TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Ankaragücü Beşiktaş İddaa Tahmini 04.09.2022

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Lider Beşiktaş deplasmanda, Ankaragücü’nün konuğu olacak. Karşılaşma saat 21.45’de start alacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı olarak izlenebilecek. 

Ankaragücü – Beşiktaş arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Ankaragücü kazanır 4.33, beraberlik 3.75, Beşiktaş kazanır ise 1.91 olarak açıklanmış.

Ankaragücü’nde Kan Değişikliği

Ankaragücü’nde bildiğimiz gibi Mustafa Dalcı ile yollar ayrıldı. Süper Lig’de ilk 3 haftada sadece 1 puan toplayabilen Ankaragücü, istediği başlangıcı yapamadı. Kötü başlangıcın faturası ise Mustada Dalcı’ya kesildi. Göreve geçen sezon Hatayspor’un başında görev alan Ömer Erdoğan getirildi. Yeni hocası ile ilk maçına Beşiktaş karşısında çıkacak olan Ankaragücü’nü zor bir maç bekliyor. Geçtiğimiz hafta sonu Fatih Karagümrük deplasmanına konuk olan Ankara ekibi, vasat bir performans göstermiş ve sahadan 4-1’lik mağlubiyet ile ayrılmıştı. Bu hafta Ankaragücü’nde Uros Radakovic’in sakatlığı devam ediyor.

Beşiktaş Liderliği Kaptı

Beşiktaş, sezona iyi bir giriş yaptı. Valerien Ismael yönetiminde Süper Lig’de oynadıkları 4 maçta 10 puan topladılar. Geçtiğimiz hafta Vodafone Park’da Sivasspor’u konuk eden Siyah Beyazlılar, sahadan 3-1’lik galibiyet ile ayrıldı ve yenilmezlik serisini devam ettirdi. Bu galibiyet ile Süper Lig’in yeni lideri oldular. Weghorst ve Muleka, gösterdiği performans ile göz doldurdu. Öte yandan yeni transfer Dele Alli’de maça ilk 11’de başladı. Bu hafta Ankaragücü’ne konuk olacak Beşiktaş, maçın net favorisi. Karşılaşma öncesinde Beşiktaş’ta Atiba ve Josef De Souza’nın sakatlıkları devam ediyor.

Ankaragücü – Beşiktaş Maç Bilgileri

Ankaragücü – Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’de başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Eryaman Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Ankaragücü’nde Uros Radakovic’in sakatlığı devam ediyor. Beşiktaş’ta Atiba ve Josef De Souza’nın sakatlıkları devam ediyor.

Ankaragücü'nün 11’i Belli mi?

Ankaragücü’nün muhtemel kadrosu: Akın Alkan, Yasin Güreler, Sinan Osmanoğlu, Yusuf Abdioğlu, Erdem Özgenç, Şahverdi Çetin, Abdullah Durak, Aatif Chahechouhe, Ali Kaan Güneren, Mehmet Murat Uçar, Jese

Beşiktaş’ın ilk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Ersin Destanoğlu, Valentin Rosier, Romain Saiss, Jefferson Montero, Arthur Masuaku, Kartal Yılmaz, Salih Uçan, Gedson Fernandez, Rachid Ghezzal, Wout Weghorst, Jackson Muleka

İddaa Tahmini

Beşiktaş, maçın net favorisi. Ankaragücü deplasmanında rahat bir galibiyet alacaklarını düşünüyorum. Weghorst ve Muleka ikilisi iyi bir uyum yakaladı. Ankaragücü karşısında da 3 puanı alırlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.69

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Beşiktaş, 3 puanı 3 golle aldı. Ankaragücü deplasmanında 3-2 kazandılar ve liderliğini devam ettirdiler.