Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Eintracht Frankfurt Bayer Leverkusen İddaa Tahmini 15.10.2022

Almanya Bundesliga‘nın 10. hafta mücadelesinde, Eintracht Frankfurt ile Bayer Leverkusen karşı karşıya gelecek. beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadele, 15 Ekim Cumartesi günü 16:30’da start alacak.

Best10, Eintracht Frankfurt galibiyetine 2.74, beraberliğe 3.71, Bayer Leverkusen galibiyetine 2.45 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.53, KGYOK 2.50 oran kazandırıyor.

Frankfurt Düşüşe Geçti

Almanya Bundesliga’nın 9. haftasında Bochum deplasmanına konuk olan Frankfurt, savunmada 90 dakika boyunca zor anlar yaşarken, kümede kalma mücadelesi veren rakibi karşısında 3-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı. Stuttgart ve Union Berlin karşısında kazanarak yükselişe geçen ev sahibi, seriyi sürdüremedi. UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu’nda zorlu bir fikstürle karşı karşıya olan Oliver Glasner’in öğrencileri, Bundesliga mağlubiyetinin ardından devler sahnesinde konuk olduğu Tottenham deplasmanından eli boş döndü. 10 kişi kaldığı maçı 3-2’lik skorla kaybeden Frankfurt, 4 puanla son sıraya kadar geriledi.

Bayer Leverkusen Lige Odaklandı

Almanya Bundesliga’da ilk 8 haftadan 1 galibiyet, 2 beraberlik, 5 mağlubiyetle 8 puan toplamayı başaran ve küme düşme hattının hemen üzerinde yer alan Bayer Leverkusen, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu’na ise 3 maçtan 3 puan toplayabildi. İki kulvarda birden etkisiz kalan konuk ekip, Seoane ile yollarını ayırırken, geçtiğimiz hafta göreve Xabi Alonso’yu getirdi. Yeni hocasıyla ilk sınavını Schalke 04 karşısında veren Leverkusen, 4-0’lık galibiyetle birlikte kötü günleri gerisinde bıraktı. Konuk ekip Şampiyonlar Ligi’nde mağlubiyetlerine Porto karşısında devam ederken, rotasını Almanya Bundesliga’ya çevirdi.

Eintracht Frankfurt – Bayer Leverkusen Maç Bilgileri

Eintracht Frankfurt – Bayer Leverkusen Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Deutsche Bank Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Frankfurt takımında Jerome Onguene, Almamy Toure, Ansgar Knauff ve Luca Pellegrini’nin sakatlıkları devam ediyor. Bayer Leverkusen cephesinde ise Florian Wirtz, Karim Bellarabi, Sardar Azmoun ve Exequiel Palacios’un sakatlıkları devam ediyor.

Eintracht Frankfurt’un 11’i Belli mi?

Eintracht Frankfurt’un muhtemel kadrosu: Kevin Trapp, Obite Evan N’Dicka, Luca Pellegrini, Lucas Melo, Jesper Lindstrom, Djibril Sow, Makoto Hasebe, Mario Götze, Kristijan Jakic, Rafael Borre, Randal Kolo.

Bayer Leverkusen’in 11’i Belli mi?

Bayer Leverkusen’in muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Edmond Fayçal Tapsoba, Jonathan Tah, Kossonou Odilon, Charles Aranguiz, Jeremie Frimpong, Robert Andrich, Adam Hlozek, Moussa Diaby, Hudson-Odoi, Patrik Schick.

İddaa Tahmini

Teknik adam değişikliğinin ardından Almanya Bundesliga’da rahat bir galibiyete imza atan ve toparlanma sinyalleri veren Bayer Leverkusen, Xabi Alonso yönetiminde kazanmaya devam edecektir. Konuk ekip Alonso önderliğinde ilk maçta iyi bir futbol ortaya koydu.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.17

Best10 Oranı: MS 2, Oran 2.45

Maç Sonucu: 5-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Bayer Leverkusen deplasmanda 10 kişi kaldı ve mağlubiyetten kurtulamadı. Mücadele 1-1’lik beraberlikle devam ederken, konuk ekip kırmızı kartla birlikte zor anlar yaşamaya başladı ve 5 gol yediği maçtan puansız ayrıldı.