Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Wolverhampton Southampton Bahis Tahmini 03.09.2022

İngiltere Premier Lig’de üst üste 5 maçtır kazanamayan Wovlverhampton iç sahda, Southampton’ı ağırlayacak. Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports kanalından izlenebilecek.

Wolverhampton ile Southampton zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Wolverhampton galibiyetinin 2.18, beraberlik tercihinin 3.55, Southampton galibiyetinin ise 3.45 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Wolverhampton Galibiyet Alamıyor

Wolverhampton’da puan kayıpları devam ediyor. Premier Lig’de geçtiğimiz hafta içi Vitality’de Bournemout’a konuk olan Bruno Lage’in ekibi, sahadan golsüz beraberlik ile ayrıldı. Bu sezon Premier Lig’de 5 hafta geride kaldı ve Wolverhampton’ın henüz galibiyeti bulunmuyor. Bu sezon Molineux Ground’da oynadıkları 2 maçta ise berabere kaldılar. Bu hafta Southampton’ı konuk edecek Wolverhampton’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Chelsea’yi Mağlup Ettiler

Southampton, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Chelsea’yi 2-1 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular. 1-0 geriye düştüğü karşılaşmayı 2-1 kazanan Ralph Hasenhüttl’ın öğrencileri, bu sezon Premier Lig’de 2. galibiyetini aldı. İlk galibiyetlerini ise King Power’da Leicester City’e karşı elde etmişlerdi. O karşılaşmada da 1-0 geriye düşmelerine rağmen 2-1 kazandılar. Bu hafta Molineux Ground’da konuk olacakları Wolverhampton karşısında da 3 puan arayacaklar. Maç öncesinde Southampton’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Wolverhampton – Southampton Maç Bilgileri

Wolverhampton – Southampton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Molineux Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Wolverhampton'ın 11’i Belli mi?

Wolverhampton’ın muhtemel kadrosu: Jose Sa, Max Kilman, Willy Boly, Conor Coady, Rayan Ait Nouri, Leander Dendoncker, Joao Moutinho, Pedro Neto, Daniel Podence, Yerson Mosquera, Raul Jimenez

Southampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Southampton’ın muhtemel kadrosu: Gavin Bazunu, Kyle Walker Peters,, Mohammed Salisu, Jan Bednarek, Romain Perraud, Nathan Redmond, James Ward Prowse, Mohamed Elyounoussi, Che Adams, Adam Armstrong, Sekou Mara

İddaa Tahmini

Wolverhampton’da işler iyiye gitmiyor. Şiddetle galibiyete ihtiyaçları var. Southampton, deplasmanda etkisiz. Molineux Ground’da bu hafta Wolverhampton’dan 3 puan beklentim var.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.95

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.18

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Wolverhampton, Premier Lig’de ilk galibiyetini aldı. Southampton engelini 1-0 ile geçtiler.