Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Fulham Southampton İddaa Tahmini 31.12.2022

İngiltere Premier Lig’de düşme hattında yer alan Southampton bu hafta deplasmanda, Fulham’ın konuğu olacak. Mücadele saat 18.00’de start alacak ve Beın Sports 4 kanalından izlenebilecek.

Fulham ile Southampton zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Fulham galibiyetinin 2.08, beraberlik tercihinin 3.65, Southampton galibiyetinin ise 3.65 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Fulham Favori Taraf 

Fulham, geçtiğimiz haftayı Premier Lig’de galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Crystal Palace deplasmanına konuk olan Marco Silva’nın ekibi, sahadan 3-0’lık galibiyet ile ayrılmayı başardı. Premier Lig’de bu sezon 6. galibiyetini alan Fulham, üst sıra takibini de devam ettiriyor. Son dönemde taraftarı önünde de iyi sonuçlar alan Fulham’ın Craven Cottage’de oynadığı son 4 karşılaşmada sadece Manchester United’a kaybettiğini belirtelim. Bu hafta düşme hattındaki Southampton’ı konuk edecek Fulham’da Manor Solomon ve Neeskens Kebano sakat olan isimler. 

Southampton 5 Maçtır Kazanamıyor

Southampton, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Brighton karşısında puan alamadılar. Sahadan 3-1’lik yenilgi ile ayrılan Southampton’da galibiyet hasretini 5 maça çıkarttı. Son 4 maçından da mağlubiyet ile ayrılan Nathan Jones’un ekibi, Premier Lig’de son sıraya gerilemiş durumda. Bu hafta ise Craven Cottage’de konuk olacakları Fulham karşısında da işleri zor olacak. Maç öncesinde Southampton’da Juan Larios, Valentino Livramento ve Alex McCarthy sakat olan isimler.

Fulham – Southampton Maç Bilgileri

Fulham – Southampton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve Beın Sports 4 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Craven Cottage Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fulham’da Manor Solomon ve Neeskens Kebano sakat olan isimler. Southampton’da Juan Larios, Valentino Livramento ve Alex McCarthy sakat olan isimler.

Fulham'ın ilk 11’i Belli mi?

Fulham’ın muhtemel kadrosu: Bernd Leno, Boby Reid, Issa Diop, Tim Ream, Antonee Robinson, Harry Wilson, Nathaniel Chalobah, Joao Palhinha, Andreas Pereira, Willian, Aleksandar Mitrovic

Southampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Southampton’ın muhtemel kadrosu: Gavin Bazunu, Kyle Walker Peters, Mohammed Salisu, Jan Bednarek, Romain Perraud, İbrahima Diallo, James Ward Prowse, Mohamed Elyounoussi, Stuart Armstrong, Adam Armstrong, Che Adams

İddaa Tahmini

Fulham, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapattı. Selhurst Park’da konuk oldukları Crystal Palace’ı 3 golle geçtiler. Mitrovic, gollerine kaldığı yerden devam etti. Southampton’da ise işler kötü gidiyor. Geçen hafta konuk ettikleri Brighton’a 3-1 mağlup oldular. Premier Lig’de oynadıkları son 3 maçı da kaybeden Southampton, düşme hattında yer alıyor. Fulham, maçın favorisi. İç sahada konuk edecekleri Southampton’ı mağlup ederler ve 3 puanı kaparlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.76

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.08

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Southampton’da kötü gidişat devam etti. Craven Cottage’de Fulham’a 2-1 mağlup oldular ve düşme hattında yer almaya devam ediyorlar.