Norveç Sırbistan İddaa Tahmini 27.09.2022

Norveç sahasında Sırbistan‘ı konuk edecek. 27 Eylül Salı akşamı Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak olan, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup mücadelesi, S Sport ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Norveç galibiyetine 2.30, beraberliğe 3.40, Sırbistan galibiyetine ise 3.20 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.00, 2.5 Alt 1.80 oran kazandırıyor.

Norveç’e Beraberlik Yetiyor

Norveç, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grupta ilk mağlubiyetini aldı. 3 aylık aranın ardından sahalara Slovenya deplasmanında geri dönen Norveç, ilk yarısı golsüz beraberlikle geçilen mücadelede, ikinci yarının hemen başında Erling Haaland’ın golüyle 1-0 öne geçmeyi başarırken, 90 dakika sonunda 2-1’lik mağlubiyetle evine döndü. 4 maç sonra mağlup olan ev sahibi, liderlik koltuğunu tehlikeye attı. İlk 4 haftadan 3 galibiyet, 1 beraberlikle 10 puan toplamayı başaran Norveç, hala liderlik koltuğunda oturuyor. İlk maçta Sırbistan engelini deplasmanda 1-0 mağlup etmeyi başaran Norveç, bu hafta Sırbistan karşısında berabere kalması halinde, liderliği garantileyecek. Erling Haaland 5 maçta 6 golle takımının gol yükünü sırtlanırken, Norveç Slovenya dışında tüm rakiplerine karşı gol bulmayı başardı. Stale Solbakken ve öğrencileri, iç sahada liderlik koltuğunu kaptırmak istemiyor.

Sırbistan Liderlik Hedefinde

2022 Dünya Kupası yolunda büyük bir sürprize imza atan Dragan Stojkovic’in öğrencileri, A Grubu’nda namağlup performansıyla liderlik ipini göğüslemiş ve Portekiz’i gerisinde bırakmıştı. Harika performansını UEFA Uluslar Ligi sahnesinde sürdüren Sırbistan, B Ligi 4. Grup kapsamında çıktığı 5 maçtan 10 puan topladı. Konuk ekip son 4 haftada namağlup bir performans grafiği ortaya koyarken, geçtiğimiz hafta sahasında Slovenya engelini 4-1’lik rahat bir galibiyetle geçti. Son hafta liderlik koltuğu için Norveç karşısında kazanmaktan başka şansı olmayan Sırbistan, ilk maçta rakibine iç saha avantajına rağmen 1-0 kaybetmişti. Son 4 haftada 11 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran Sırbistan, iyi hücum performansıyla dikkat çekiyor. Sırbistan milli takımı iki kulvarda birden başarılı oldu ve neler yapabileceğini ispatladı.

Norveç – Sırbistan Maç Bilgileri

Norveç – Sırbistan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ullevaal Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Norveç cephesinde önemli bir eksik bulunmuyor. Sırbistan cephesinde ise Predrag Rajkovic’in kart cezası bulunuyor.

Norveç’in ilk 11’i Belli mi?

Norveç’in muhtemel kadrosu: Örjan Nyland, Strandberg, Birger Meling, Hanche-Olsen, Morten Thorsby, Mathias Normann, Martin Ödegaard, Elyounoussi, Patrick Berg, Sörloth, Erling Halaand.

Sırbistan’ın ilk 11’i Belli mi?

Sırbistan’ın muhtemel kadrosu: Starhinja Pavlovic, Starhinja Pavlovic, Nikola Milenkovic, Milos Veljkovic, Nemanja Gudelj Dusan Tadic, Andrija Zivkovic, Sasa Lukic, Milinkovic-Savic, Filip Kostic, Dusen Vlahovic.

İddaa Tahmini

UEFA Uluslar Ligi’nde iyi hücum performansları sergileyen Norveç ve Sırbistan, liderlik koltuğu için karşı karşıya geliyor. İki takımında gollerine son haftada hız kesmeden devam edeceğini düşünüyorum. Mücadelede tercihim Karşılıklı Gol Var seçeneği.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.67

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.80

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: İlk 45 dakikada Sırbistan, Dusan Vlahovic’in golüyle 1-0 öne geçti. İkinci yarıda ise skor belirleyen isim Aleksandar Mitrovic oldu ve Sırbistan rahat bir galibiyet aldı.