Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Wolverhampton Nottingham Forest Bahis Tahmini 15.10.2022

İngiltere Premier Lig’de üst üste 3 maçtır kaybetden Wolverhampton iç sahada, Nottingham Forest karşısında 3 puan arayacak. Mücadeleyi saat 17.00’de Beın Sports MAX 2 kanalından izleyebilirsiniz.

Wolverhampton ve Nottingham Forest arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Wolverhampton kazanır 1.72, beraberlik 3.90, Nottingham Forest kazanır ise 5.10 olarak açıklanmış.

Wolverhampton 3 Maçtır Mağlup

Wolverhampton, bu sezon Premier Lig’in vasat takımlarından biri diyebiliriz. Geçtiğimiz hafta sonu Stamford Bridge’de Chelsea’ye konuk olan Wolverhampton, sahadan 3-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Premier Lig’de oynadıkları son 3 maçtan da mağlubiyet ile ayrıldılar. Geride kalan 9 haftada sadece 1 kez kazanabilen Wolverhampton’ın düşme hattında yer aldığını belirtelim. Bu hafta Molineux Ground’da konuk edecekleri Nottingham Forest karşısında kazanarak moral bulmak istiyorlar. Maç öncesinde Wolverhampton’da Nathan Collins kart cezalısı. Pedro Neto ve Raul Jimenez’in ise sakatlıkları devam ediyor.

Nottingham Forest Düşme Hattında

Nottingham Forest’da bu sezon Premier Lig’in vasat takımlarından biri. Geride kalan 9 haftada sadece 1 kez kazanabildiler. Wolverhampton gibi Premier Lig’de düşme hattında yer alıyorlar. Geçtiğimiz hafta City Ground’da Aston Villa’yı konuk eden Steve Cooper’ın ekibi, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrılmıştı. Premier Lig’de oynadıkları son 7 maçtan da galibiyet çıkartamadılar. Bu hafta Molineux Ground’da Wolverhampton’a konuk olacak Nottingham Forest’da Omar Richards’ın sakatlığı devam ediyor.

Wolverhampton – Nottingham Forest Maç Bilgileri

Wolverhampton – Nottingham Forest Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 14.30’da başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Molineux Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Wolverhampton’da Nathan Collins kart cezalısı. Pedro Neto ve Raul Jimenez’in ise sakatlıkları devam ediyor. Nottingham Forest’da Omar Richards’ın sakatlığı devam ediyor.

Wolverhampton'ın 11’i Belli mi?

Wolverhampton’ın muhtemel kadrosu: Jose Sa, Max Kilman, Willy Boly, Conor Coady, Rayan Ait Nouri, Matheus Nunes, Joao Moutinho, Adama Traore, Daniel Podence, Goncalo Guedes, Diego Costa

Nottingham Forest'ın ilk 11’i Belli mi?

Nottingham Forest’ın muhtemel kadrosu: Dean Henderson, Neco Williams, Joe Worrall, Steve Cook, Scott McKenna, Harry Toffolo, Lewis O’Brien, Jack Colback, Jesse Lingard, Brennan Johnson, Taiwo Awoniyi

İddaa Tahmini

İki takımda bu sezon Premier Lig’in vasat takımları diyebiliriz. İki takımda sadece 1’er galibiyete sahip ama bu karşılaşmada Wolverhampton, saha ve seyirci avantajı ile önde olan taraf. Wolverhampton’ın zor da olsa kazanmasını bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.49

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.72

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Wolverhampton, tek golle kazandı. Pedro Neto’nun attğı tek golel 3 puanı kaptılar.