TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Beşiktaş Trabzonspor İddaa Tahmini 16.10.2022

Spor Toto Süper Lig’de Pazar gününün kapanış maçı. Beşiktaş ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek. Mücadelenin saat 20.00’de başlayacağını ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Beşiktaş ve Trabzonspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Beşiktaş kazanır 2.15, beraberlik 3.73, Trabzonspor kazanır ise 3.48 olarak açıklanmış. 

Beşiktaş’tan 3 Puan

Beşiktaş, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Giresunspor deplasmanından 3 puan ile dönmeyi başardı. Tayyip Talha Sanuç’un tek golüyle 1-0 kazandılar ve moral buldular. Süper Lig’de 3 maç aradan sonra galibiyet sevinci yaşayan Siyah Beyazlılar, puanını da 17’ye yükseltti. Lider Adana Demirspor’un 1 puan gerisinde yer alıyorlar. Bu hafta ise derbide Trabzonspor’u konuk edecekler. 2 hafta önce yine bir derbi maçına çıkan Beşiktaş, Vodafone Park’da konuk ettiği Fenerbahçe ile golsüz berabere kalmıştı. Beşiktaş’ın son dönemde iç sahada Trabzonspor’a karşı şansı pek tutmuyor. Beşiktaş ile Vodafone Park’da oynadıkları son 5 maçta da galibiyet alamadılar. Bu hafta Beşiktaş’ta Romain Saiss ve Emrecan Uzunhan’ın sakatlıkları sebebiyle forma giymeleri beklenmiyor.

Trabzonspor’un Şansı Tutuyor

Trabzonspor, geçtiğimiz hafta içi Avrupa Ligi’nde dikkat çekici bir galibiyet aldı. İç sahada konuk ettikleri Monaco’yu 4-0 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular. Grupta 2. galibiyetini alan Bordo Mavililer, gruptan çıkma umutlarını da devam ettirdi. Süper Lig’de ise geçen hafta Kasımpaşa’yı konuk eden Trabzonspor, sahadan golsüz beraberlik ile ayrılmıştı. Süper Lig’de bu sezon geride kalan 9 maçta 4 kez puan kaybı yaşadılar. Son 3 maçta 7 puan toplayan Abdullah Avcı’nın öğrencileri, 17 puan ile 7. sırada yer alıyor. Son dönemde Vodafone Park’da Beşiktaş’a karşı oynadığı son 5 maçı da kaybetmeyen Bordo Mavililer, yine sürpriz arayacak. Maç öncesinde Trabzonspor’da Bruno Peres, Serkan Asan, Dorukhan Toköz ve Edin Visca sakat olan isimler.

Beşiktaş – Trabzonspor Maç Bilgileri

Beşiktaş – Trabzonspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Bein Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 20.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Ali Şansalan. Mücadele Vodafone Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Beşiktaş’ta Romain Saiss ve Emrecan Uzunhan’ın sakatlıkları sebebiyle forma giymeleri beklenmiyor. Trabzonspor’da Bruno Peres, Serkan Asan, Dorukhan Toköz ve Edin Visca sakat olan isimler.

Beşiktaş'ın İlk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Ersin Destanoğlu, Valentin Rosier, Welinton, Necip Uysal, Arthur Masuaku, Salih Uçan, Gedson Fernandez, Josef De Souza, Dele Alli, Wout Weghorst, Jackson Muleka

Trabzonspor'un İlk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Jens Stryger Larsen, Marc Bartra, Vitor Hugo, Eren Elmalı, Manolis Siopis, Jean Philippe Gbamin, Anastasios Bakasetas, Trezeguet, Maxi Gomez, Umut Bozok

İddaa Tahmini

Beşiktaş, geçen hafta Giresunspor deplasmanında tek golle kazandı. Çok iyi bir oyun oynamadılar ama tek golle 3 puanı aldılar. Bu hafta ise Trabzonspor ile karşılaşacaklar. Trabzonspor, Kasımpaşa beraberliğini hafta içi Monaco galibiyeti ile unutturdu. Avrupa Ligi’nde Monaco’yu 4 golle geçtiler. Beşiktaş, derbide favori olan taraf. Trabzonspor karşısında kazanırlar ve haftayı 3 puan ile kapatırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.15

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 20.00

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Trabzonpsor, 2 kez öne geçti ama skor üstünlüğünü koruymadı. Vodafone Park’dan 2-2’lik beraberlik ile dönüler.