İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 08.09.2022

UEFA Avrupa Ligi kapsamında 8 Eylül Perşembe akşamı sahne alacak 3 mücadeleyi kupon olarak hazırladık. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Union Berlin – Union Saint-Gilloise: MS 1, 1.37 (iddaa) – 1.58 (intobet) ; 8 Eylül Perşembe akşamı İddaa fikstüründe yer alan UEFA Avrupa Ligi D Grubu ilk hafta mücadelesinde, Union Berlin ile Union Saint-Gilloise karşı karşıya gelecek. EXXEN platformundan canlı yayınlanacak maçın başlama saati 19:45. Almanya Bundesliga’nın 5. haftasında Bayern Münih karşısına çıkan Union Berlin, yenilmezlik serisini son şampiyon karşısında 1-1’lik beraberlikle sürdürdü. Sheraldo Becker’in golüyle öne geçen Union Berlin, skor üstünlüğü korumayı başaramasa da iyi futboluyla takdir topladı. 5 maçta namağlup bir performans ortaya koyan Urs Fischer’in öğrencileri, sezon başında yaptığı Jordan, Hamie Leweling, Morten Thorsby, Dieogo Leite, Doekhi, Haberer, Seguin, Pantovic, Tim Skarke ve Grill transferleriyle gücüne güç kattı. Transferlerinden en yüksek verimi almayı başaran Union Berlin, rotasını UEFA Avrupa Ligi’ne çevirdi. 12 ke rakip fileleri havalandırmayı başaran ev sahibi, kalesinde ise 4 gole izin verdi. Sheraldo Becker 5 maçta 5 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, Jordan Siebatcheu ve Sven Michel ikilisi ise 2’şer gollük katkı sağladı. Belçika Jüpiler Ligi’nde geçtiğimiz hafta Zulte Waregem deplasmanına konuk olan Union Saint-Gilloise, sezonun ilk deplasman galibiyetini 10 kişi kaldığı mücadeleden 3-2’lik galibiyetle aldı. Deplasmanda 3 maçtan 1 puan çıkarabilen konuk ekip, iç sahada ise tüm maçlarını kazandı. UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda Rangers karşısına çıkan konuk ekip, iç saha etkisini 2-0’lık galibiyetle sürdürürken, deplasmanda ise 3-0 mağlup olarak turnuvaya veda etti. UEFA Avrupa Ligi’nde yeni sezon heyecanına Union Berlin deplasmanında start verecek olan Union Saint-Gilloise, yeni sezonda iç saha etkisiyle kendisini ispatlamayı başarırken, deplasmanda ise bir türlü istikrar sağlamayı başaramadı. Namağlup bir rakip karşısına çıkacak olan Belçika temsilcisinin deplasmanda işi zor. Almanya Bundesliga’nın namağlup takımları arasında yer alan Union Berlin, yeni sezonda çok formda. Ev sahibi taraftarı önünde çıkacağı Avrupa sınavında galibiyet adına denenmeye değer taraf.

Malmö – Braga: MS 2, 1.98 (iddaa) – 2.18 (intobet) ; İddaa fikstüründe 8 Eylül Perşembe akşamı bizleri bekleyen UEFA Avrupa Ligi D Grubu ilk hafta mücadelesinde, Malmö ile Braga kozlarını paylaşacak. Eleda Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadele EXXEN platformundan Türkiye saati ile 19:45’te canlı yayınlanacak. Şampiyonlar Ligi için yetersiz kalan, UEFA Avrupa Ligi’nde ise F91 Dudelange ve Sivasspor engellerini geçerek gruplara kalmayı başaran Malmö, D Grubu’nda mücadele edecek. İsveç Allsvenskan Ligi’nin son şampiyonu, yeni sezonda zor günler geçiriyor. 21 haftadan 10 galibiyet, 4 beraberlik, 7 mağlubiyetle liderin 11 puan gerisinde kalan Malmö, son 3 haftadan 1 puan çıkarabildi. Üst üste alınan Kalmar ve Elfsborg mağlubiyetleri ev sahibinde moralleri bozdu. Ligde bu sezon aradığı başarıyı bulamayan son şampiyon, rotasını UEFA Avrupa Ligi’ne çevirdi. İlk maçta Braga’yı sahasında konuk edecek olan Malmö, taraftarı önünde kazanarak zor günlerden çıkmak istiyor. Portekiz Premier Ligi’nde Braga rüzgarları esiyor. Yeni sezona harika bir başlangıç yapan konuk ekip, ilk hafta Sporting ile 3-3 berabere kaldıktan sonra, 4’te 4 yapmayı başardı. Namağlup bir performans grafiğiyle UEFA Avrupa Ligi’nde boy gösterecek olan Artur Jorge’nin öğrencileri, 5 maç sonunda tam 18 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 4 haftadır kalesinde gole dahi izin vermedi. Famalicao, Maritimo, Arouca ve Vitoria Guimaraes karşısında çok rahat galibiyetler alan Braga, Malmö deplasmanına çok formda çıkacak. Konuk ekipte Simon Banza 5 gollük bir performans ortaya koyarken, Abel Ruiz ve Vitor Oliveira ikilisi ise 2’şer gollük katkı sağladı. Braga galibiyetlerine Avrupa sahnesinde devam etmek istiyor. Portekiz Premier Ligi’nde yeni sezona harika bir başlangıç yapan Braga, 4 maçtır kalesini gole kapatarak aldığı harika galibiyetlerle güven vermeyi başardı. Konuk ekip galibiyet adına denenmeye değer taraf.

HJK Helsinki – Real Betis: H2, 1.71 (iddaa) – 1.98 (intobet) ; 8 Eylül Perşembe akşamı UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda ilk hafta heyecanı başlıyor. HJK Helsinki sahasında Real Betis’i konuk edecek. Türkiye saati ile 19:45’te sahne alacak mücadeleyi, EXXEN platformundan canlı izleyebilirsiniz. Finlandiya Veikkausliiga’nın son şampiyonu HJK Helsinki, UEFA Şampiyonlar Ligi seviyesi için yeterli olamazken, yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam ediyor. Şampiyonlar Ligi serüvenine 1. Eleme Turu’nda merhaba diyen ev sahibi, Rigas Skola engelini zorlanmadan geçmeyi başarırken, Viktori Plzen karşısında hem ilk maçı hem de rövanşı kaybetti. UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu’na doğrudan katılan Toni Koskela’nın öğrencileri, Maribor ve Silkeborg karşısında 4 maçtan 3 galibiyet, 1 beraberlik alarak C Grubu’nda yer aldı. İç sahada Plzen dışında tüm rakiplerini mağlup eden HJK Helsinki, deplasmanda ise sadece Maribor’u mağlup edebildi. Finlandiya Veikkausliiga’da normal sezonu 21 maçtan aldığı 14 galibiyet, 4 beraberlik, 3 mağlubiyetle lider tamamlayan ve 46 puanı bulunan ev sahibi, şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj sağladı. İyi bir sezon geçiren HJK Helsinki, elemeler ve lig dahil 29 maçta boy gösterirken, 26 maçta rakip fileleri havalandırmayı başardı. Manuel Pellegrini ve öğrencilerini yeni sezonda tek mağlup edebilen takım İspanya La Liga ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nin son şampiyonu Real Madrid oldu. Real Betis yeni sezona kadro kalitesini koruyarak başlarken, Willian José, Luiz Henrique ve Luiz Felipe takviyeleriyle kadrosunu güçlendirmişti. İspanya La Liga’nın ilk 3 haftasında Elche, Mallorca ve Osasuna’yı mağlup eden konuk ekip, geçtiğimiz hafta Real Madrid deplasmanına konuk oldu. Zorlu Santiago Bernabeu deplasmanında erken bir golle 1-0 geriye düşen Real Betis, 8 dakika içerisinde rakibine cevap vermeyi başardı ve devre arasına Sergio Canales’in golüyle 1-1’lik beraberlikle girdi. İkinci yarının hemen başında tekrar geri düşen konuk ekip, ilk yarıdaki gibi geriye düştükten sonra iyi bir mücadele ortaya koydu. Karşılaşma 2-1’lik mağlubiyetle sona erse de Betis ortaya koyduğu iyi mücadeleyle dikkat çekti. İlk 4 haftada iyi performanslar sergileyen konuk ekip, UEFA Avrupa Ligi’nde açılışı galibiyetle yapmak istiyor. İspanya La Liga’da ilk 4 haftanın en iyi performanslarından birini sergileyen Real Betis, UEFA Avrupa Ligi’nde de harika bir başlangıç yaparak, HJK Helsinki deplasmanından rahat bir galibiyet alacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 4.63

intobet Bahis Oranı: 6.81