TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Antalyaspor Galatasaray İddaa Tahmini 07.08.2022

Spor Toto Süper Lig’de yeni sezonun ilk haftasında Antalyaspor evinde, Galatasaray karşısında galibiyet arayacak. Mücadele saat 21.45’de başlayacak olup Beın Sports 1 kanalından takip edilebilecek.

Antalyaspor ve Galatasaray arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Antalyaspor kazanır 2.55, beraberlik 3.75, Galatasaray kazanır ise 2.75 olarak açıklanmış.  

Antalyaspor’da Hedef 3 Puan 

Antalyaspor, geçen sezon Süper Lig’in ikinci yarısında harika bir performans göstermişti. Üst üste 16 maçtır mağlubiyet yüzü görmediler ve harika bir sezon geçirdiler. Süper Lig’de bu sezon üst sıralarda yer alması beklenen Kırmızı Beyazlılar, ligin ilk haftasında Galatasaray’ı konuk edecek. Transfer döneminde DL Pro’dan Sam Larsson, Werder Bremen’den Ömer Toprak, Başakşehir’den Soner Aydoğdu, İstanbulspor’dan Alperen Uysal ve Başakşehir’den Cemali Sertel’i kadrosuna katan Antalyaspor’da Galatasaray maçı öncesinde eksik bir oyuncu bulunmuyor. 

Galatasaray’da Okan Buruk Dönemi 

Galatasaray, geçtiğimiz sezon beklentileri karşılayamadı. Yarım sezonluk dilimde Domenec Torrent önderliğinde devam ettiler ama tecrübeli hoca ile de yollar ayrıldı. Galatasaray’da takımın başına Okan Buruk getirildi ve Sarı Kırmızılılar, yeni sezona Antalyaspor maçı ile merhaba diyecek. Transfer döneminde Lyon’dan Leo Dubois, Konyaspor’dan Abdülkerim Bardakçı, AZ Alkmaar’dan Fredrik Midstjö, Altay’dan Kazımcan Karataş ve Benfica’dan golcü Haris Seferovic’i kadrosuna katmayı başaran Galatasaray, Dries Mertens ve Lucas Torreira’da anlaşma sağlamak üzere. Maç öncesinde Galatasaray’da sağ bek Leo Dubos’in sakatlığı bulunuyor. 

Antalyaspor – Galatasaray Maç Bilgileri

Antalyaspor – Galatasaray Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 1 ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Yasin Kol. Mücadele Antalya Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galatasaray’da sağ bek Leo Dubos’in sakatlığı bulunuyor. 

Antalyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Antalyaspor’un muhtemel kadrosu: Ruud Boffin, Bünyamin Balcı, Veysel Sarı, Fedor Kudryashov, Güray Vural, Fernando, Gökdeniz Bayrakdar, Fredy, Alassane Ndao, Luiz Adriano, Haji Wright  

Galatasaray’ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Patrick van Aanholt, Abdülkerim Bardakçı, Victor Nelsson, Sacho Boey, Berkan Kutlu, Sergio Oliveira, Kerem Aktürkoğlu, Emre Akbaba, Yunus Akgün, Haris Seferovic

İddaa Tahmini

Hücum kimliği yüksek iki takım karşı karşıya gelecek. Antalyaspor, geçen sezon harika bir performans göstererek dikkat çekmişti. Galatasaray’da bu sezon şampiyonluğun güçlü adaylarından olmak istiyor. Gollü bir maç beklentim var. En az 3 gol izleyeceğimiz bir maç olur. 

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.55

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Antalyaspor, üstün oynadığı karşılaşmadan puan çıkartamadı. Galatasaray, tek golle 1-0 kazanarak sezona 3 puan ile başladı.