UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Dinamo Zagreb Chelsea Bahis Tahmini 06.09.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu‘nun ilk haftasında, Dinamo Zagreb ile Chelsea karşı karşıya gelecek. 6 Eylül Salı akşamı Türkiye saati ile19:45’te sahne alacak mücadele, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

intobet, Dinamo Zagreb galibiyetine 7.09, beraberliğe 4.68, Chelsea galibiyetine ise 1.48 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.75, 2.5 Alt 2.13 olarak verilmiş.

Dinamo Zagreb Grupları Hak Etti

Hırvatistan 1. Ligi’nin son şampiyonu ve yeni lideri Dinamo Zagren, UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu’nda mücadele edecek. Chelsea, Milan ve Salzburg gibi güçlü rakiplerle eşleşen ev sahibi, zorlu grupta sürpriz arayacak. Geçen sezon ligde şampiyonluk kupasını kaldıran, UEFA Avrupa Ligi’nde ise Son 16 başarısı gösteren Zagreb, yeni sezonda Hırvatistan 1. Ligi’nde namağlup bir performans ortaya koydu. 8 maçtan 7 galibiyet, 1 beraberlik alan ev sahibi, attığı 27 gole karşılık, kalesinde 10 gole izin verdi. Şampiyonlar Ligi serüvenine ise 2. Eleme Turu’nda merhaba diyen Dinamo Zagren, sırasıyla Shkupi, Ludogorets ve Bodo/Glimt’i elemeyi başardı. Sadece Bodo/Glimt deplasmanında mağlup olan ev sahibi, rövanşta hatasını 4-1’lik galibiyetle telafi etti. Sezona iyi başlayan Ante Cacic’in öğrencileri, etkisi iç sahada Chelsea’ye karşı sürdürmek istiyor.

Chelsea Galibiyet Peşinde

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde son 2 sezon 1 şampiyonluk, 1 Çeyrek Final başarısı gösteren Chelsea, devler sahnesinde aradığı başarıyı Thomas Tuchel yönetiminde yakaladı. İngiltere Premier Lig sahnesinde ise geçen sezonu 3. olarak tamamlayan konuk ekip, yeni sezon öncesi Wesley Fofana, Marc Cucurella, Raheem Sterling, Kalidou Koulibaly, Carney Chukwuemeka, Pierre-Emerick Aubameyang transferleriyle şampiyonluğu hedeflerken, sezona istikrardan uzak bir başlangıç yaptı. 6 haftadan 3 galibiyet, 2 mağlubiyet, 1 beraberlikle 10 puan toplamayı başaran Cheslea, son olarak sahasında West Ham’ı 2-1 mağlup etti ve güven tazeledi. Ligde henüz aradığı başarıyı bulamayan Chelsea, Şampiyonlar Ligi E Grubu’na galibiyetle başlamak istiyor. Konuk ekip Tuchel önderliğinde Şampiyonlar Lig karnesiyle güven vermeyi başardı.

Dinamo Zagreb – Chelsea Maç Bilgileri

Dinamo Zagreb – Chelsea Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 19.45’te canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Maksimir Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Dinamo Zagreb takımında Bosko Sutalo’nun sakatlığı bulunuyor. Chelsea cephesinde ise Pierre Aubameyang’ın sakatlığı bulunuyor.

Dinamo Zagreb'in ilk 11’i Belli mi?

Dinamo Zagreb’in muhtemel kadrosu: Dominik Livakovic, Emir Dilaver, Dino Peric, Sadegh Moharrami, Arijan Ademi, Luka Ivanusec, Robert Ljubicic, Josip Misic, Bruno Petkovic, Josip Drmic, Dario Spikic.

Chelsea'nin11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Edouard Mendy, Reece James, Cesar Azpilicueta, Thiago Silva, Marc Cucurella, Jorginho, Mason Mount, Hakim Ziyech, Ruben Loftus Cheek, Raheem Sterling, Kai Havertz.

İddaa Tahmini

Şampiyonlar Ligi’nde son 2 sezon Tuchel önderliğinde aradığı başarıyı yakalayan Chelsea, yeni sezonda güçlenen kadrosuyla devler sahnesine galibiyetle merhaba diyecek ve Dinamo Zagreb deplasmanında 3 puanla dönecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.31

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.49

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mislav Orsic attı, Dinamo Zagreb iç sahada Şampiyonlar Ligi’ne sürpriz bir başlangıç yaptı. Ev sahibi Chelsea engelini 3 puanla geçti ve bizleri yanılttı.