TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Sivasspor Giresunspor Bahis Tahmini 17.10.2022

Spor Toto Süper Lig’de heyecan sürüyor. Giresunspor deplasmanda, Sivasspor’un konuğu olacak. Karşılaşmayı saat 20.00’de Beın Sports 2 kanalından takip edebilirsiniz.

Sivasspor ve Giresunspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Sivasspor kazanır 2.16, beraberlik 3.60, Giresunspor kazanır ise 1.71 olarak açıklanmış.

Sivasspor’dan İlk Galibiyet

Sivasspor, geçtiğimiz haftayı Süper Lig’de galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Başakşehir deplasmanında sürpriz yaptılar ve rakibini 2-0 mağlup ettiler. Süper Lig’de bu sezon ilk galibiyetini alan Sivasspor, derin bir nefes aldı. 8 maçlık galibiyet hasretine son veren Rıza Çalımbay’ın ekibi, hafta içi ise UEFA Konferans Ligi’nde Ballkani deplasmanında 2-1 kazandı ve grupta 2. galibiyetini aldı. Puanını 7’ye yükelten Sivasspor, grupta CFR Cluj ile liderliği paylaşıyor. Süper Lig’de bu hafta Giresunspor’u konuk edecek Sivasspor’da Kader Keita, Samba Camara, Leke James ve Ahmed Musa’nın sakatlıkları sürüyor.

Giresunspor’da Puan Kayıpları Devam Ediyor

Giresunspor’da puan kayıpları devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu sahasında Beşiktaş’ı konuk eden Giresunspor, rakibine 1-0 mağlup oldu. Bu yenilginin ardından Süper Lig’de galibiyet hasretleri 5 maça çıktı. Süper Lig’de üst üste 5 maçtır galibiyet alamayan Giresunspor, düşme hattına da iyice yaklaşmış durumda. Bu hafta Sivasspor’a konuk olacak Kardeniz ekibi, haftayı 3 puan ile geçerek moral bulmak istiyor. Karşılaşma öncesinde Giresunspor’da Serginho kart cezalısı.

Sivasspor – Giresunspor Maç Bilgileri

Sivasspor – Giresunspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 20.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklamadı. Mücadele Yeni 4 Eylül Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sivasspor’da Kader Keita, Samba Camara, Leke James ve Ahmed Musa’nın sakatlıkları sürüyor. Giresunspor’da Serginho kart cezalısı.

Sivasspor'un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Şaşal Vural, Murat Paluli, Caner Osmanpaşa, Dimitris Goutas, Ziya Erdal, Abdul Keita, Fredrik Ulvestad, Dia Seba, Max Gradel, Mustapha Yatabare ,Clinton N’Jie

Giresunspor'un ilk 11’i Belli mi?

Giresunspor’un muhtemel kadrosu: Hayrullah Bilazer, Alper Uludağ, Alexis Perez, Erol Can Akdağ, Serkan Piçinciol, Robert Mejia, Borja Sainz, Rahmetullah Berişbek, Hamidou Traore, Jorman Campuzano, Riad Bajic

İddaa Tahmini

Sivasspor, geçen hafta Başakşehir deplasmanından 3 puan ile ayrıldı. Rakibini 2-0 mağlup eden Rıza Çalımbay’ın ekibi, Süper Lig’de bu sezon ilk galibiyetini almış oldu. Giresunspor, üst üste 5 maçtır galibiyet alamıyor. Sivasspor’un bu haftada kazanmasını bekliyorum. Giresunspor’u mağlup ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.88

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.16

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Sivasspor, rahat kazandı. Giresunspor’u iç sahada 3 golle geçtiler ve bu sezon 2. galibiyetini aldılar.