Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Freiburg İddaa Tahmini 16.10.2022

İddaa fikstüründe 16 Ekim Pazar akşamı yer alan Almanya Bundesliga mücadelesinde, son şampiyon Bayern Münih sahasında Freiburg‘u konuk edecek. Türkiye saati ile 20:30’da başlama düdüğü çalınacak mücadeleyi, BeIN SPORTS 5 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından naklen izleyebilirsiniz.

intobet, Bayern Münih galibiyetine 1.27, beraberliğe 6.31, Freiburg galibiyetine ise 10.34 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.11, beraberliğe 5.68, konuk ekibe ise 8.43 oran veriyor.

Bayern Münih Rotasını Lige Çevirdi

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda 4’te 4 yaparak liderlik koltuğuna oturan Bayern Münih, attığı 13 golle 12 puan toplamayı başarırken, kalesinde sadece 2 gole izin verdi. Devler sahnesinde grupların en iyi performanslarından birini sergileyen Bavyera ekibi, Almanya Bundesliga’da ise ilk 9 hafta planda olmayan puan kayıpları yaşadı. 4 galibiyet, 4 beraberlik, 1 mağlubiyetle 16 puan toplamayı başaran Nagelsmann’ın öğrencileri, liderin 4 puan gerisinde kaldı. Geçtiğimiz hafta Dortmund deplasmanına konuk olan Bayern Münih, Der Klassiker’de 2-0’ık üstünlüğünü 10 kişiyle koruyamadı ve 2-2’lik beraberlikle evine döndü. Devler sahnesinde liderlik hedefine büyük ölçüde ulaşan Bayern Münih, artık Almanya Bundesliga sahnesinde yükselişe geçmek istiyor.

Freiburg Doludizgin

Almanya Bundesliga’da yoluna liderin en yakın takipçisi olarak devam eden Freiburg, son 7 haftaya namağlup performansıyla damga vurdu. Christian Streich ve öğrencileri, 9 maçın tamamında skor üretmeyi başarırken, sadece Dortmund karşısında mağlup oldu. 18 puanla 2. sırada yer alan konuk ekip, aynı etkiyi UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nda gösterirken, 4 maçtan 4 galibiyet aldı. Nantes deplasmanından 4-0’lık galibiyetle dönen Freiburg cephesinde, zorlu Bayern Münih deplasmanı öncesi moraller yerinde. Tam 11 maçtır bileği bükülmeyen Freiburg, başarısının tesadüf eseri olmadığını iki kulvarda birden aldığı sonuçlarla ispatladı. En yakın rakibi Bayer Münih’e deplasmanda konuk olacak olan Streich’in öğrencileri, dev maça çok formda ve moralli çıkacak.

Bayern Münih – Freiburg Maç Bilgileri

Bayern Münih – Freiburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma BeIN SPORTS 5 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 20.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bayern Münih’te Bouna Sarr, Lucas Hernandez, Gnabry, Davies, De Light ve Neuer’in sakatlıkları bulunuyor. Coman ise kart cezalısı. Freiburg cephesinde ise Roland Sallai ve Manuel Gulde’nin sakatlıkları devam ediyor.

Bayern Münih’in 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Sven Ulreich, Alphonso Davies, Josip Stanisic, Dayot Upamecano, Benjamin Pavard, Leroy Sane, Leon Goretzka, Marcel Sabitzer, Joshua Kimmich, Thomas Müller, Sadio Mane.

Freiburg’un 11’i Belli mi?

Freiburg’un muhtemel kadrosu: Mark Flekken, Matthias Ginter, Philipp Lienhart, Kiliann Sildillia, Christian Günter, Maximilian Eggestein, Daniel-Kofi Kyereh, Nicolas Höfler, Vincenzo Grifo, Ritsu Doan, Michael Gregoritsch.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da zirve takibini sürdüren Bayern Münih ve Freiburg karşı karşıya geliyor. Münih harika Şampiyonlar Ligi performansıyla, Freiburg ise Avrupa Ligi performansıyla çok formda. İki takımında iyi futbolundan taviz vermeyeceğini ve dev maçın ilk 45 dakikasını skor eşitliğiyle tamamlayacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 2.62

intobet Oranı: İY 0, Oran 2.95

Maç Sonucu: 5-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Bayern Münih 5 golle kazandı. Ev sahibi Freiburg engelini zorlanmadan geçerken, rakibi karşısında hem ilk yarıyı hem de ikinci yarıyı üstünlükle tamamladı.