UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Lazio Feyenoord İddaa Tahmini 08.09.2022

Lazio evinde Feyenoord ile karşı karşıya gelecek. UEFA Avrupa Ligi F Grubu ilk hafta mücadelesi 8 Eylül Perşembe akşamı Türkiye saati ile 22:00’de sahne alırken, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

intobet, Lazio galibiyetine 2.08, beraberliğe 3.75, Feyenoord galibiyetine ise 3.50 oran belirlemiş durumda. Alt e Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.66, 2.5 Alt 2.27 oran kazandırıyor.

Lazio İç Sahada Kaybetti

İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezona harika bir başlangıç yapan Maurizio Sarri’nin öğrencileri, yeni sezonun ilk mağlubiyetini Napoli derbisinde aldı. Lazio ilk 4 haftadan 2 galibiyet, 2 beraberlikle 8 puan toplamayı başarırken, iç sahada 2’de 2 yapmayı başarmıştı. Evinde Bologna ve İnter’i mağlup etmeyi başaran Lazio, deplasmanda ise Torino ve Sampdoria ile berabere kaldı. Geçtiğimiz hafta Olimpico’da ezeli rakibi Napoli’yi konuk eden Sarri’nin öğrencileri, 4. dakikada 1-0’lık üstünlüğü yakalarken, iç saha ve skor avantajını değerlendiremedi. İlk yarı 1-1’lik beraberlikle sona ererken, ikinci yarıda fırsatları daha iyi değerlendiren taraf Napoli oldu. Sezonun ilk mağlubiyeti Lazio cephesinde Avrupa Ligi öncesi moralleri bozdu. Sahasında Feyenoord’u konuk edecek olan ev sahibi, Napoli mağlubiyetinin ardından iç sahada kazanma alışkanlığını sürdürmek istiyor.

Feyenoord Mağlubiyetle Tanışmadı

Arne Slot ve öğrencilerini yeni sezonda mağlup edebilen bir Hollanda takımı çıkmadı. Hollanda Eredivisie Ligi’nde 5 maçtan 4 galibiyet, 1 beraberlikle 13 puan toplamayı başaran Feyenoord, geçtiğimiz hafta deplasmanda Go Ahead’ı 2-0 geriden gelerek 4-2 mağlup etmeyi başardı. Sezona harika bir başlangıç yapan konuk ekip, UEFA Avrupa Ligi’nde ise F Grubu’na düştü. İlk sınavını Lazio deplasmanında verecek olan Hollanda temsilcisi, yeni sezon öncesi Quinten Timber, David Hancko, Igor Paixão, Javairô Dilrosun ve Santiago Giménez transferleriyle kadrosunu güçlendirdi. Yeni transferleriyle ilk 5 maçından istediğini alan Feyennord, 5 maçta 14 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Danilo maç başına 1 gol ortalamasıyla sezona harika bir başlangıç yaparken, konuk ekip iyi hücum performansıyla dikkat çekiyor. Feyennord cephesinde zorlu İtalya deplasmanı öncesi moraller yerinde.

Lazio – Feyenoord Maç Bilgileri

Lazio – Feyenoord Maçı Hangi Kanalda?

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Lazio’nun 11’i Belli mi?

Lazio’nun muhtemel kadrosu: Ivan Provedel, Alessio Romagnoli, Patric Gabarron, Matias Vecino, Felipe Anderson, Manuel Lazzari, Danilo Cataldi, Milinkovic-Savic, Adam Marusic, Mattia Zaccagni, Ciro Immobile.

Feyenoord'un ilk 11’i Belli mi?

Feyenoord’un muhtemel kadrosu: Justin Bijlow, Fredrik Bjorkan, David Hancko, Marcus Pedersen, Maduro, Orkun Körkçü, Sebastian Szymanski, Gernot Trauner, Patrik Walemark, Danilo, Javairo Dilrosun.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, liglerine iyi başlangıçlar yapan Lazio ve Feyenoord galibiyet peşinde olacak. Hücum hattında etkili olan iki takımın karşılıklı goller bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.43

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.57

Maç Sonucu: 4-.2

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelede iki takımında golcüleri iş başındaydı. Tam 4 golle kazanan Lazio, kalesinde 2 gole izin verdi. Mücadelede Lazio ve Feyenoord iyi hücum performanslarıyla bizleri yanıltmadı.