Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lorient PSG İddaa Tahmini 06.11.2022

Fransa Ligue 1‘in 3. sırasında yer alan Lorient, 6 Kasım Pazar akşamı sahasında lider PSG‘yi konuk edecek. Türkiye saati ile 15:00’te sahne alacak zorlu mücadele,beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Rexbet, Lorient galibiyetine 10.50, beraberliğe 5.85, PSG galibiyetine ise 1.29 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.37, 2.5 Alt 3.08 olarak verilmiş.

Lorient Cephesinde Seri Sona Erdi

Fransa Ligue 1’in 13. haftasında Nice’ı sahasında konuk eden Lorient, 8 haftalık yenilmezlik serisiyle çıktığı zorlu mücadelede ilk 45 dakikayı 1-0 önde kapatmayı başarsa da, ikinci yarıda skoru koruyamadı ve harika seriyi 2-1’lik mağlubiyetle kaybetti. İlk 13 haftadan sadece 2 mağlubiyet alan Lorient, ligin en az maç kaybeden takımları arasında yer alıyor. Regis Le Bris ve öğrencileri, 27 puanla 4. sırada yer alıyor. Üst sıraların en sürpriz performansını sergileyen Lorient, Fransa Ligue 1’de harika bir sezon geçiriyor. Lider ile arasında 8 puan fark bulunan ev sahibi, bu hafta sahasında lideri konuk edecek. Son 3 haftada 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle puan kayıpları yaşayan ev sahibi, lider karşısına kayıplara son vermek istiyor.

PSG Zirveyi Bırakmadı

Christophe Galtier ve öğrencilerini mağlup edebilen takım çıkmadı. PSG iki kulvarda birden namağlup performansıyla şampiyonluğa göz kırpmayı başarırken, Ligue 1’de liderlik ipini göğüsledi. Devler sahnesinde ise liderliği averaj farkıyla Benfica’ya kaptırdılar. Juventus karşısında alınan 2-0’lık galibiyet, liderlik koltuğu için yeterli olmadı. Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nda mücadele edecek olan PSG, Galtier yönetiminde kupayı kaldırmak istiyor. Fransa Ligue 1’de 13 haftadan 11 galibiyet, 2 beraberlikle 35 puan toplamayı başaran konuk ekip, son 3 haftada Marsilya, Ajaccio  ve Troyes’i mağlup etti. En yakın rakiplerinden Lorient karşısına çıkacak olan PSG, rakipleriyle puan farkını açmak istiyor. Messi, Neymar ve Mbappe sezona iki kulvarda birden golleriyle damga vururken, konuk ekip çok formda.

Lorient – PSG Maç Bilgileri

Lorient – PSG Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 15.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Benoit Bastien. Mücadele Yves Allainmat Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lorient takımında Laurent Abergel sakat. PSG cephesinde ise Fabian Ruiz, Presnel Kimpembe ve Keylor Navas’ın sakatlığı bulunuyor.

Lorient’in 11’i Belli mi?

Lorient’in muhtemel kadrosu: Yvon Mvogo, Montassar Talbi, Julien Laporte, Vincent Le Goff, Dango Ouattara, Enzo Le Fee, Julien Ponceau, Theo Le Bris, Gedeon Kalulu, Teremas Igoboras Moffi, Armand Lauriente.

PSG’nin 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Sergio Ramos, Nordi Mukiele, Nuno Mendes, Marquinhos, Vitor Ferreira, Achraf Hakimi, Neymar, Lionel Messi, Kylian Mbappe, Hugo Ekitike.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de zirve mücadelesi veren Lorient ile PSG karşı karşıya gelecek. İki takımında bu zorlu mücadelede, iyi performanslar sergileyeceğini düşünüyorum. İki takımda 90 dakika sonunda fileleri havalandırmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.56

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: PSG deplasmanda galibiyetlerine devam etti. Ligi domine eden konuk ekip, en yakın rakiplerinden Lorient karşısında galibiyetlerine devam etti. Kazananları tebrik ederiz.