TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fenerbahçe Giresunspor İddaa Tahmini 12.11.2022

Spor Toto Süper Lig’de liderliğini devam ettiren Fenerbahçe iç sahada, Giresunspor ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 17.00’de Beın Sports kanalından ekranlara gelecek.

Fenerbahçe Giresunspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Fenerbahçe kazanır 1.31, beraberlik 6.00, Giresunspor kazanır ise 10.86 olarak açıklanmış.

Fenerbahçe Liderliğini Sürdürüyor

Fenerbahçe, Süper Lig’de yoluna doludizgin devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Sivasspor ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe, 10 kişi kaldığı maçtan 1-0’lık galibiyet ile ayrılmayı başardı. Süper Lig’de bu sezon üst üste 5. Galibiyetini alan Jorge Jesus’un öğrencileri, liderliğini de devam ettirdi. En yakın takipçisi Başakşehir’in 5 puan önündeler. 8 maçtır kaybetmeyen Sarı Lacivertliler, bu hafta Giresunspor karşısında da maçın favorisi. Fenerbahçe’de bu hafta Batshuayi kart cezalısı. Nazım Sangere, Luan Peres, Gustavo Henrique ve İrfan Can Eğribayat ise sakat olan isimler.

Giresunspor Alt Sıralarda

Giresunspor, geçtiğimiz haftayı Süper Lig’de galibiyet ile kapatan takımlardan biriyid. İç sahada konuk ettikleri İstanbulspor’u 3-2 mağlup etmeyi başardılar. Altın değerinde bir 3 puan elde eden Karadeniz ekibi, Süper Lig’de bu sezon 3. Kez galibiyet sevinci yaşamış oldu. 8 maçlık kazanamama serisini de sona erdiren Hakan Keleş’in öğrencileri, bu hafta lider Fenerbahçe karşısında da sürpriz arayacak. Maç öncesinde Giresunpsor’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Fenerbahçe – Giresunspor Maç Bilgileri

Fenerbahçe – Giresunspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 17.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ülker Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de bu hafta Batshuayi kart cezalısı. Nazım Sangere, Luan Peres, Gustavo Henrique ve İrfan Can Eğribayat ise sakat olan isimler.

Fenerbahçe’nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Altay Bayındır, Bright Osayi Samuel, Serdar Aziz, Atila Szalai, Ezgjan Alioski, Willian Arao, Miguel Crespo, İrfan Can Kahveci, Emre Mor, Enner Valencia, Joao Pedro

Giresunspor'un ilk 11’i Belli mi?

Giresunspor’un muhtemel kadrosu: Hayrullah Bilazer, Alper Uludağ, Alexis Perez, Erol Can Akdağ, Serkan Piçinciol, Robert Mejia, Borja Sainz, Rahmetullah Berişbek, Hamidou Traore, Jorman Campuzano, Riad Bajic

İddaa Tahmini

Fenerbahçe, galibiyet serisine devam ediyor. Geçen hafta Kadıköy’de konuk ettikleri Sivasspor karşısında da 1-0 kazandılar ve liderliğini sürdürdüler. Üst üste 5 maçtır kazanan Fenerbahçe’de moraller yerinde. Giresunpsor karşısında da rahat bir galibiyet almalarını bekliyorum. Fenerbahçe farklı kazanır ve yoluna devam eder.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.61

Bets10 Oranı: H1, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe, 1-0 öne geçtiği maçtan puansız ayrıldı. Pedro’nun atılmasıyla 10 kişi kaldılar ve ikinci yarıda yedikleri gollerle maçı 2-1 kaybettiler.