TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Ümraniyespor Fatih Karagümrük Bahis Tahmini 22.10.2022

Spor Toto Süper Lig’de heyecan sürüyor. Fatih Karagümrük deplasmanda, Ümraniyespor’un konuğu olacak. Karşılaşmayı saat 14.30’da Beın Sports 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Ümraniyespor ile Fatih Karagümrük zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Ümraniyespor galibiyetinin 2.55 beraberlik tercihinin 3.59, Fatih Karagümrük galibiyetinin ise 2.85 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Ümraniyespor Son Sırada

Ümraniyespor, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı bay geçti. Bu sezon geride kalan 9 haftada galibiyet almayı başaramadılar. Sadece 3 puanı bulunan Ümraniyespor’un Süper Lig’in son sırasında yer aldığını belirtelim. 2 hafta önce iç sahada Ankaragücü’nü konuk eden Recep Uçar’ın öğrencileri, sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrılmıştı. Süper Lig’de bu hafta ise Fatih Karagümrük’ü konuk edecekler. Maç öncesinde Ümraniyespor’da Isaac Sackey ve Tomislav Glumac’ın kart cezalısı olduklarını belirtelim.

Fatih Karagümrük Rahat Kazandı

Fatih Karagümrük, geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettiği Hatayspor karşısında rahat bir galibiyet aldı. Rakibini 3-0 mağlup eden İstanbul ekibi, bu sezon Süper Lig’de 2. kez galibiyet sevinci yaşadı. Andrea Pirlo’nun öğrencileri, 5 maça aradan sonra 3 puan aldı ve 13. sıraya yükseldi. Düşme hattından kurtulan Fatih Karagümrük, bu hafta ise Ümraniyespor deplasmanına konuk olacak. Maç öncesinde Fatih Karagümrük’de Efe Tatlı’nın sakatlığı devam ediyor.

Ümraniyespor – Fatih Karagümrük Maç Bilgileri

Ümraniyespor – Fatih Karagümrük Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 14.30’da Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ümraniye Şehir Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Ümraniyespor’da Isaac Sackey ve Tomislav Glumac’ın kart cezalısı olduklarını belirtelim. Fatih Karagümrük’de Efe Tatlı’nın sakatlığı devam ediyor.

Ümraniyespor'un ilk 11’i Belli mi?

Ümraniyespor’un muhtemel kadrosu: Serkan Kırıntılı, Ermir Lenjani, Tomislav Glumac Serkan Göksu, Allyson Santos, Isaac Sackey, Yonathan Del Valle, Antonio Mrsic, Adel Bettaieb, Idrissa Camara

Fatih Karagümrük'ün ilk 11’i Belli mi?

Fatih Karagümrük’ün muhtemel kadrosu: Emiliano Viviano, Davide Biraschi, Ibrahim Dresevic, Salih Dursun, Caner Erkin, Kristijan Bistrovic, Magomed Ozdoev, Matteo Ricci, Jimmy Durmaz, Fabio Borini, Mbaye Diagne

İddaa Tahmini

Fatih Karagümrük, geçtiğimiz hafta önemli bir galibiyet aldı. Hatayspor’u 3-0 mağlup ederek nefes aldılar. Bu hafta konuk olacakları Ümraniyespor karşısında da favoriler. Ümraniyespor’un Süper Lig’de henüz galibiyeti yok ve 3 puan toplayabildiler. Süper Lig’de son sıradalar. Fatih Karagümrük, zayıf rakibi karşısında 3 puana yakın taraf.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.44

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.85

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Ümraniyespor, 1-0 öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamadı. Fatih Karagümrük’e iç sahada 3-1 kaybettiler.