TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Beşiktaş Trabzonspor Bahis Tahmini 16.10.2022

Türkiye Süper Ligi’nin 10. haftasında Derbi heyecanı yaşanıyor. Beşiktaş‘ın sahasında Trabzonspor‘u konuk edeceği dev maç, 16 Ekim Pazar akşamı Türkiye saati ile 20:00’de sahne alırken, beIN SPORTS 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Maçın hakemi Ali Şanslan.

Bets10, Beşiktaş galibiyetine 2.15, beraberliğe 3.73, Trabzonspor galibiyetine ise 3.48 oran belirlemiş durumda. Bets10 ile haftanın fırsatlarında ise iki takımın galibiyeti için ve beraberlik için 20.00 oran açılmış durumda.

Beşiktaş Liderlik Koltuğunu Paylaşıyor

Valerien Ismael ve öğrencileri Giresunspor deplasmanında kazanarak, Türkiye Süper Ligi’nde liderlik koltuğunun Adana Demirspor ile birlikte ortağı olmayı başardı. Fenerbahçe derbisinden golsüz beraberlikle ayrılan Beşiktaş cephesinde, Tayyip Talha Sanuç sergilediği futbolla güven vermeyi başarırken, genç savunmacı geçtiğimiz hafta Giresunspor deplasmanında takımını harika bir golle galibiyete taşıdı. İlk 9 haftadan 5 galibiyet, 3 beraberlik, 1 mağlubiyetle 18 puan toplamayı başaran Beşiktaş’ta, yükselişe geçen bir diğer isimse kaleci Ersin oldu. Fenerbahçe derbisine kadar kalesine gelen 15 şuan 10’u golle sonuçlanan Siyah Beyazlılar, 2 haftadır kalesinde gole geçit vermiyor. Beşiktaş cephesinde Trabzonspor derbisi öncesinde moraller yüksek.

Trabzonspor Avrupa’ya Damga Vurdu

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi’nde geçtiğimiz haftaya damga vurdu. İç sahada konuk ettiği Fransa devi Monaco karşısında 4-0’lık galibiyete imza atan Bordo Mavililer, Avrupa’da 3 maç sonra rüştünü ispatladı. Gruptan çıkma yolunda dev bir adım atan Abdullah Avcı ve öğrencileri, deplasmanda 3-1 kaybettiği Monaco karşısında harika bir futbol sergiledi. Rotasyonlu bir kadro ile karşımıza çıkmasına rağmen sahadan istediğini alan Bordo Mavililer, derbi öncesi güven tazeledi. Beşiktaş deplasmanına konuk olacak olan Trabzonspor, zirveden 1 puan uzaklıkta. Türkiye Süper Lig sahnesinde 9 maçtan 5 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyetle 17 puan toplamayı başaran konuk ekip, bu hafta Beşiktaş’ın ellerinden liderlik koltuğunu almak istiyor.

Beşiktaş – Trabzonspor Maç Bilgileri

Beşiktaş – Trabzonspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 1 ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Ali Şansalan. Mücadele Vodafone Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Beşiktaş cephesinde Romain Saiss ve Emrecan Uzunhan’ın sakatlıkları sebebiyle forma giymeleri beklenmiyor. Trabzonspor’da ise Bruno Peres, Serkan Asan, Dorukhan Toköz ve Edin Visca sakatlıkları devam ediyor.

Beşiktaş'ın İlk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Ersin Destanoğlu, Valentin Rosier, Welinton, Necip Uysal, Arthur Masuaku, Salih Uçan, Gedson Fernandez, Josef De Souza, Dele Alli, Wout Weghorst, Jackson Muleka.

Trabzonspor'un İlk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Jens Stryger Larsen, Marc Bartra, Vitor Hugo, Eren Elmalı, Manolis Siopis, Jean Philippe Gbamin, Anastasios Bakasetas, Trezeguet, Maxi Gomez, Umut Bozok.

İddaa Tahmini

Dev derbi öncesi iki takımda çok formda. UEFA Avrupa Ligi’nde rotasyonlu kadrosuyla damga vurmayı başaran Trabzonspor, rüştünü tam anlamıyla ispatladı. Avrupa’dan formda ve moralli dönen Abdullah Avcı’nın öğrencileri, galibiyetlerine derbide devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 3.03

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 20.00

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: 4 gol, 1 kırmızı karta sahne olan derbi mücadelesinde, Trabzonspor 2 kez öne geçerken, Beşiktaş taraftarı önünde mağlubiyeti kabullenmedi ve 2 kez geriden gelerek beraberliği yakaladı. Derbi mücadelesinde puanlar bölüşüldü.