve ezeli rakibi Roma karşısında yükselişini sürdürmek için gözünü son maça dikti.

Roma 5 Haftadır Kazanamıyor

Geçtiğimiz hafta sahasında İtalya Serie A Ligi’nin en zayıf halkası Venezia’yı konuk eden Roma, 32. dakikadan itibaren 10 kişi mücadele eden rakibi karşısında mağlubiyetten zor kurtuldu ve 1 puanla yetindi. İtalya Serie A Ligi’nde tam 5 haftadır puan kaybeden Jose Mourinho’nun öğrencileri, gözünü UEFA Konferans Ligi’nde şampiyonluğa çevirirken, ligde kayıplar üst üste geldi. Finalist olarak önümüzdeki hafta içi Feyenoord ile final maçına çıkacak olan konuk ekip, İtalya Serie A Ligi’nde son haftaya 6. olarak giriyor. 37 haftadan 17 galibiyet, 9 beraberlik, 11 mağlubiyete alan ekip, Konferans Ligi potasında yer alırken, UEFA Avrupa Ligi potasındaki Lazio’nun 3 puan gerisinde yer alıyor. Final maçına odaklanan Roma, Serie A Ligi’nde galibiyet adına güven vermiyor.

Torino – Roma Maç Bilgileri

Torino – Roma Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Torino’da Simone Zaza, Sanabria, Fares, Bremer ve Buongiorno’nun sakatlıkları devam ediyor. Roma cephesinde Chris Smalling ve Henrikh Mkhitaryan sakat.

Torino’nun 11’i Belli mi?

Torino’nun muhtemel kadrosu: Etrit Berisha, Demba Seck, Vojvoda, Zima, Rodriguez, Singo, Brekalo, Mandragora, Karol Linetty, Andrea Belotti, Marko Pjaca.

Roma’nın 11’i Belli mi?

Roma’nın muhtemel kadrosu: Rui Patricio, Vina, Smalling, Kumbulla, Bryan Cristante, Maitland-Niles, Veretout, Lorenzo Pellegrini, El Shaarawy, Nicola Zalewski, Tammy Abraham.

İddaa Tahmini

İki ezeli ekip sezonun son haftasında karşı karşıya gelecek. Dev maçta iki takımında puan kaybetse dahi, iyi bir mücadele sergileyeceğini ve karşılıklı goller bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.48

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.65

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Roma, İtalya Serie A Ligi’nde sezonu galibiyetle noktaladı. 3 puana deplasmanda 3 golle uzanan Jose Mourinho’nun öğrencileri, Konferans Ligi finali öncesi güven tazeledi.