LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Rayo Vallecano Real Madrid İddaa Tahmini 07.11.2022

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Rayo Vallecano evinde, Real Madrid ile karşı karşıya gelecek. Saat 23.00’de start alacak karşılaşma S SPORT Plus kanalından ekranlara gelecek.

Rayo Vallecano ile Real Madrid zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Rayo Vallecano galibiyetinin 4.90, beraberlik tercihinin 4.15, Real Madrid galibiyetinin ise 1.68 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Rayo Vallecano Sürpriz Peşinde

Rayo Vallecano, geçtiğimiz haftayı sürpriz bir galibiyet ile kapattı. Ramon Sanchez Pizjuan’da konuk oldukları Sevilla’yı 1-0 mağlup etmeyi başardılar. Rayo Vallecano’ya galibiyeti getiren gol ise Alvaro Garcia’dan geldi. La Liga’da oynadığı son 4 maçta 8 puan toplayan Andoni Iraola Sagarna’nın ekibi, Vallecas’da ise kolay kolay kaybetmiyor. Taraftarı önünde oynadıkları son 4 maçta tam 10 puan toplamayı başardılar. Bu hafta lider Real Madrid’i konuk edecek Rayo Vallecano’da Randy Nteka kart cezalısı.

Real Madrid Liderliğini Sürdürdü

Real Madrid, La Liga’da lider konumda yer alıyor. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettikleri Girona ile 1-1 berabere kaldılar. La Liga’da bu sezon 2. kez puan kaybı yaşayan Real Madrid, hala liderliğini devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta içi ise Şampiyonlar Ligi’nde Celtic’i 5-1 mağlup eden Real Madrid, grubu lider tamamladı ve son 16 turuna yükseldi. La Liga’da bu hafta ise Vallecas’da Rayo Vallecano’ya konuk olacaklar. Maç öncesinde Real Madrid’de Toni Kroos’un kart cezalısı olduğunu belirtelim. 

Rayo Vallecano – Real Madrid Maç Bilgileri

Rayo Vallecano – Real Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 23.00’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de Vallecas Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Rayo Vallecano’da Randy Nteka kart cezalısı. Real Madrid’de Toni Kroos’un kart cezalısı olduğunu belirtelim. 

Rayo Vallecano'nun ilk 11’i Belli mi?

Rayo Vallecano’nun muhtemel kadrosu: Stole Dimitrevski, Esteban Saveljich, Alejandro Catena, Luis Advincula, Oscar Trejo, Alvaro Garcia, Oscar Valentin, Isaac Palazon Camacho, Bebe, Francisco Garcia, Radamel Falcao

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Andriy Lunin, Dani Carvajal, Eder Militao, Antonio Rüdiger, Ferland Mendy, Federico Valverde, Eduardo Camavinga, Luka Modric, Rodrygo, Vinicius Junior, Karim Benzema

İddaa Tahmini

Real Madrid, La Liga’da 2. kez puan kaybı yaşadı. İç sahada konuk ettikleri Girona ile 1-1 berabere kaldılar. Rayo Vallecano ise geçen hafta Sevilla deplasmanında tek golle kazandı. La Liga’da üst üste 4 maçtır kaybetmiyorlar ama bu hafta lidere karşı işleri zor. Real Madrid, rahat bir galibiyet alır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.44

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.68

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Rayo Vallecano, sürpriz yaptı. Real Madrid’i Vallecas’da 3-2 mağlup ettiler. Real Madrid, La Liga’da bu sezon ilk yenilgisini yaşadı.