Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Liverpool Leeds United İddaa Tahmini 29.10.2022

İngiltere Premier Lig’de son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan Leeds United deplasmanda, Liverpool’a konuk olacak. Karşılaşma saat 21.45’de start alacak ve Beın Sports 3 kanalından izlenebilecek.

Liverpool Leeds United arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde. Liverpool kazanır 1.34, beraberlik 5.75, Leeds United kazanır ise 8.80 olarak açıklanmış.

Liverpool Deplasmanda Kaybetti

Liverpool, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. City Ground’da konuk oldukları Nottingham Forest’a 1-0 mağlup oldular. Premier Lig’de bu sezon deplasman galibiyeti bulunmayan Liverpool’un tüm galibiyetlerini Anfield’da aldığını belirtelim. Hafta içi ise UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Ajax deplasmanına konuk olan Jurgen Klopp’un öğrencileri, rakibini 3-0 mağlup etti ve gruptan çıkmayı garantiledi. Premier Lig’de lider Arsenal’ın 12 puan gerisinde yer alan Liverpool’un zirve yarışının da uzağında kaldığını da belirtelim. Bu hafta Liverpool’da Arthur, Diogo Jota ve Joel Matip’in sakatlıkları devam ediyor.

Leeds United Düşme Hattında

Leeds United, sezona iyi başlamıştı ama özellikle son 1 aylık dönemde üst üste puan kayıpları yaşıyorlar. Geçtiğimiz hafta sonu Elland Road’da Fulham’ı konuk eden Leeds United, sahadan 3-2’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Premier Lig’de üst üste 8 maçtır galibiyet alamayan Leeds United’ın son 4 maçını ise kaybettiğini belirtelim. Geride kalan 11 haftada sadece 9 puanı bulunan Jesse Marsch’ın ekibi, düşme hattında yer alıyor. Bu hafta Anfield’da Liverpool’a konuk olacak Leeds United’da Leo Fuhr Hjelde ve Adam Forshaw’ın sakatlıkları devam ediyor.

Liverpool – Leeds United Maç Bilgileri

Liverpool – Leeds United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports kanalından Türkiye saati ile 21.45’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anfield Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Liverpool’da Arthur, Diogo Jota ve Joel Matip’in sakatlıkları devam ediyor. Leeds United’da Leo Fuhr Hjelde ve Adam Forshaw’ın sakatlıkları devam ediyor.

Liverpool'un 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Trent Alexander Arnold, Joel Matip, Virgil Van Dijk, Andrew Robertson, Fabinho, Jordan Henderson, Thiago, Darwin Nunez, Roberto Firmino, Mohamed Salah

Leeds United'ın ilk 11’i Belli mi?

Leeds United’ın muhtemel kadrosu: Illan Meslier, Robin Koch, Pscal Struijk, Diego Llorente, Junior Firpo, Mateusz Klich, Robin Koch, Brenden Aaronson, Jack Harrison, Patrick Bamford, Rodrigo

İddaa Tahmini

Liverpool, zirve yarışının uzağında kaldı. Bu sezon 4 galibiyet alabildiler ve bu 4 galibiyetin tamamını ise Anfield’da aldıklarını belirtelim. Leeds United ise düşme hattında. Uzun bir süredir Premier Lig’de galibiyet alamıyorlar. Liverpool’dan farklı galibiyet bekliyorum. Leeds United karşısında en az 2 farklı kazanırlar.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.59

Rexbet Oranı: H1, Oran 1.84

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Leeds United, sürpriz yaptı. Anfield’da konuk oldukları Liverpool’u 2-1 mağlup ederek uzun bir aradan sonra 3 puan sevinci yaşadılar.