Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Cremonese Sassuolo Bahis Tahmini 04.09.2022

İtalya Serie A Ligi sahnesinde 5. hafta heyecanı 4 Eylül Pazar günü devam ederken, günün ilk maçında Cremonese ile Sassuolo karşı karşıya gelecek. S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak maçın başlama saati 13:30.

intobet, Cremonese galibiyetine 3.05, beraberliğe 3.55, Sassuolo galibiyetine ise 2.30 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.55, KGYOK 2.40 oran kazandırıyor.

Cremonese Lige Adapte Olamadı

Cremonese, İtalya Serie A Ligi’nde ilk haftaların zayıf halkalarından biri. Ev sahibi 4 haftalık fikstürden galibiyet dahi çıkarmayı başaramadı ve son sırayı Monza’yla birlikte paylaşmak zorunda kaldı. Kalesinde tam 9 gol gören Massimiliano Alvini’nin öğrencileri, rakip filelere ise sadece 4 gol gönderdi. Lige yükselmesiyle birlikte 18 transfere imza atan ve göreve Alvini’yi getiren ev sahibinde değişiklikler Serie A Ligi sahnesi için henüz yeterli olmadı. Sırasıyla Fiorentina, Roma, Torino ve İnter’e kaybeden Cremonese, hem savunma zafiyetleri hem de hücum hattındaki etkisiz performansıyla güven vermekten çok uzakta. Kısa sürede küme düşme adayları arasına giren ev sahibi, 4 haftalık mağlubiyet serisiyle çıkacağı Sassuolo karşısında, iç saha avantajlıyla sezonun ilk galibiyetini almak istiyor.

Sassuolo Yükselişe Geçti

İtalya Serie A Ligi sahnesinde 4. hafta geride kalırken, konuk ekip Sassuolo yoluna 5 puanla devam ediyor. Alessio Dionisi’nin öğrencileri 1 mağlubiyet, 1 galibiyet, 2 beraberliğe imza attı. Son 3 haftayı mağlubiyet almadan tamamlamayı başaran konuk ekip, Lecce galibiyetinin ardından Spezia ve Milan ile berabere kaldı. Sassuolo takımını yeni sezonda mağlup edebilen tek takım ise ilk hafta Juventus oldu. Deplasmanda alınan 3-0’lık mağlubiyet konuk ekipte şok etkisi yaratırken, son 3 haftada toparlanmayı başardılar. Geçtiğimiz hafta son şampiyon Milan’a iç sahada geçit vermeyen ve haftayı 0-0’lık beraberlikle noktalayan konuk ekip, son 3 haftadaki performansıyla ligin dişli takımlarından birisi olduğunu bizlere gösterdi. Sassuolo cephesinde hedef bu hafta lige iyi başlamayan Cremonese karşısında 3 puan.

Cremonese – Sassuolo Maç Bilgileri

Cremonese – Sassuolo Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 13.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Giovanni Zini Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Cremonese’de bu hafta  Vlad Chiriches’in sakatlığı bulunuyor. Sassuolo cephesinde ise Mert Müldür, Hamed Traore ve Domenico Berardi’nin sakatlıkları devam ediyor.

Cremonese’nin 11’i Belli mi?

Cremonese’nin muhtemel kadrosu: Ionut Radu, Emanuel Aiwu, Johan Vásquez, Valeri, Fiordaliso, Pickel, Emanuel Aiwu, Valzania, Okereke, Luca Zanimacchia, Jaime Báez.

Sassuolo’nun 11’i Belli mi?

Sassuolo’nun muhtemel kadrosu: Andrea Consigli, Gianmarco Ferrari, Rogerio, Martin Erlic, Giorgos Kiriakopoulos, Jeremy Toljan, Davide Frattesi, Matheus, Maxime Lopez, Gregoire Defrel, Andrea Pinamonti.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’dne yükselen performans grafiğiyle dikkat çeken Sassuolo, Cremonese deplasmanında hata yapmayacak ve 3 maçlık yenilmezlik serisini galibiyetle taçlandıracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.03

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.30

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Deplasmanda gol fırsatlarını bir türlü değerlendirmeyi başaramayan Sassuolo, Cremonese deplasmanından 1 puanla döndü. Konuk ekibin galibiyeti kaçırdığını söyleyebiliriz.