Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Mönchengladbach Mainz 05 İddaa Tahmini 04.09.2022

Almanya Bundesliga‘da 5. haftanın son maçı 4 Eylül Pazar akşamı, Mönchengladbach ile Mainz 05 arasında sahne alacak. Türkiye saati ile 18:30’da başlama düdüğü çalınacak mücadele, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Borussia Park Stadı’nın ev sahipliği yapacağı karşılaşmada intobet, Mönchengladbach galibiyetine 2.21, beraberliğe 3.74, Mainz 05 galibiyetine ise 3.10 oran belirlemiş durumda.

Mönchengladbach Namağlup İlerliyor

Almanya Bundesliga’nın en zorlu deplasmanına çıkan Mönchengladbach, Allianz Arena’da son 10 yılın şampiyonu ve yeni sezonda ilk 4 haftanın lideri Bayern Münih’e geçit vermedi. Ezeli rakibi karşısına namağlup bir performans grafiğiyle çıkan Daniel Farke’nin öğrencileri, Yann Sommer’in kurtarışlarıyla damga vurduğu karşılaşmadan 1-1’lik beraberlikle döndü ve namağlup performansını sürdürdü. Yeni hocasıyla yeni sezona iyi bir başlangıç yapan Gladbach, iç sahada 2’de 2 yapmayı başarırken, deplasmanda ise 1’er puana razı geldi. Evinde Hoffenheim ve Hertha Berlin’i mağlup etmeyi başaran Mönchengladbach, deplasmanda ise Schalke 04 ve Bayern Münih ile berabere kaldı. Marcus Thuram 4 maçta attığı 3 golle takımın gol yükünü sırtlandı. Farke’nin öğrencileri şu ana kadar çıktığı tüm maçlarda skor üretmeyi başardı.

Mainz 05 İlk Mağlubiyetini Aldı

Bo Svensonn ve öğrencilerinde dış saha etkisi devam ederken, iç sahada puan kayıplarına çare bulunamadı. Mainz 05 yeni sezonda ilk 4 haftadan 7 puan toplamayı başarırken, sezonun ilk mağlubiyetini geçtiğimiz hafta aldı. İlk 2 deplasman maçında Bochum ve Augsburg’u mağlup eden konuk ekip, iç sahada ise Union Berlin ile golsüz berabere kaldıktan sonra, Bayer Leverkusen’e 3-0 kaybetti. İç sahada skor dahi üretmeyi başaramayan Mainz 05, deplasmanda ise 4 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Sezonun ilk mağlubiyeti konuk ekipte moralleri bozsa da deplasman performansı yüzleri güldürüyor. Mainz 05 cephesinde bu sezon Karim Onisiwo etkisini izliyor. Golcü isim 4 maçta atılan 4 golünü 3’üne imzasını attı ve gol krallığı yarışına dahil oldu.

Mönchengladbach – Mainz 05 Maç Bilgileri

Mönchengladbach – Mainz 05 Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından Türkiye saati ile 18.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Borussia Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Mainz 05 takımında bu hafta Marcus Ingvartsen’in sakatlığı bulunuyor.

Mönchengladbach’ın 11’i Belli mi?

Mönchengladbach’ın muhtemel kadrosu: Yann Sommer, Ramy Bensebaini, Joseph Scally, Ko Itakura, Nico Elvedi, Kouadio Kone, Florian Neuhaus, Jonas Hofmann, Christoph Kramer, Marcus Thuram, Alassane Plea.

Mainz 05’in 11’i Belli mi?

Mainz 05’in muhtemel kadrosu: Robin Zentner, Silvan Widmer, Alexander Hack, Stefan Bell, Anton Stach, Dominik Kohr, Angelo Fulgini, Aaron Martin, Maxim Leitsch, Karim Onisiwo, Jonathan Burkardt.

İddaa Tahmini

Yeni sezona yaptığı iyi başlangıcı Bayern Münih deplasmanında 1 puanla sürdüren Mönchengladbach, Bundesliga’nı en formda takımlarından biri olmaya devam ediyor. Ev sahibi 4 maçlık performansının ardından Mainz 05 karşısında galibiyet adına denenmeye değer taraf.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.98

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.21

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Mönchengladbach mücadelenin 52. dakikasında 10 kişi kalırken, sezonun ilk mağlubiyetini taraftarı önünde Mainz 05’e karşı aldı. Mücadelede tek gol Aaron Martin’den geldi.