UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Eintracht Frankfurt Tottenham Bahis Tahmini 04.10.2022

4 Ekim Salı akşamı Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 3. hafta mücadelesinde, Eintracht Frankfurt ile Tottenham karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı EXXEN.

intobet, Eintracht Frankfurt galibiyetine 3.44, beraberliğe 3.63, Tottenham galibiyetine ise 2.15 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 3.06, beraberliğe 3.12, konuk ekibe ise 1.84 olarak verilmiş.

Eintracht Frankfurt Vites Yükseltti

Frankfurt milli ara dönüşünde Almanya Bundesliga’nın namağlup lideri Union Berlin’i 2-0 mağlup etmeyi başardı. Oliver Glasner ve öğrencileri, maç boyunca rakibine hem oyun hem de skor olarak üstünlük kurmayı başarırken, Götze ve Lindstrom’ün golleriyle galibiyete uzandı. Bundesliga’da 2’de yapmayı başaran ev sahibi, Şampiyonlar Ligi D Grubu’nun 2. haftasında ise Marsilya’yı deplasmanda 1-0 mağlup etti. 3 maçtır kazanan Frankfurt cephesinde moraller yerinde. İki kulvarda birden yükselişe geçen son Avrupa şampiyonu, bu hafta Tottenham’ı sahasında konuk edecek. Ev sahibi en yakın rakibi karşısında kazanarak, lider Sporting’i yakalamak istiyor.

Tottenham Toparlanmak İstiyor

Antonio Conte ve öğrencilerini İngiltere Premier Ligi’nde ilk mağlup edebilen takım Arsenal oldu. Milli ara dönüşünde ezeli rakibi karşısına deplasmanda çıkan Tottenham, 3-1’lik skorla ilk Premier Lig mağlubiyetini 8. haftada aldı. Liderin 4 puan gerisinde yer alan konuk ekip, sezona fırtına gibi bir başlangıç yaparken, iki kulvarda birden üst üste mağlubiyetler aldı. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise açılışı Marsilya karşısında 2-0’lık galibiyetle yapan Tottenham, 2. hafta deplasmanda Sporting’e kaybetti. Milli aradan iyi bir geri dönüş yapmayı başaramayan Tottenham, Şampiyonlar Ligi galibiyetiyle toparlanmak istiyor.

Eintracht Frankfurt – Tottenham Maç Bilgileri

Eintracht Frankfurt – Tottenham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Deutsche Bank Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Frankfurt cephesinde bu hafta Jerome Onguene’nin sakatlığı bulunuyor.

Eintracht Frankfurt’un 11’i Belli mi?

Eintracht Frankfurt’un muhtemel kadrosu: Kevin Trapp, Obite Evan N’Dicka, Luca Pellegrini, Lucas Melo, Jesper Lindstrom, Djibril Sow, Makoto Hasebe, Mario Götze, Kristijan Jakic, Rafael Borre, Randal Kolo.

Tottenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Hugo Lloris, Ryan Sessegnon, Davinson Sanchez, Ben Davies, Eric Dier, Emerson Leite, Pierre Emile Hojbjerg, Dejan Kulusevski, Richarlison, Heung Min Son, Hary Kane.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, iki takımda galibiyet istiyor. Şampiyonlar Ligi’nde ilk 2 haftadan 3’er puan çıkaran ve zirve takibini sürdüren Frankfurt ile Marsilya, 90 dakika sonunda karşılıklı goller bulacaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.51

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.68

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadele golsüz beraberlikle sona erdi. İki takımda 90 dakika boyunca skor üretmeyi başaramadı ve 1’er puana razı geldi.