İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 19.10.2022

19 Ekim Çarşamba akşamı Almanya DFB Kupası’nda sahne alacak 3 mücadeleyi kupon olarak hazırladık. Bol şanslar.

Paderborn – Werder Bremen: KGVAR, 1.34 (iddaa) – 1.44 (intobet) ; Almanya DFB Kupası 2. Tur kapsamında, Paderborn ile Werder Bremen karşı karşıya gelecek. 19 Ekim Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak mücadeleyi, nesine.com sitesinden canlı izleyebilirsiniz. Almanya 2. Bundesliga’da son 2 hafta Rostock ve Sandhausen karşısında 3-0’lık galibiyetlere imza atan Paderborn, 12 hafta sonunda 25 puana ulaştı ve zirvenin en yakın takipçisi oldu. 8 galibiyet, 1 beraberlik, 3 mağlubiyete imza atan ev sahibinin lider ile arasında sadece 2 puan fark bulunuyor. Son 2 hafta hem savunma hem de hücum hattında çok etkili olmayı başaran Lukas Kwasniok’un öğrencileri, 2 haftada 6 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, kalesinde gole geçit vermedi. Werder Bremen maçın öncesi ev sahibinde moraller yüksek. Almanya DFB Kupası’nda sezona 10-0’lık Einheit Wern. galibiyetiyle başlayan Paderborn, 2. Tur kapsamında Werder Bremen karşısına çıkacak. Almanya Bundesliga’nın yeni temsilcileri arasında yer alan Werder Bremen, 10 haftalık fikstürden 4 galibiyet, 3 beraberlik, 3 mağlubiyetle 15 puan topladı ve 9. sırada yer aldı. Orta sıralara demir atan Ole Werner’in öğrencileri, özellikle hücum hattında etkili olmayı başarırken, savunma hattında aynı etkiyi gösteremedi. 10 haftanın 8’inde skor üretmeyi başaran Werder Bremen, toplamda 20 gole imza attı. Geçtiğimiz hafta Mainz 05 karşısında 2-0’lık iç saha mağlubiyetinden kurtulmayı başaramayan Werder Bremen, 3 haftalık yenilmezlik serisini kaybetti. Konuk ekip teselliyi DFB Kupası’nda arayacak. Paderborn bu sezon 2. Bundesliga’da, Werder Bremen ise Almanya Bundesliga’da iyi hücum performansları sergilediler. Almanya DFB Kupası’nda karşı karşıya gelecek iki takımında, 90 dakika sonunda skor üreteceğini düşünüyorum.

Freiburg – St. Pauli: H1, 1.90 (iddaa) – 2.15 (intobet) ; Freiburg sahasında St. Pauli’yi konuk edecek. Almanya DFB Kupası 2. Tur kapsamında 19 Ekim Çarşamba akşamı sahne alacak olan mücadele, Türkiye saati ile 19:00’da başlayacak. Mücadeleyi nesine.com sitesinden canlı izleyebilirsiniz. Freiburg cephesinde Almanya Bundesliga’nın 10. haftası hezimetle sona erdi. Geçtiğimiz haftaya kadar Almanya Bundesliga ve UEFA Avrupa Ligi’nde harika performanslar sergileyen Christian Streich’in öğrencileri, son şampiyon Bayern Münih’e deplasmanda 5-0 kaybetti. Sezonun en ağır mağlubiyetini alan Freiburg, Bundesliga sahnesinde tam 8 hafta sonra mağlup olurken, 10 hafta sonunda 2. yenilgisini alarak 3. sıraya geriledi. Zirve takibine devam eden ev sahibi, 18 puanla yoluna devam ediyor. UEFA Avrupa Ligi’nde ise 4’te 4 yaparak Son 16 biletini cebine koyan Freiburg, iki kulvarda birden yakaladığı başarıyı Almanya DFB Kupası’nda devam ettirmek istiyor. Almanya 2. Bundesliga’da haftayı 3-0’lık Hamburg galibiyetiyle kapatan St. Pauli, 7 haftalık galibiyet hasretine son verdi. Rakibinin 10 kişi yakalamasıyla birlikte fırsatları iyi değerlendiren konuk ekip, 12 hafta sonunda 3. galibiyetini aldı. Küme düşme hattı ile arasındaki puan farkını 4’e çıkaran St. Pauli, 14 puanla 12. sırada yer alıyor. Timo Schultz yönetiminde zor günler geçiren ve bir türlü istikrar sağlamayı başaramayan konuk ekip, Almanya DFB Kupası’nda ise açılışı SV1919 Straelen galibiyetiyle yaptı. Bu hafta Freiburg gibi güçlü bir rakibe konuk olacak olan St. Pauli, ligde sergilediği 12 haftalık performansla güven vermeken çok uzakta. Almanya Bundesliga’da liderlik mücadelesi veren Freiburg, 2. Bundesliga’da küme düşme tehlikesi yaşayan St. Pauli karşısında hataya yer vermeyecek ve DFB Kupası’nda yoluna devam edecektir.

Augsburg – Bayern Münih: H2, 1.35 (iddaa) – 1.55 (intobet) ; Augsburg sahasında Bayern Münih’i konuk edecek. Almanya DFB Kupası 2. Tur mücadelesi, 19 Ekim Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 19:00’da sahne alırken, nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Almanya Bundesliga sahnesinde 3 haftaya önemli bir sürprize imza atarak iç sahada Bayern Münih’i 1-0 mağlup etmeyi başaran Augsburg, Almanya DFB Kupası 2. Tur kapsamında son şampiyon Münih karşısına bir kez daha çıkacak. Geçtiğimiz hafta Köln deplasmanından 3-’’lik mağlubiyetle dönen ve ligde 4 maç aranın ardından yenilgiye uğrayan Enrico Maassn’ın öğrencileri, güçlü rakibi karşısında bir kez daha kazanmak istiyor. Köln karşısında hücum etkisi devam etse de, savunmada yapılan bireysel hatalar, Bayern Münih maçı öncesi kafalarda soru işareti yarattı. Ligin alt sıralarından kurtulmayı başaramayan Augsburg, bir kez daha Münih karşısında galip gelmekte zorlanacaktır. Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz hafta Bayern Münih rüzgarı esti. Nagelsmann’ın öğrencileri, Şampiyonlar Ligi dönüşünde en yakın rakibi Freiburg’u 5-0 mağlup etmeyi başarırken, liderin en yakın rakibi haline geldi. Son 3 haftadan 7 puan toplamayı başaran Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi etkisini Almanya Bundesliga’ya taşımaya başladı. Devler sahnesinde 4’te 4 yaparak Son 16 biletini cebine koyan konuk ekip, rotasını lige çevirdi diyebiliriz. Almanya DFB Kupası 2. Tur kapsamında bu sezon tek mağlubiyetini aldığı Augsburg ile karşı karşıya gelecek olan Bayern Münih, ilk maçın intikamını DFB Kupası’nda almak istiyor. Konuk ekip karşılaşma öncesi çok formda. Bayern Münih 3 kulvarda birden etkili. Bu sezonun tek mağlubiyetini Augsburg karşısında alan Nagelsamnn’ın öğrencileri, Augsburg karşısında bir kez daha hata yapmayacak ve deplasmanda rahat bir galibiyetle tur atlayacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.43

intobet Bahis Oranı: 4.79