Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Eintracht Frankfurt Leipzig İddaa Tahmini 03.09.2022

3 Eylül Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 19:30’da başlama düdüğü çalınacak mücadelede, Eintracht Frankfurt ile Leipzig karşı karşıya gelecek. Almanya Bundesliga‘nın 5. hafta mücadelesini, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Betroad, Eintracht Frankfurt galibiyetine 3.48, beraberliğe 3.72, Leipzig galibiyetine ise 2.06 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.59, 2.5 Alt 2.42 oran kazandırıyor.

Eintracht Frankfurt İlk Galibiyetini Aldı

UEFA Avrupa Ligi’nin son şampiyonu Frankfurt, Almanya Bundesliga serüveninde ilk galibiyetini aldı. Ole Glasner’in öğrencileri, ilk 3 haftayı 2 puanla geride bırakırken, sezonun ilk galibiyeti geçtiğimiz hafta Werder Bremen deplasmanında 4-3’lük skorla geldi. UEFA Süper Kupa finalinde alınan 2-0’lık Real Madrid mağlubiyetiyle birlikte sezona kötü başlayan ev sahibi, Bundesliga sahnesinde ise 6-1’lik Bayern Münih hezimetinin ardından, Hertha Berlin ve Frankfurt ile berabere kalmıştı. Ligde tüm rakipleri karşısında skor üretmeyi başaran ev sahibi, yeni transferlerinde takıma dahil olmasıyla birlikte etkili olmaya başladı. Ligde son 3 haftayı mağlubiyet almadan geçiren Frankfurt, Leipzig karşısına moralli çıkacak.

Leipzig Kabusa Son Verdi

Konuk ekip Leipzig cephesinde ise yeni sezon Almanya Süper Kupa finalinde 5-3’lük Bayern Münih mağlubiyetiyle başlarken, Almanya Bundesliga’nın ilk 3 haftasında devam etti. İlk 2 hafta Stuttgart ve Werder Bremen karşısında gollü beraberliklere imza atan Leipzig, sezonun ilk mağlubiyetini ise Union Berlin deplasmanında aldı. Geçtiğimiz hafta sahasında Wolfsburg’u konuk eden Domenico Tedesco’nun öğrencileri, tüm kötü gidişata rağmen takım en iyi performansını sergileyen Christopher Nkunku’nun golleriyle 2-0’lık galibiyete imza attı. Yıldız golcü 4 maçta 4 gollük katkı sağladı. Yeni sezonda çıktığı tüm maçlarda skor üretmeyi başaran Leipzig, 4 maç sonra gelen galibiyetle birlikte yükselişe geçmek istiyor.

Frankfurt – Leipzig Maç Bilgileri

Eintracht Frankfurt – Leipzig Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Deutsche Bank Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Eintracht Frankfurt takımında Almamy Toure, Jerome Onguene ve Aurelio Buta’nın sakatlıkları bulunuyor. Leipzig’de ise  Lukas Klostermann, Yussuf Poulsen ve Peter Gulacsi bu hafta sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almayacak.

Eintracht Frankfurt’un 11’i Belli mi?

Eintracht Frankfurt’un muhtemel kadrosu: Kevin Trapp, Obite Evan N’Dicka, Luca Pellegrini, Lucas Melo, Jesper Lindstrom, Djibril Sow, Sebastian Rode, Mario Götze, Kristijan Jakic, Rafael Borre, Randal Kolo.

Leipzig’in 11’i Belli mi?

Leipzig’in muhtemel kadrosu: Janis Blaswich, Willi Orban, Josko Gvardiol, Mohamed Simakan, Benjamin Henrichs, Christopher Nkunku, Kevin Kampl, Konrad Laimer, David Raum, Timo Werner, Dani Olmo.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da ilk galibiyetlerini 4. hafta alan Frankfurt ve Leipzig, bu hafta galibiyetlerine devam etmek için sahaya çıkıyor. Kaybedilen puanların arından kazanmaya ihtiyacı olan iki takımda, galibiyet hedefiyle mücadelede skor üretmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.38

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 1.52

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Almanya Bundesliga’da sezona kötü bir başlangıç yapan Frankfurt, üst üste galibiyetlerle toparlandı. Ev sahibi Leipzig engelini tam 4 golle geçmeyi başarırken, rakibine gol şansı tanımadı.