Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Southampton Nottingham Forest Bahis Tahmini 04.01.2023

İngiltere Premier Lig’de düşme hattında yer alan Southampton evinde, Nottingham Forest ile kozlarını paylaşacak. Mücadeleyi saat 22.30’da Beın Sports MAX 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Southampton ile Nottingham Forest takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını inceleyecek olursak Southampton galibiyetine 2.02, beraberlik tercihine 3.55, Nottingham Forest galibiyetine ise 3.90 verildiğini görüyoruz. 

Southampton Ligin Dibinde

Southampton, Premier Lig’de kümede kalma mücadelesi veriyor. Geçtiğimiz hafta Craven Cottage’de Fulham’a konuk olan Southampton, sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Premier Lig’de oynadıkları son 5 karşılaşmadan da mağlubiyet ile ayrılan Southampton’da moraller bozuk. Nathan Jones’un göreve gelişinden bu yana 3 maça çıkan Southampton, bu maçların hepsini kaybetti. Premier Lig’in son sırasında yer alan Southampton, bu hafta Nottingham Forest ile karşılaşacak. Maç öncesinde Southampton’da Alex McCarthy ve Valentino Livramento’nun sakatlıkları devam ediyor.

Nottingham Forest’dan Sürpriz Beraberlik

Nottingham Forest, geçtiğimiz hafta City Ground’da konuk ettiği Chelsea karşısında sürpriz bir sonuç aldı. Rakibi karşısında 1-0 geriye düştükleri maçta Serge Aurier’in golüyle maçı 1-1 tamamlayan Nottingham Forest, 1 puanın da sahibi oldu. Premier Lig’de kümede kalma mücadelesi veren Steve Cooper’ın öğrencileri, bu hafta ise son sıradaki Southampton’ın konuğu olacak. Karşılaşma öncesinde Nottingham Forest’da Giulian Biancone, Moussa Niakhate ve Omar Richards sakat olan isimler.

Southampton – Nottingham Forest Maç Bilgileri

Southampton – Nottingham Forest Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.30’da başlayacak ve Beın Sports MAX 1 kanalından takip edilebilecek.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele St. Marry’s Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Southampton’da Alex McCarthy ve Valentino Livramento’nun sakatlıkları devam ediyor. Nottingham Forest’da Giulian Biancone, Moussa Niakhate ve Omar Richards sakat olan isimler.

Southampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Southampton’ın muhtemel kadrosu: Gavin Bazunu, Kyle Walker Peters, Mohammed Salisu, Jan Bednarek, Romain Perraud, İbrahima Diallo, James Ward Prowse, Mohamed Elyounoussi, Stuart Armstrong, Adam Armstrong, Che Adams

Nottingham Forest'ın ilk 11’i Belli mi?

Nottingham Forest’ın muhtemel kadrosu: Dean Henderson, Neco Williams, Joe Worrall, Steve Cook, Scott McKenna, Harry Toffolo, Lewis O’Brien, Jack Colback, Jesse Lingard, Brennan Johnson, Taiwo Awoniyi

İdda Tahmini

Southampton, Premier Lig’de üst üste 6 maçtır kazanamıyor. Geçen hafta konuk oldukları Fulham deplasmanında da 2-1 kaybettiler. Nathan Jones yönetiminde çıktığı 3 maçı da kaybeden Southampton’da moraller bozuk. Nottingham Forest ise 18. sırada yani düşme hattında bulunuyor. Geçen hafta Chelsea karşısında iyi bir direnç gösterdiler ve 1 puan almayı başardılar. Southampton karşısında işleri pek kolay gözükmüyor. Southampton’dan artık reaksiyon beklliyorum. Nottingham Forest karşısında kazanarak moral bulurlar. 

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.76

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.02

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Southampton, yine yokları oynadı. Nathan Jones yönetiminde çıktıkları 4. maçtan da mağlubiyet ile ayrıldılar. Konuk ekip Nottingham Forest, Awoniyi’nin tek golüyle 1-0 kazandı.