Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Cremonese Juventus İddaa Tahmini 04.01.2023

İtalya Serie A Ligi‘nde henüz galibiyetle tanışmayan Cremonese, 4 Ocak Çarşamba akşamı sahasında 6 haftadır kazanan Juventus‘u konuk edecek. S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından yayınlanacak mücadelenin başlama saati 20:30.

Rexbet, Cremonese galibiyetine 4.85, beraberliğe 3.90, Juventus galibiyetine ise 1.72 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 4.43, beraberliğe 3.32, konuk ekibe ise 1.48 oran veriyor.

Cremonese Galibiyete Hasret

İtalya Serie A Ligi’nin yeni temsilcisi Cremonese, ilk 15 haftanın en zayıf performanslarından birini ortaya koydu. Ev sahibi ilk 15 haftadan galibiyet çıkarmayı başaramazken, ligde maç kazanamayan tek takım olarak, 2022 Dünya Kupası arasına girdi. Massimiliano Alvini hamlesi de toparlanmaları için yeterli olmadı. 15 haftadan 8 mağlubiyet, 7 beraberlik alan Cremonee, en alt sıradaki Hellas Verona’nın sadece 1 puan üzerinde yer alıyor. Son hafta Empoli’ye deplasmanda 2-0 kaybeden ev sahibi, maç boyunca rakip kaleye gitmekte zorlandı ve mücadelenin büyük bir bölümünü kendi yarı sahasında kabullendi. Toparlanmak adına umut vermeyen Cremonese, milli ara dönüşünde Juventus karşısına çıkıyor.

Juventus Çok Formda

Juventus, İtalya Serie A Ligi’nde 6’da 6 yapmayı başardı ve zirve yarışına ortak oldu. Hem Serie A Ligi hem de UEFA Şampiyonlar Ligi’nde sezona etkisiz bir başlangıç yapan JUVE, devler sahnesine veda etmesiyle birlikte, İtalya Serie A Ligi’ndeki etkisini arttırdı. Son 6 haftanın en iyi performansını ortaya koyan konuk ekip, 6 haftadır kalesini gole kapatmayı başarırken, 12 golle 6 galibiyete imzasını attı. Formunun zirvesinde 2022 Dünya Kupası arasına giren konuk ekip, aradan Cremonese deplasmanında geri dönecek. Lider ile arasındaki puan farkını 10’a kadar indirmeyi  başaran ve 3. sırada yer alan Juventus, bu hafta harika performans grafiğini sürdürmek istiyor. Tarihi boyunca Cremonese’ye galibiyet şansı vermeyen JUVE, bu karşılaşmada da galibiyetin favorisi.

Cremonese- Juventus Maç Bilgileri

Cremonese – Milan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Giovanni Zini Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Cremonese’de Vlad Chiriches’in sakatlığı devam ediyor. Juventus cephesinde Bonucci, Pogba, Cuadrado, Parades, De Sciglio ve Vlahovic’in sakatlıkları devam ediyor.

Cremonese’nin 11’i Belli mi?

Cremonese’nin muhtemel kadrosu: Ionut Radu, Emanuel Aiwu, Johan Vásquez, Valeri, Fiordaliso, Pickel, Emanuel Aiwu, Valzania, Okereke, Luca Zanimacchia, Jaime Báez.

Juventus’un 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Wojciech Szczesny, Juan Cuadrado, Daniele Rugani, Danilo, Leonardo Bonucci, Bremer, Manuel Locatelli, Nicolo Rovella, Adrien Rabiot, Filip Kostic, Arkadiusz Milik.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde 6 haftadır galip gelmeyi başaran ve zirvenin en yakın takipçileri arasına giren Juventus, henüz maç kazanmayan Cremonese karşısında galibiyetlerine hız kesmeden devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.48

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 1.72

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Juventus cephesinde bitime saniyeler kala Arkadiusz Milik harika bir frikik golüne imza atarken, konuk ekip üst üste 7. kez İtalya Serie A Ligi’nde sahadan 3 puanla ayrıldı. Kazananları tebrik ederiz.