LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Villarreal Osasuna İddaa Tahmini 17.10.2022

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Osasuna deplasmanda, Villarreal’in konuğu olacak. Mücadeleyi saat 22.00’de S SPORT Plus kanalından canlı olarak izleyebilirsiniz.

Villarreal ve Osasuna arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Villarreal kazanır 1.20, beraberlik 4.15, Osasuna kazanır ise 5.35 olarak açıklanmış.

Villarreal 4 Maçtır Kazanamıyor

Villarreal, La Liga’da son haftalarda istediği sonuçlar alamıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Anoeta’da konuk oldukları Real Sociedad’a karşı da puan almayı başaramadılar. Rakibine 1-0 kaybeden Unai Emery’nin öğrencileri, La Liga’da galibiyet hasretini 4 maça çıkarttı. Üst üste 4 maçtı kazanamayan Villarreal, La Liga’da 9. sıraya kadar geriledi. Konferans Ligi’nde ise hafta içi Austria Wien deplasmanında tek golle kazanan Villarreal, gruptan çıkmayı başardı. Kalan 2 haftada ise grup liderliği için savaşacaklar. Bu hafta Osasuna’yı konuk edecek Villarreal’de Gerard Moreno ve Juan Foyth’un sakatlıkları devam ediyor.

Osasuna Düşüşe Geçti

Osasuna’da son haftalarda puan kayıpları yaşıyor. Geçtiğimiz hafta sonu El Sadar’da konuk ettikleri Valencia karşısında puan alamadılar. İç sahada rakibine 2-1 kaybeden Jagoba Arrasate’nin ekibi, galibiyet hasretini 3 maça çıkarttı. Taraftarı önünde oynadıkları son 2 maçtan da mağlubiyet ile ayrılan Osasuna’da moraller bozuk. Bu hafta ise La Ceramica’da konuk olacakları Villarreal karşısında da işleri bir hayli zor olacak. Maç öncesinde Osasuna’da Unai Garcia ve Ruben Pena’nın kart cezalısı olduklarını belirtelim.

Villarreal – Osasuna Maç Bilgileri

Villarreal – Osasuna Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından saat 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele La Ceramica Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Villarreal’de Gerard Moreno ve Juan Foyth’un sakatlıkları devam ediyor. Osasuna’da Unai Garcia ve Ruben Pena’nın kart cezalısı olduklarını belirtelim.

Villarreal’in ilk 11’i Belli mi?

Villarreal’in muhtemel kadrosu: Sergio Asenjo, Kiko Femenia, Raul Albiol, Pau Torres, Alfonso Pedraza, Dani Parejo, Etienne Capoue, Giovani Lo Celso, Samuel Chukwueze, Yeremy Pino, Nicolas Jackson

Osasuna'nın ilk 11’i Belli mi?

Osasuna’nın muhtemel kadrosu: Sergio Herrera, Jesus Areso, Aridane Hernandez, David Garcia, Juan Cruz, Darko Brasanac, Lucas Torro, Moi Gomez, Javi Martinez, Ruben Pena, Chimy Avila

İddaa Tahmini

İki takımda son haftalarda La Liga’da üst üste puan kayıpları yaşıyor. Villarreal geçen hafta Real Sociedad’a deplasmanda 1-0 kaybetti. Osasuna ise iç sahada konuk ettiği Valencia’ya 2-1 mağlup oldu. Villarreal son 4 maçtır kazanamıyor ve çıkışa ihtiyaçları var. Osasuna karşısında zor da olsa kazanırlar ve haftayı 3 puan ile kapatırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.42

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.62

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Villarreal, 4 maç aradan sonra galibiyet ile tanıştı. Osasuna engelini 2-0 ile geçtiler.