İsviçre Çekya Bahis Tahmini 27.09.2022

UEFA Uluslar A Ligi 2. Grup son maçında Çekya deplasmanda, İsviçre’nin konuğu olacak. Karşılaşmayı saat 21.45’de S SPORT Plus kanalından canlı olarak izleyebilirsiniz.

İsviçre Çekya arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. İsviçre kazanır 1.66, beraberlik 3.75, Çekya kazanır ise 5.00 olarak açıklanmış.

İsviçre Grupta Kalmak İstiyor

İsviçre, grupta oynadığı son maçta sürpriz bir galibiyet almıştı. Geçtiğimiz Cumartesi günü İspanya deplasmanına konuk olan İsviçre, rakibini 2-1 mağlup etmeyi başardı. İsviçre’ye galibiyeti getiren goller, Manuel Akanji ve Breel Embolo’dan geldi. Grupta 2. galibiyetini alan Hakan Yakın’ın öğrencileri, puanını6’ya yükseltti ve 3. sıraya çıktı. Çekya’nın mağlup olduğu haftada kazanan İsviçre, bu hafta son sıradaki Çekya’yı konuk edecek. Çekya karşısında 1 puan alırlarsa, A Liginde kalmayı başaracaklar. Mağlup olmaları halinde ise B Ligine düşecekler.

Çekya’ya Galibiyet Şart

Çekya, geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettiği Portekiz karşısında farklı bir mağlubiyet yaşadı. Sahadan 4-0’lık mağlubiyet ile ayrılan Çekya, grupta son sıraya geriledi. İsviçre’nin kazandığı haftada mağlup olan Çekya’da moraller bozuk. Jaroslav Silhavy’nin öğrencileri, 3. sıradaki İsviçre’nin 2 puan gerisinde yer alıyor. A Liginde kalabilmeler için bugün İsviçre deplasmanında kazanmaları gerekiyor. Grubun ilk maçında konuk ettikleri İsviçre’yi 2-1 mağlup etmişlerdi ama bu kez işleri çok daha zor olacak. Maç öncesinde Çekya’da eksik bulunmuyor.

İsviçre – Çekya Maç Bilgileri

İsviçre – Çekya Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Swissporarena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

İsviçre’nin ilk 11’i Belli mi?

İsviçre’nin muhtemel kadrosu: Yan Sommer, Kevin Mbabu, Fabian Schar Nico Elvedi, Manuel Akanji, Ricardo Rodriquez, Admir Mehmedi, Xherdan Shaqiri, Remo Freuler Breel Embolo, Haris Seferovic

Çekya'nın ilk 11’i Belli mi?

Çekya’nın muhtemel kadrosu: Tomas Vaclik, David Zima, Jakub Brabec, Milan Havel, Ales Mateju, Alex Kral, Antonin Barak, Jakub Pesek, Lukas Masopust, Michal Sadilek, Michal Krmencik

İddaa Tahmini

İsviçre, maçın favorisi. Grupta oynadıkları son maçta İspanya’yı deplasmanda 2-1 mağlup ettiler. Puanını 6’ya yükselten İsviçre, 3. Sıraya yükseldi. A Liginde kalmaları için 1 puan yetecek. Grubun son maçında konuk edecekleri Çekya’yı mağlup ederler ve A Liginde kalırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.49

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.66

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İsviçre, A Liginde kalmayı başardı. Çekya’yı 2-1 mağlup ettiler ve grubu 3. sırada tamamladılar.