Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Napoli Bologna İddaa Tahmini 16.10.2022

16 Ekim Pazar günü İddaa fikstüründe bizleri bekleyen İtalya Serie A Ligi 10. hafta mücadelesinde, lider Napoli ile 17. sıradaki Bologna kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 19:00’da start alacak mücadelenin yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2.

intobet, Napoli galibiyetine 1.28, beraberliğe 5.80, Bologna galibiyetine ise 11.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.53, 2.5 Alt 2.51 oran kazandırıyor.

Napoli Son 16 Biletiyle Dönüyor

Sahasında konuk ettiği Ajax’ı 4-2’lik skorla mağlup etmeyi başaran Napoli, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda 4’te 4 yapmayı başarırken, Son 16 biletini cebine koydu. Luciano Spalletti’nin öğrencileri 4 maçta 17 gol bulmayı başarırken, kalesinde 4 gole izin verdi. Liverpool, Ajax ve Rangers gibi güçlü rakipleri gerisine bırakan Napoli, tarihi bir başarı sergiliyor. İtalya Serie A Ligi’nde ise namağlup liderliğini sürdüren ev sahibi, 9 maçtan 7 galibiyet, 2 beraberlikle 23 puan topladı. Geçtiğimiz hafta Cremonese deplasmanında 4-1’lik skorla kazanan Napoli, ligde üst üste 5. galibiyetini aldı. Genç yıldız Khvicha Kvaratskhelia harika performansıyla dikkat çekerken, Giacomo Raspadori, Matteo Politano ve Piotr Zielinski harika hücum performanslarıyla dikkat çeken diğer isimler oldular.

Bologna’da Kabus Devam Ediyor

Bologna cephesinde kadro kalitesi alarm veriyor. İtalya Serie A Ligi’nin zayıf halkaları arasında yer alan konuk ekip, çareyi teknik adam değişikliğinde arasa da, kötü gidişata çare bulamadı. İlk 6 haftadan 6 puan toplayan Sinisa Mihajlovic ile yollar ayrılırken, son 3 haftada göreve Thiago Motta geldi. Yeni hocasıyla 3 maçtan 1 puan çıkarabilen Bologna, Juventus ve Empoli karşısında gol dahi atamadan mağlup olurken, geçtiğimiz hafta en alt sıradaki Sampdoria ile evinde 1-1 berabere kaldı. Ligin zayıf halkası karşısında skor üstünlüğünü korumayı başaramayan Bologna, bu hafta lider Napoli karşısında sürpriz peşinde olacak. Konuk ekibin mevcut kadrosuyla Serie A Ligi’nde yükselişe geçmesini güç görüyorum.

Napoli – Bologna Maç Bilgileri

Napoli – Torino Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Diego Armando Maradona Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Napoli’de Amir Rrahmani ve Andre Zambo Anguissa’nın sakatlıkları devam ediyor.

Napoli’nin 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: Alex Meret, Giovanni Di Lorenzo, Min-Jae Kim, Amir Rrahmani, Mario Rui, Andre Zambo Anguissa, Piotr Zielinski, Khvicha Kvaratskhelia, Stanislav Lobotka, Giovanni Simeone, Hirving Lozano.

Bologna’nın 11’i Belli mi?

Bologna’nın muhtemel kadrosu: Lukasz Skorupski, Lorenzo De Silvestri, Kevin Bonifazi, Gary Medel, Nicolas Dominguez, Andrea Cambiaso, Roberto Soriano, Marko Arnautovic, Denso Kasius, Nicola Sansone, Jerdy Schouten.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi ve UEFA Şampiyonlar Ligi’ne namağlup performansıyla damga vuran Napoli, harika performansını ligde zor günler geçiren Bologna karşısında farklı galibiyetle taçlandıracak ve zirvedeki yerini koruyacaktır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.54

intobet Oranı: H1, Oran 1.78

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: 3 golle 3 puan Napoli’nin. Ev sahibi Serie A Ligi liderliğine devam ederken, Bologna karşısında tek farkla galibiyet hedefine ulaştı.