İsveç Slovenya Bahis Tahmini 27.09.2022

TV 8,5 ekranlarından 27 Eylül Salı akşamı Türkiye saati ile 21:45’te naklen yayınlanacak olan UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup mücadelesinde, İsveç ile Slovenya karşı karşıya gelecek.

Bets10, İsveç galibiyetine 1.78, beraberliğe 3.75, Slovenya galibiyetine ise 4.75 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.92, KGYOK 1.85 oran kazandırıyor.

İsveç’e Galibiyet Gerekiyor

2022 Dünya Kupası hayallerine büyük bir şansızlıkla veda eden İsveç, Play Off finalinde Polonya engeline takıldı. UEFA Uluslar B Ligi 4. Grupta ise ilk haftayı galibiyetle açan İsveç, deplasmanda Slovenya engelini 2-0’lık galibiyetle geçti. Son 4 haftada ise Norveç ve Sırbistan karşısında mağlubiyetlerden kurtulmayı başaramayan ev sahibi, en alt sıraya kadar geriledi. Son maçına tek galibiyetini aldığı Slovenya karşısında çıkacak olan İsveç’in, en alt sıradan ve küme düşmekten kurtulmak için kazanmaktan başka şansı yok. Son 4 hafta kalesinde 12 gole engel olmayı başaramayan ev sahibi, son haftalarda savunmada önemli zafiyetler gösterdi. C Ligi’ne düşmemek için İsveç’in hatalarına son vererek, Slovenya karşısında bir kez daha galip gelmesi gerekli.

Slovenya 4 Maç Sonra Kazandı

Matjaz Kek ve öğrencileri, Norveç karşısında aldığı 2-1’lik galibiyetle en zayıf halka olmaktan kurtuldu. UEFA Uluslar B Ligi 4. Grupta ilk 4 haftayı 2 puanla geçiren konuk ekip, üst üste puan kayıplarıyla dibe vurdu. Norveç karşısında ise 1-0 geriden gelerek Andraz Sporar ve Benjamin Sesko’nun golleriyle galip gelmeyi başaran Slovenya, İsveç deplasmanında kaybetmemesi halinde kümede kalmayı başaracak. Rakibine ilk maçta 2-0 kaybeden Slovenya, bu karşılaşmada yetersiz bir görüntü sergiledi. Son haftada ise lideri mağlup ederek, büyük bir sürprize imza atan konuk ekip, toparlanma sinyalleri verdi. İsveç’in 2 puan üzerinde yer alan Slovenya, deplasmanda kaybetmek istemiyor. Konuk ekip 5 maçın 4’ünde kalesini gole kapatamadı.

İsveç – Slovenya Maç Bilgileri

İsveç – Slovenya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TV 8.5 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Friends Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

İsveç’in ilk 11’i Belli mi?

İsveç’in muhtemel kadrosu: Robin Olsen, Emil Krafth, Victor Lindelöf, Marcus Danielson, Ludwig Augustinsson, Emil Forsberg, Jesper Karlström, Kristoffer Olsson, Robin Quaison, Alexander Isak, Dejan Kulusevski.

Slovenya’nın ilk 11’i Belli mi?

Slovenya’nın muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Zan Karnicnik, Jure Balkovec, Jaka Bijol, Josip Ilicic, Miha Zajc, Jasmin Kurtic, Miha Mevlja, Petar Stojanovic, Benjamin Verbic, Adam Gnezda Cerin.

İddaa Tahmini

UEFA Uluslar B Ligi’nde yoluna devam etmek için sahaya çıkacak olan İsveç ve Slovenya, son maçta hata yapmak istemiyor. Son şansını iyi değerlendirmek isteyen iki takımında 90 dakika sonunda gol bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.92

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İsveç ve Slovenya karşılıklı gollerle berabere kaldı. İki takımda birbirlerine üstünlük kuramazken, beklediğimiz karşılıklı gollere imza attı. Kazananları tebrik ederiz.