LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Girona Cadiz İddaa Tahmini 15.10.2022

İspanya La Liga’da son 3 maçını da kaybeden Girona iç sahada, Cadiz karşısında 3 puan arayacak. Mücadeleyi saat 15.00’de S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

GironaCadiz arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Girona kazanır 1.92, beraberlik 3.40, Cadiz kazanır ise 4.45 olarak açıklanmış.

Girona’dan Üst Üste Mağlubiyetler

Girona, La Liga’da son haftalarda üst üste mağlubiyetler yaşıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Wanda Metropolitano deplasmanına konuk olan Girona, sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Son 3 maçtan puan çıkartamayan Girona, bu hafta Cadiz karşısında kazanarak moral bulmak istiyor. La Liga’da geride kalan 8 haftada 2 galibiyet alabilen Girona, bu 2 galibiyeti de iç sahada elde etti. Bu hafta Cadiz’i konuk edecek Girona’da Reinier ve Borja Garcia’nın sakatlıkları sürüyor.

Cadiz Düşme Hattında

Cadiz, La Liga’da geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettiği Espanyol karşısında 1 puan almayı başardı. Rakibi ile 2-2 berabere kaldılar ve yenilmezlik serileri 3 maça çıktı. La Liga’da sezonun ilk galibiyetini 6. haftada alan Cadiz, Valladolid’i deplasmanda 1-0 mağlup etmişti. Bu galibiyetin ardından Villarreal ve Espanyol karşısında da puan almayı başardılar. Son 3 maçta 5 puan toplayan Sergio Gonzalez’in ekibi, La Liga’da düşme hattında yer alıyor. Bu hafta Girona’ya konuk olacak Cadiz’de önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Girona – Cadiz Maç Bilgileri

Girona – Cadiz Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 15.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Montilivi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Girona’da Reinier ve Borja Garcia’nın sakatlıkları sürüyor.

Girona'nın İlk 11'i Belli mi?

Girona’nın muthtemel kadrosu: Juan Carlos, Miguel Gutierrez, Eric Monjonell, Juanpe, Ramon Terratları, Alex Sala, Yangel Herrera, Yan Couto, Oscar Urena, Valentin Castellanos, Sam Saiz

Cadiz'in ilk 11’i Belli mi?

Cadiz’in muthtemel kadrosu: Jeremias Ledesma, Marcos Mauro, Marcos Lopez, Tomas Alarcon, Alfonso Espino, Yann Bodiger, Jairo İzquierdo, Alberto Perea, Jens Jonsson, Filip Malbasic, Alvaro Negredo

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. İki takımda La Liga’da alt sıralarda yer alıyor. Cadiz, son haftalarda rakibine oranla daha formda ama bu sezon hücumda çok etkisizler. 8 haftada sadece 3 golleri var. Temposu düşük az gollü bir maç beklentim var. Tercihim 2.5 gol altı.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.41

intobet Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.55

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Cadiz, yenilmezlik serisini 4 maça çıkarttı. Girona deplasmanında 1-1 berabere kaldılar.