TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Hatayspor Adana Demirspor Bahis Tahmini 04.09.2022

Spor Toto Süper Lig’de Pazar günün 3 maç var. Günün ilk maçında Hatayspor evinde, Adana Demirspor’u konuk edecek. Karşılaşma saat 19.15’de start alacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı olarak takip edilebilecek.

Hatayspor ve Adana Demirspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Mallorca kazanır 2.99, beraberlik 3.72, Sevilla kazanır ise 2.40 olarak açıklanmış.

Hatayspor’un Puanı Yok

Hatayspor, Süper Lig’de yeni sezona kötü bir başlangıç yaptı. İlk 3 haftada galibiyet ile tanışamayan Hatayspor, bu 3 maçta puan dahi elde edemedi. Geçtiğimiz hafta sonu Kasımpaşa deplasmanına konuk olan Serkan Özbalta’nın ekibi, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Özellikle ilk 3 maçta savunmada yapılan hatalar dikkat çekti. 3 maçta da kalesini gole kapatamayan Hatayspor, Süper Lig’de puan alamayan tek takım konumunda. Bu hafta konuk edecekleri Adana Demirspor karşısında da işleri zor. Maç öncesinde Hatayspor’da eksik bulunmuyor.

Adana Demirspor’dan Tek Gollü Galibiyet

Adana Demirspor, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Ümraniyespor’u tek golle 1-0 mağlup ettiler. Adana Demirspor’a galibiyeti getiren gol ise Kevin Rodrigus’den geldi. Süper Lig’de bu sezon 3. galibiyetini alan Vincenzo Montella’nın ekibi, puanını 9 yaptı. Lider Beşiktaş’ın sadece 1 puan gerisindeler. Bu sezonda gol yollarında etkili olan Adana Demirspor, Süper Lig’de oynadığı 4 karşılaşmada da skor üretmeyi başardı. Maç öncesinde Adana Demirspor’da savunmadan Yaroslav Rakitskiy’nin kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Hatayspor – Adana Demirspor Maç Bilgileri

Hatayspor – Adana Demirspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.15’de Beın Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Antakya Atatürk Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Hatayspor'un ilk 11’i Belli mi?

Hatayspor’un muhtemel kadrosu: Abdullah Yiğiter, Strahil Popov, Simon Falette, Ognjen Vranjes, Sam Adekugbe, Muhammed Mert, Onur Ergün, Mehdi Boudjemaa, Saba Lobzhanidze, Dylan Saint Louis, El Kaabi

Adana Demirspor'un ilk 11’i Belli mi?

Adana Demirspor’un muhtemel kadrosu: Ertaç Özbir, Jonas Svensson, Samet Akaydın, Tayyip Talha Sanuç, Kevin Rodrigues, Badou Ndiaye, Gökhan İnler, Benjamin Stambouli, Henry Onyekuru, Britt Assambalonga, Artem Dzyuba

İddaa Tahmini

Hatayspor, bu sezon Süper Lig’de galibiyet ile tanışamadı. Oynadıkları 3 maçta da puan kaybettiler. Üstelik savunmada da güven vermiyorlar. Adana Demirspor maçın favorisi ama Hatayspor’un bu hafta gol bulacağını düşünüyorum. Karşılıklı gollerin atılacağı zevkli bir 90 dakika beklentim var.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.43

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.57

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Adana Demirspor, uzatma dakikalarında bulduğu golle 1 puanı kaptı. Tayyib Talha’nın golüyle Hatayspor deplasmanında 1-1 berabere kaldılar.