UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Ludogorets Roma İddaa Tahmini 08.09.2022

UEFA Avrupa Ligi’nde yeni sezon heyecanı 8 Eylül Perşembe akşamı başlıyor. C Grubu’nun ilk hafta mücadelesinde Ludogorets ile Roma karşı karşıya gelecek. EXXEN platformundan canlı yayınlanacak maçın başlama saati 19:45.

intobet, Ludogorets galibiyetine 6.40, beraberliğe 4.30, Roma galibiyetine ise 1.55 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 5.15, beraberliğe 3.80, konuk ekibe ise 1.36 oran veriyor.

Ludogorets Sürpriz Peşinde

Bulgaristan 1. Ligi’nde geçtiğimiz hafta Hebar 1918 engelini 6-0’lık harika galibiyetle geçmeyi başaran Ludogorets, yarım düzüne golle aldığı galibiyetle birlikte zorlu Roma maçın öncesi moral depoladı. Bulgaristan 1. Ligi’nde yoluna namağlup devam eden ev sahibi, 7 maçtan 6 galibiyet, 1 beraberlikle 19 puan toplamayı başardı ve zirvenin önemli adayları arasında yer aldı. Şampiyonlar Ligi vedasının ardından UEFA Avrupa Ligi Play Off Turu’nda Zalgiris eengelini 1-0 ve 3-3’lük skorlarla geçmeyi başaran Ludogorets, adını C Grubu’na yazdırdı. Ante Simundza ve öğrencileri bu sezon iç sahada sadece Dinamo Zagreb’e Şampiyonlar Ligi yolunda kaybetti. Ev sahibi devler sahnesine için yetersiz kalırken, UEFA Avrupa Ligi’ne kalmayı başardı. Yeni sezona iyi başlayan Ludogorets, grubun favorilerinden Roma karşısında ilk hafta sürpriz arayacak.

Roma’ya Soğuk Duş Etkisi

İtalya Serie A Ligi’nin  4. haftasında Roma kalesine gelen her top golle sonuçlanırken, Jose Mourinho ve öğrencileri konuk olduğu Udinese deplasmanından 4-0’lık mağlubiyetle döndü. Önce savunma ardından kalecinin büyük hataları Roma’yı 2-0 geriye düşürürken, Dybala bir türlü savunma kilidini açamadı. İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezon başlangıcını ilk 4 haftadan aldığı 10 puanla yapan konuk ekipte, yenilmezlik serisi sona erdi. Roma’nın bu sezon ilk kez bu kadar aciz bir futbol sergilediğini söyleyebiliriz. Bireysel hatalar mağlubiyeti getirirken, yeni sezonda çok iyi bir kadro kuran konuk ekip, Avrupa galibiyetiyle toparlanmak istiyor. UEFA Konferans Ligi’nin son şampiyonu gözünü UEFA Avrupa Ligi’ne dikti. Konuk ekip neler yapabileceğini Serie A Ligi’nin ilk 4 haftasında bizlere gösterdi. Geçtiğimiz hafta alınan mağlubiyet Roma’da soğuk duş etkisi yarattı. Mourinho ve öğrencilerinin bu ağır mağlubiyetle kendine geleceğini düşünüyorum.

Ludogorets – Roma Maç Bilgileri

Ludogorets – Roma Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 19.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Gradski Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Roma takımında Stephan El Shaarawy ve Marash Kumbulla’nın sakatlıkları devam ediyor.

Ludogorets'in ilk 11’i Belli mi?

Ludogorets’in muhtemel kadrosu: Sergio Padt, Georgi Terziev, Aslak Fonn Witry, Jakub Piotrowski, Olivier Verdon, Bernard Tekpetey, Ivan Yordanov, Nascimento Rodrigues, Spas Delev, Rick, Danny Gruper.

Roma’nın 11’i Belli mi?

Roma’nın muhtemel kadrosu: Rui Patricio, Chris Smalling, Rick Karsdorp, Gianluca Mancini, Roger, Leonardo Spinazzola, Lorenzo Pellegrini, Nicolo Zaniolo, Bryan Cristante, Tammy Abraham, Paulo Dybala.

İddaa Tahmini

Geçtiğimiz hafta yeni sezonun ilk mağlubiyetini alan Roma, bireysel hatalarla aldığı ağır mağlubiyetin etkilerini üzerinden atmak istiyor. UEFA Konferans Ligi’nin son şampiyonu Avrupa Ligi macerasına galibiyetle başlayacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.36

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.55

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Ludogorets iç sahada kazandı. Roma ise ligde aldığı farklı mağlubiyetin ardından kaybetmeye UEFA Avrupa Ligi’nde devam etti. Sezona iyi başlayan Jose Mourinho ve öğrencileri, düşüşe geçti.