TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Başakşehir Galatasaray İddaa Tahmini 12.11.2022

Spor Toto Süper Lig’de üst üste 2 maçtır kazanan Galatasaray deplasmanda, Başakşehir’e konuk olacak. Mücadelenin saat 20.00’de başlayacağını ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Başakşehir ve Galatasaray arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Başakşehir kazanır 1.45, beraberlik 5.20, Galatasaray kazanır ise 7.20 olarak açıklanmış. 

Başakşehir’de Hedef 3 Puan

Başakşehir, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Hatayspor deplasmanına konuk olan Başakşehir, sahadan 3-3’lük beraberlik ile ayrıldı. Süper Lig’de geride kalan 12 haftada 24 puan toplayan Emre Belözoğlu’nun öğrencileri, lider Fenerbahçe’nin 5 puan gerisinde 2. Sırada yer alıyor. Bu hafta karşılaşacakları Galatasaray ile de eşit puana sahip olduklarını belirtelim. Taraftarı önünde oynadığı son 2 maçını da kazanan Başakşehir, Galatasaray karşısında da 3 puan arayacak. Maç öncesinde Başakşehir’de önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Galatasaray Moralli

Galatasaray’da moraller yerinde. Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu derbide Beşiktaş’ı konu keden Sarı Kırmızılılar, sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrılmayı başardıi. Mauro Icardi’nin golleriyle 3 puanı alan Galatasaray, üst üste 2. Galibiyetini aldı ve Süper Lig’de 3. Sıraya yükseldi. Bu hafta ise 2. Sırada yer alan ve eşit puana sahip oldukları Başakşehir’e konuk olacaklar. Hafta içi de Türkiye Kupası’nda Ofspor karşısında 2-1 kazanan Galatasaray, 2 kulvarda da yoluna devam ediyor. Başakşehir maçı öncesinde Galatasaray’da Mathias Ross’un sakatlığı bulunuyor.

Başakşehir – Galatasaray Maç Bilgileri

Başakşehir – Galatasaray Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galatasaray’da Mathias Ross’un sakatlığı bulunuyor.

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Volkan Babacan, Şener Özbayraklı, Ahmed Touba, Leon Duarte, Hasan Ali Kaldırım, Youssouf Ndayishimiye, Lucas Biglia, Bertrand Traore, Mounir Chouiar, Serdar Gürler, Stefan Okaka

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Patrick van Aanholt, Emin Bayram, Victor Nelsson, Leo Dubois, Lucas Torreira, Sergio Oliveira, Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens, Milot Rashica, Mauro Icardi

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından son derece riskli bir karşılaşma diyebiliriz. Başakşehir, son haftalarda kalesini gole kapatamıyor. Galatasaray’da hücumda üretken olmaya başladı ve son 2 maçtan 6 puan çıkarttı. Geçen hafta Beşiktaş’ı 2-1 ile geçerek moral buldular. İki takımda Dünya Kupası arasına galibiyet ile girmek istiyor. Tercihimi 2.5 gol üstünden yana kulanacağım. 3 gol barajı aşılır.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.58

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 0-7

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasaray, harika bir galibiyet aldı. Maçın genelinde hakim olan taraflardı. Başakşehir’i 7-0 mağlup ettiler ve lider Fenerbahçe ile puan farkını 2’ye indirdiler.