İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 08.09.2022

8 Eylül Perşembe akşamı İddaa fikstüründe yer alan UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi maçlarını kupon olarak hazırladık. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Nantes – Olympiakos: KGVAR, 1.61 (iddaa) – 1.80 (intobet) ; 8 Eylül Perşembe akşamı sahne alacak mücadelede, Nantes ile Olympiakos kozlarını paylaşacak. UEFA Avrupa Ligi G Grubu ilk hafta mücadelesi Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak. Mücadele EXXEN platformundan canlı yayınlanacak. Antoine Kombouare ve öğrencileri Fransa Kupası’nda mutlu sona ulaştı ve UEFA Avrupa Ligi gruplarına katılma şansı yakaladı. G Grubu’na düşen Nantes, Olympiakos, Freiburg ve Qarabağ ile mücadele edecek. Fransa Kupası’nın son sahibi sezon açılışını Süper Kupa finalinde yaparken, kötü gidişat 4-0’lık mağlubiyetle başladı. Fransa Ligue 1’de ise ilk 6 haftanın 5’ini puan kayıpları içerisinde geçiren Nantes, sadece 3 hafta önce ligin yeni temsilcisi Toulouse karşısında galip gelmeyi başarırken, geri kalan 5 haftadan 3 beraberlik, 2 mağlubiyetle ayrıldı. Geçtiğimiz hafta sahasında PSG’yi konuk eden Nantes, pozisyon dahi üretmekte zorlandı ve karşılaşmadan 3-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Ligde zor günler geçiren Nantes, UEFA Avrupa Ligi’nde sezon açılışını Olympiakos karşısında yapacak. Olympiakos sezona yaptığı kötü başlangıcı Yunanistan Süper Ligi’nde telafi etti. Konuk ekip sezon başlangıcını UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda Maccabi Haifa karşısına favori olarak çıkan Olympiakos, deplasmanda alınan 1-1’lik beraberliğin ardından, iç sahada 4-0 kaybetti ve UEFA Avrupa Ligi gruplarına geriledi. Yunanistan Süper Ligi’nde ise 3 maçtan 7 puan toplayan Olympiakos, kalesinde gördüğü 1 gole karşılık 5 kez rakip fileleri havalandırdı. . Giannina ve Ionikos karşısında farklı galibiyetler alan konuk ekip, Asteras deplasmanından ise golsüz beraberlikle döndü. 3 maçlık performansıyla yükselişe geçen Carlos Corberan’ın öğrencileri, UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nun ilk haftasında galibiyeti hedefliyor. UEFA Avrupa Ligi’nde ilk hafta galibiyetini hedefleyen Nantes ve Olympiakos, karşılaşmada galibiyet hedefine ulaşamasa dahi, 90 dakika sonunda galibiyet hedefiyle karşılıklı goller bulacaktır.

Sturm Graz – Midtjylland: KGVAR, 1.52 (iddaa) – 1.72 (intobet) ; EXXEN platformundan 8 Eylül Perşembe akşamı Türkiye saati ile 22:00’de naklen yayınlanacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu ilk hafta mücadelesinde, Sturm Graz ile Midtjylland karşı karşıya gelecek. Sturm Graz, UEFA Şampiyonlar Ligi seviyesi için yetersiz kaldı. Avusturya ekibi UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda Dynamo Kiev ile eşleşirken, devler sahnesine 1-0 ve 2-1’lik mağlubiyetlerle veda etti. Chritstian Ilzer ve öğrencileri, UEFA Avrupa Ligi F Grubu’nda mücadele edecek. Avusturya Bundesliga’da ilk 7 haftayı 3 galibiyet, 1 mağlubiyet, 3 beraberlikle geçiren ev sahibi, ligde ise tek mağlubiyetini 3 hafta önce LASK Linz’e karşı iç sahada 1-0’lık skorla aldı. UEFA Avrupa Ligi’nde ilk sınavını Midtjylland karşısında verecek olan ev sahibi, geçtiğimiz hafta Avusturya Bundesliga’da Hartberg ile golsüz berabere kaldı. 10 kişi kalan rakibine diş geçiremeyen Sturm Graz, etkisiz bir haftayı geride bıraktı. Şampiyonlar Ligi’nde hayal kırıklığı yaşayan ev sahibi, UEFA Avrupa Ligi’nde iyi bir başlangıç istiyor. Midtjylland cephesinde işler yolunda gitmiyor. Şampiyonlar Ligi’ne veda eden, Danimarka Süper Ligi’nde ise ilk 8 haftanın 6’sında puan kaybı yaşayan konuk ekip, göreve Albert Capellas’ı getirdi. UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu’nda AEK Larnaca karşısında aldığı 2-2’lik ve 1-1’lik beraberliklerin ardından seri penaltılarla tur atlamayı başaran konuk ekip, Benfica karşısında 3-1 ve 4-1’lik mağlubiyetlerle devler sahnesine veda etti. Danimarka Süper Ligi’ne ise 9 puanla devam eden Midtjylland, son 5 haftadan 1 galibiyet çıkarabildi. Geçtiğimiz hafta sahasında Aalborg’a 2-0 kaybeden konuk ekip, yeni sezonda güven vermekten çok uzakta. Zor günler geçiren Midtjylland, telafiyi UEFA Avrupa Ligi’nde istiyor. Yeni sezonda istikrardan uzak başlangıçlara imza atan Sturm Graz ve Midtjylland, UEFA Avrupa Ligi’nde sezona galibiyetle başlamak istiyor. İki takımında mücadelede skor üreteceğini düşünüyorum.

Nice – Köln: KGVAR, 1.49 (iddaa) – 1.66 (intobet) ; UEFA Konferans Ligi D Grubu’nun ilk haftasında, Nice ile Köln karşı karşıya gelecek. 8 Eylül Perşembe akşamı Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak olan mücadeleyi, EXXEN platformundan canlı izleyebilirsiniz. Nice cephesinde yeni sezon kötü başladı. Yeni sezonda göreve Lucien Favre’yi getiren ev sahibi, 13 transferle kadrosunu güçlendirirken değişiklikler olumlu sonuç vermedi. Fransa Ligue 1’de ilk 6 haftadan 1 galibiyet, 2 beraberlik, 3 mağlubiyet alan Nice, ligin zayıf halkaları arasında yer alıyor.  Sadece 2 hafta önce Lille derbisinden 2-1’lik galibiyetle ayrılan Nice, UEFA Konferans Ligi’nde ise Maccabi Tel Aviv’e deplasmanda 1-0 kaybettikten sonra, iç sahada 2-0 kazanarak adını gruplara yazdırdı. D Grubu’nda mücadele edecek olan Nice, ligde yaşadığı zor günleri Konferans Ligi’nde telafi etmek istiyor. Ev sahibinin galibiyete ihtiyacı var. Lucien Favre performansıyla büyük eleştiri toplarken, Fransa Ligue 1 performansının ardından takımdaki kredisi azaldı. Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz hafta Wolfsburg deplasmanına konuk olan Köln, 4-2’lik galibiyetle namağlup performansını taçlandırdı. Almanya Bundesliga’da ilk 5 haftayı mağlubiyetsiz geçiren konuk ekip, 3 beraberlik, 2 galibiyetle 9 puan toplamayı başardı. Wolfsburg ve Schalke 04 karşısında farklı galibiyetlere imza atan Köln, Leipzig, Frankfurt ve Stuttgart karşısında ise beraberliklere razı geldi. Steffen Baumgart ve öğrencileri geçen sezondan itibaren yükselen bir performans ortaya koydu. UEFA Konferans Ligi sahnesinde ise ilk maçta kaybettiği MOL Fehervar’ı rövanşta mağlup ederek tur atlamayı başaran Köln, yeni sezondaki etkisini Nice deplasmanında sürdürmek istiyor. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, Nice iç saha etkisiyle skor üretmeyi başaracak ve Almanya Bundesliga’nın en formda takımlarından Köln rakibine karşılık verecektir. Mücadelede tercihim Karşılıklı Gol Var seçeneği.

Toplam İddaa Oranı: 3.64

intobet Bahis Oranı: 5.13