Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Chelsea Manchester United İddaa Tahmini 22.10.2022

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Manchester United deplasmanda, Chelsea’nin konuğu olacak. Karşılaşmayı saat 19.30’da Beın Sports 3 kanalından canlı olarak takip edebilirsiniz.

Chelsea ile Manchester United takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Chelsea galibiyetine 2.10, beraberlik tercihine 3.70, Manchester United galibiyetine ise 3.55 verildiğini görüyoruz.

Chelsea Çıkışa Geçti

Chelsea, Premier Lig’de son dönemde müthiş bir çıkış yakaladı. Graham Potter’ın göreve gelişinden bu yana Premier Lig’de 5 maça çıkan Chelsea, tam 13 puan topladı. Geçtiğimiz hafta içi Brentford deplasmanına konuk olan Maviler, sahadan golsüz beraberlik ile ayrıldı. Tottenham’ın mağlup olduğu haftayı 1 puan ile geçen Chelsea, Premier Lig’de 4. sırada yer alıyor. Bu hafta ise Stamford Bridge’de Manchester United’ı konuk edecekler. Karşılaşma öncesinde Chelsea’de N’Golo Kante ve Wesley Fofana’nın sakatlıkları devam ediyor.

Manchester United Evinde Kazandı

Manchester United, geçtiğimiz hafta içini galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Old Trafford’da konuk ettikleri Tottenham’ı 2-0 mağlup etmeyi başardılar. Tottenham kalecisi Hugo Lloris’in kurtarışları olmasa, çok daha farklı bir galibiyette alabilirlerdi. Premier Lig’de zirve takibini devam ettiren Erik ten Hag’ın öğrencileri, bu hafta ise Stamford Bridge’de Chelsea’nin konuğu olacak. Karşılaşma öncesinde Manchester United’da Harry Maguire ve Donny Van De Beek’in sakatlıkları devam ediyor.

Chelsea – Manchester United Maç Bilgileri

Chelsea – Manchester United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Wembley Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Chelsea’de N’Golo Kante ve Wesley Fofana’nın sakatlıkları devam ediyor. Manchester United’da Harry Maguire ve Donny Van De Beek’in sakatlıkları devam ediyor.

Chelsea'nin11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Edouard Mendy, Reece James, Cesar Azpilicueta, Thiago Silva, Marc Cucurella, Jorginho, Mason Mount, Hakim Ziyech, Ruben Loftus Cheek, Raheem Sterling, Kai Havertz

Manchester United'ın ilk 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: David De Gea, Diogo Dalot, Victor Lindelöf, Lisandro Martinez, Tyrell Malacia, Casemiro, Christian Eriksen, Bruno Fernandes, Antony Jadon Sancho, Markus Rashford

İddaa Tahmini

İki takımda Premier Lig’de zirve takibini devam ettiriyor. Chelsea, Premier Lig’de oynadığı son 5 maçta 13 puan topladı. Manchester United ise hafta içi Tottenham’ı 2-0 ile geçti ve üst sıra ısrarını devam ettirdi. Son 3 maçtan 7 puan çıkarttılar. Stamford Bridge’de gollü bir maç bekliyorum. 3 gol barajı aşılmaya yakın. Tercihim 2.5 gol üstü.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.55

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Stamford Bridge’de kazanan çıkmadı. Chelsea öne geçti ama Manchester United son sözü söyledi. Mücadele 1-1 sona erdi.