İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 16.09.2022

Günün en çok güvendiğim maçlarından oluşan kuponum hazır. Yayınlamış olduğum 3 maçlık kupona güvenim 7/10. Herkese bol kazançlı günler.

Hatayspor – Kayserispor: MS 1, 2.00 (iddaa) – 2.41 (Bets10) ; Hatayspor, Süper Lig’in vasat takımlarından biri. Bu sezon ligde oynadıkları 5 karşılaşmada da galibiyet almayı başaramadılar. Geçtiğimiz hafta sonu Konyaspor deplasmanına konuk olan Serkan Özbalta’nın ekibi, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrılmıştı. Süper Lig’de bu sezon tek puanını Adana Demirspor karşısında alabilen Hatayspor, topladığı 1 puan ile düşme hattında yer alıyor. Bu hafta iç sahada Kayserispor’u konuk edecek olan Hatayspor’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim. Kayserispor, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Antalyaspor’u 1-0 mağlup etmeyi başardılar. Kayserispor’a galibiyeti getiren gol, ikinci yarıda Mame Thiam’dan geldi. Süper Lig’de bu sezon 3 galibiyeti bulunan Kayserispor’un bu galibiyetlerin tamamını iç sahada aldığını belirtelim. Süper Lig’de deplasmanda ise henüz puan ile tanışamadılar. Çağdaş Atan’ın ekibi deplasmanda oynadığı 3 maçı da gol atamadan kaybetti. Bu hafta Hatayspor’a konuk olacak Kayserispor’da eksik bulunmuyor. Hatayspor, Süper Lig’de galibiyet hasretini devam ettiriyor. Geçen hafta Konyaspor deplasmanında da puan kaybı yaşadılar. Kayserispor ise bu sezon 3 galibiyet aldı ve bu galibiyetlerin tamamını iç sahada elde etti. Deplasmanda oynadıkları 3 maçı da kaybettiler. Üstelik gol atamadılar. Hatayspor’dan bu hafta reaksiyon bekliyorum. İç sahada Kayserispor’u mağlup ederler ve sezonun ilk galibiyetini alırlar.

Galatasaray – Konyaspor: 2.5 ÜST, 1.60 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; Galatasaray’da moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta sonu Kasımpaşa deplasmanına konuk olan Okan Buruk’un öğrencileri, sahadan 3-2’lik galibiyet ile ayrıldı. Bir önceki hafta ise Gaziantep FK engelini 2-1 ile geçmişlerdi. Süper Lig’de son 2 maçından da galibiyet ile ayrılan Sarı Kırmızılılar, çıkışını devam ettiriyor. Bu hafta ise lider Konyaspor’u konuk edecekler. Gaziantep FK maçında olduğu gibi Konyaspor maçının da kapalı gişe oynanması bekleniyor. Galatasaray bugün Konyaspor karşısında kazanırsa, Süper Lig’in yeni lideri olacak. Karşılaşma öncesinde Galatasaray’da Fredrik Midtsjö’nün sakatlığı devam ediyor. Konyaspor, Süper Lig’in bu sezon dikkat çeken takımlarından biri diyebiliriz. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada Hatayspor’u konuk eden Yeşil Beyazlılar, sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Konyapsor’a galibiyeti getiren gol Bruno Paz’dan geldi. Süper Lig’de bu sezon mağlubiyet yüzü görmeyen İlhan Palut’un öğrencileri, bu 6 maçlık süreçte 13 puan topladı. Geçen hafta Beşiktaş’ın mağlup olmasıyla birlikte liderliğe yükseldiler. Öte yandan Konyaspor’un Süper Lig’de bu sezon kalesinde gol görmediğini de belirtelim. İki takımda geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapattı. Konyaspor, sezona çok iyi başladı ve zirve takibini devam ettiriyor. Galatasaray ise son 2 haftadır kazanıyor ve moraller yerinde. Galatasaray taraftarının maça yoğun bir ilgisi var. Kolay bir maç olmayacak ama en az 3 gol izleyeceğimizi düşünüyorum. Tercihim 2.5 gol üstü.

Valladolid – Cadiz: MS 1, 1.82 (iddaa) – 2.08 (Bets10) ; Valladolid, bu sezon La Liga’nın yeni takımlarından biri. Geride kalan 5 haftada sadece 1 galibiyet alabildiler. Ligin 4. haftasında Nuevo Jose Zorrilla’da konuk ettikleri Almeria’yı maçın son dakikasında buldukları golle 1-0 mağlup etmişlerdi. 5 hafta sonunda 4 puan toplayan Pacheta’nın ekibi, düşme hattının sadece 1 basamak üzerinde yer alıyor. 18. sıradaki Getafe ile de eşit puana sahip olduklarını belirtelim. Geçen hafta Girona deplasmanında 2-1 kaybettiler. Bu hafta ise Cadiz’i konuk edecekler. Maç öncesinde Valladolid’de Luis Perez ve Sergi Guardiola’nın sakatlıkları var. Cadiz’de mağlubiyet serisi devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada Barcelona’yı konuk eden Cadiz, sahadan 4-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. La Liga’ya bu sezon kabus dolu günler geçiriyorlar. Üst üste 5 maçtır mağlup olan Cadiz’in henüz puan alamadığını belirtelim. La Liga’da puanı ve golü bulunmayan tek takım konumundalar. Son sıraya demir atan Cadiz’de moraller ciddi derecede bozuk. Bu hafta konuk olacakları Valladolid deplasmanında da puan almalarını beklemiyorum. Cadiz’de kötü gidişat devam ediyor. La Liga’da bu sezon ilk 5 hafta geride kaldı ve Cadiz’in puan alamadığını belirtelim. Üst üste 5 maçtır kaybediyorlar. Geçen hafta Nuevo Mirandilla’da konuk ettikleri Barcelona’ya 4-0 kaybettiler. Öte yandan Cadiz’in bu sezon ligde golle tanışamadığını da belirtelim. Valladolid ise geçen hafta Girona deplasmanında 2-1 kaybetti ama Cadiz’e nazaran sezona çok daha iyi başladılar. Jose Zorrilla’da konuk edecekleri Cadiz’i mağlup etmelerini bekliyorum.

Toplam İddaa Oranı: 5.82

Bets10 Bahis Oranı: 50.12